Graduation Highlights 2019 – selecție din lucrările absolvenților UNAGE
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 15.05.2021

Comunicat de presă

Graduation Highlights 2019 – selecție din lucrările absolvenților UNAGE

GALERIE
afis graduation highlights 2019
  • afis graduation highlights 2019
- +

Borderline Art Space găzduiește joi, 11 iulie 2018, începând cu ora 19:00, deschiderea expoziției „Graduation Highlights 2019”, un demers de promovare al tinerilor artiști ajuns la a patra ediție. Un juriu format din cadre didactice ale Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași și reprezentanți ai galeriei au selectat un număr de 10 proiecte de licență sau disertație de la departamentele de Pictură și Sculptură, lucrările absolvenților urmând a putea fi vizitate până pe data de 31 iulie 2019. Pe lângă lucrările găzduite de galeria din str. Belvedere nr. 18, unul dintre proiecte este expus la parterul corpului A al clădirii Habitat Proiect.

Artiști:

Borderline Art Space/ Belvedere nr. 18:

Stelian  Alexandru, Oana Bejinari, Anca Gabriela Butuman, Cristian Gafițescu, Bogdan Ionescu, Mihail Porușniuc, Ciprian Tocar, Aris Tureac, Yurii Vlad.

Profesori coordonatori: conf. univ. dr. Cristian Neagoe și prof. univ. dr. Mihai Tarași (Pictură), conf. univ. dr. Simion Cristea și conf. univ. dr. Sorin Purcaru (Sculptură).

Clădirea Habitat Proiect, corp A/ Carol I nr. 4:

Berta Maria Moldoveanu.

Profesor coordonator: prof. univ. dr. Mihai Tarași (Pictură)

Expoziție realizată în cadrul programului curatorial: „Peisaje improbabile”.

Organizator: Asociația Culturală Alt Iași, în parteneriat cu Facultatea de Arte Vizuale și Design, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Art + Design și Habitat Proiect SA.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.