Granturi pentru cadre universitare în cadrul programului JA Universitatea Antreprenorială

marți, 28 mai 2024, 23:11
1 MIN
 Granturi pentru cadre universitare în cadrul programului JA Universitatea Antreprenorială

Profesorii de la toate facultățile Universității „Al.I. Cuza” Iași pot participa până la data de 17 iunie 2024 la un concurs de mini-granturi pentru proiecte antreprenoriale, parte din programul Junior Achievement Universitatea Antreprenorială, aflat la cea de-a patra ediție și finanțat de Romanian-American Foundation. 

Instituțiile de învățământ superior pot primi granturi mici pentru a desfășura activități educaționale despre antreprenoriat și inovare cu studenții, respectând regulile stabilite. Se recomandă scrierea aplicațiilor în limba engleză, utilizând template-urile furnizate de organizatori și trimiterea acestora electronic la adresa lacramioara.octavian@jaromania.org.

Programul Universitatea Antreprenorială, inițiat în 2016 de Junior Achievement România și finanțat de Romanian-American Foundation, include și o sesiune de mini-granturi. Toate părțile programului, inclusiv JA Start-UP și Incubatorul Național BizzFactory™, sunt disponibile gratuit pentru pregătirea în antreprenoriat a profesorilor și a studenților, și pot fi utilizate ca practică studenților la cererea facultății.

Mai multe informații despre programul curent de mini-subsidii pentru proiecte, cerințele de eligibilitate și procedura de aplicare pot fi găsite la adresa: https://jar.ro/universitatea-antreprenoriala.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii