Granturi pentru tinerii cercetători de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Granturi pentru tinerii cercetători de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“

GALERIE
Universitatea Al. I. Cuza
  • Universitatea Al. I. Cuza
- +

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ (UAIC) din Iaşi a lansat ieri, 9 octombrie, competiţia internă de granturi pentru tinerii cercetători. La această competiţie se pot înscrie cercetători care au vârsta maximă de 35 de ani la momentul lansării competiţiei, care deţin titlul ştiinţific de doctor şi care sunt beneficiari ai unui contract de muncă valid pe o perioadă de minimum trei ani semnat cu UAIC. 

De asemenea, aceştia trebuie să aibă realizări ştiinţifice proprii importante, demonstrate prin publicaţii ştiinţifice recunoscute la nivel internaţional. Valoarea totală a unui grant va fi de maximum 40.000 de lei pentru toate domeniile. Dosarul de concurs pentru acordarea granturilor UAIC trebuie să conţină cererea de înscriere la concurs, CV-ul în format EUROPASS, propunerea de proiect, precum şi declaraţia pe proprie răspundere a candidatului cu privire la consecinţele neîndeplinirii indicatorilor de performanţă ai proiectului. Propunerile vor fi depuse în perioada 9-27 octombrie, urmând să fie evaluate în perioada 6-17 noiembrie, iar rezultatele finale vor fi afişate în perioada 27-30 noiembrie. Contractarea va fi făcută în perioada 1-22 decembrie, iar activităţile pe proiect vor începe de la 1 ianuarie 2018. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.