GREENFIELD Copou – un nou cartier sau o nouă comunitate rezidențială? (P)

vineri, 28 octombrie 2022, 10:42
3 MIN

Cartier de blocuri sau comunitate rezidențială?  La prima vedere cei doi termeni ar putea fi ușor interpretați ca fiind sinonime, purtători ai aceluiași mesaj: mai multe blocuri în aceeași zonă, cu mulți locatari. Ei bine, odată cu maturizarea pieței imobiliare, când accentul se pune din ce în ce mai mult pe calitate și facilități, diferența dintre cartier și comunitate este una notabilă, iar beneficiarul final, ce achiziționează nu doar o locuință ci și un stil de viață, se va îndrepta cu siguranță către comunitate.

În România, IMPACT Developer & Contractor, dezvoltator cu peste 30 de ani de experiență, a fost primul care și-a asumat ca valoare intrisecă dezvoltarea de comunități rezidențiale cu facilități incluse. Nu a fost doar o decizie de business, ci una care a venit în întâmpinarea celor care doreau o locuință nouă altfel.

În ce sens altfel? Să investești într-o proprietate înseamnă să ai grijă de viitorul tău și al celor dragi, motiv pentru care viitoarea proprietate achiziționată trebuie să fie sigură, bine construită, eficientă din punct de vedere energetic și să beneficieze de multiple facilități în imediata apropiere, ceea ce duce implicit la creșterea valorii de piață.

La GREENFIELD Copou, dezvoltatorul IMPACT va pune aceste valori în practică prin dezvoltarea uneia dintre cele mai frumoase comunități din Iași într-o zonă de excepție, învecinată cu Grădina Botanică.

Avantajele locuirii într-o comunitate rezidențială:

  • Siguranță și protecția proprietății
  • Zgomot redus și respectarea regulilor de conviețuire
  • Trafic redus în interiorul comunității
  • Atenție acordată esteticii și curățeniei
  • Spații de joacă, comerciale și de relaxare în proximitate
  • Aer mai curat prin construcții de calitate și spații verzi generoase

În GREENFIELD Copou, care își propune să devină cel mai mare proiect sustenabil din zona Moldovei, o adevărată comunitate rezidențială ce respectă criteriile BREEAM Excellent și standardul în construcții nZEB, IMPACT va demara lucrările pentru primele 292 de apartamente și zona comercială care va deservi întreg complexul. Cu o valoare de piață estimată la 163,6 milioane euro, ansamblul rezidențial va totaliza 1.062 apartamente și va beneficia de grădiniță și after-school, club de sport și relaxare cu piscină interioară și exterioară, spații comerciale și 15.000 mp de spații verzi.

Se dezvoltă astfel în Copou o comunitate pentru ieșeni care vor avea la distanță pietonală tot ce au nevoie. Este vorba de calitatea vieții, de confort și, pe termen lung, de livrarea unui apartament a cărui valoare investițională crește în timp.

Odată livrate apartamentele către proprietari, IMPACT nu ”abandonează” comunitatea. Se continuă administrarea cartierului astfel încât rezidenții să fie mulțumiți. Iar dacă achiziția unui apartament în GREENFIELD Copou s-a făcut pentru închiriere, divizia de gestionare a proprietății, SPATZIOO, se ocupă cu profesionalism de toate aspectele implicate în acest proces economisind timp și bani pentru proprietarul de drept.

Mai există și un alt aspect extrem de important pe care IMPACT îl are în vedere în toate comunitățile construite: cum să dăruim! Prin campaniile demarate, toți rezidenții sunt implicați periodic în comunitate prin acțiuni de împădurire, colectare selectivă a deșeurilor sau în competiții sportive.

Asemenea ansamblului GREENFIELD Băneasa din București, în GREENFIELD Copou se va crea o comunitate a oamenilor cu drag de viață!

GREENFIELD Băneasa, localizat în sectorul 1 din București, le pune la dispoziție celor peste 6.000 de rezidenți ai săi locuri de joacă, magazine, restaurante, alei de promenadă și peste 18 hectare de spații verzi în interiorul ansamblului, pe lângă minunata pădure care învecinează cartierul. Iar în curând, IMPACT va deschide un centru comunitar care găzduiește strip mall-ul GREENFIELD Plaza și centrul de relaxare Wellness Club By GREENFIELD. Pe o suprafață de aproximativ 3.800 mp, rezidenții se vor bucura, la câteva minute distanță de casă, de sală de fitness, piscină interioară și exterioară, saună, teren de squash și multe alte beneficii.

Te așteptăm să afli cum poți face parte din comunitatea GREENFIELD Copou la biroul de vânzări din Moldova Center, parter.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii