Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

miercuri, 21.02.2024

Advertorial

Grupul austriac LEIER, retrospectiva primului an de activitate la Iași – LEIER BRIKSTON a înregistrat rezultate financiare în creștere

GALERIE
minzat
  • minzat
- +

Unul dintre cei mai importanți producători de cărămidă de la nivel național, LEIER BRIKSTON, a încheiat anul 2019 cu rezultate financiare în creștere cu 6% față de anul 2018.

Evoluția înregistrată se datoreză unor principii integrate de business bazate pe eficiență și productivitate.

În primul an alături de Grupul LEIER avem cele mai bune rezultate din istoria companiei, depășind pragul cifrei de afaceri de 100 milioane lei, în creștere cu 6% față de anul 2018. Succesul se datorează atât întregii echipe precum și managementului LEIER, care, prin implicare activă și suport continuu și-a concentrat atenția către îmbunătățirea eficienței și productivității în toate segmentele business-ului.” spune Adrian Minzat, Manager General Leier Brikston.

Brikston s-a alăturat Grupului LEIER în anul 2018, beneficiind de oportunitatea derulării unor investiții menite să satisfacă nevoile exigente ale pieței și să crească întreaga capacitate de producție a Grupului, acțiuni ce au creionat perspectivele viitoare ale companiei: „Proiectele de investiții demarate de LEIER la Iași, prin construcția unei secții noi de produse prefabricate din beton și sistematizarea modernă a întreg perimetrului fabricii, precum și sinergia fabricilor din Grup, vor consolida poziția LEIER pe piața materialelor de construcții din România, aducând numeroase beneficii tuturor clienților noștri.” declară Adrian Minzat.

Înființat în urmă cu 55 de ani în Austria, Grupul LEIER, un business cu perspective de dezvoltare axate în special asupra piețelor din Europa, a devenit un producător ce deservește astăzi piețele materialelor de construcții din 7 state europene. Gama diversificată și inovativă de produse ceramice și din beton, fabricate în cele peste 40 de fabrici în care muncesc cu devotament și profesionalism peste 2700 de angajați, poziționează LEIER drept unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul construcțiilor la nivel European. În România, LEIER deține 3 fabrici funcționale, dintre care cea de la Iași, Sighișoara și Unirea, Alba și una în construcție la Arad.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Indiscreţia jurnalistică

Ioan Alexandru TOFAN

Indiscreţia jurnalistică

Cele mai intime şi ferite aspecte ale unei vieţi individuale ajung mărfuri publice. Asta ca să fie clar că suntem toţi la fel, indiferent de ceea ce facem: anatomia ne leagă, ne face să fim asemenea geniilor. Lectura presei ne linişteşte, pentru că ne arată că nimeni nu-i perfect. Aşadar, să ne culcăm voioşi pe-o ureche, că avem de ce.

opinii

„Rabla” pentru politicieni

Briscan ZARA

„Rabla” pentru politicieni

Eu aş vota un politician sincer care ar spune în plină campanie electorală: „Stimaţi alegători, eu nu mă pricep cu adevărat la administraţie, mă orientez mai întotdeauna după cum bate vântul şi după cum îmi iese şi mie ceva. Eu candidez la această funcţie pentru că voi avea un salariu bun şi mai multe beneficii la pachet. Ăsta-i adevărul. Dacă mă credeţi şi încă doriţi să mă votaţi, bine, dacă nu, asta-i viaţa!...”

În faţa ispitei

Cristina DANILOV

În faţa ispitei

Suntem adesea în fața unei alegeri – să cedăm sau nu în fața ispitei? Adesea, oamenii nu realizează situația pe care o au și consecințele care pot veni din cedarea în fața ispitei. Acţionează emoțional, în funcţie de situaţie, motiv pentru care se întâmplă atât de multe greşeli în viaţa lor. De dragul unei plăceri mai mici, o persoană poate sacrifica o plăcere mai mare, de dragul unei aventuri, o relație stabilă, cedând în fața ispitei. Anticipând ceva bun, care poate fi primit aici și acum, o persoană începe să experimenteze emoții puternice care îl privează de capacitatea de a gândi în perspectivă. 

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Spirit neliniştit, înrudit cu Hieronymus Bosch, Albrecht Dürer, Rembrandt, Francisco de Goya, William Blake, Gustave Doré, Khalil Gibran, Marcel Chirnoagă face parte din marea familie a artiştilor vizionari, care au schimbat percepţia noastră asupra lumii. El este un maestru al liniei, al luminii şi al umbrelor încrustate pe placa de metal, topite în bronz sau cioplite în piatră.

pulspulspuls

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Iacătă, stimaţi telespectatori, ce instantaneu fain ne-a trimis un binevoitor, după ce l-a pescuit de pe tarlaua feisbucistă, de pe pagina unui băiat de bine, amic din zona sforarilor politici de Bahlui. 

Caricatura zilei

Ședințe despre Comasare

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri