Grupul austriac LEIER, retrospectiva primului an de activitate la Iași – LEIER BRIKSTON a înregistrat rezultate financiare în creștere
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Advertorial

Grupul austriac LEIER, retrospectiva primului an de activitate la Iași – LEIER BRIKSTON a înregistrat rezultate financiare în creștere

GALERIE
minzat
  • minzat
- +

Unul dintre cei mai importanți producători de cărămidă de la nivel național, LEIER BRIKSTON, a încheiat anul 2019 cu rezultate financiare în creștere cu 6% față de anul 2018.

Evoluția înregistrată se datoreză unor principii integrate de business bazate pe eficiență și productivitate.

În primul an alături de Grupul LEIER avem cele mai bune rezultate din istoria companiei, depășind pragul cifrei de afaceri de 100 milioane lei, în creștere cu 6% față de anul 2018. Succesul se datorează atât întregii echipe precum și managementului LEIER, care, prin implicare activă și suport continuu și-a concentrat atenția către îmbunătățirea eficienței și productivității în toate segmentele business-ului.” spune Adrian Minzat, Manager General Leier Brikston.

Brikston s-a alăturat Grupului LEIER în anul 2018, beneficiind de oportunitatea derulării unor investiții menite să satisfacă nevoile exigente ale pieței și să crească întreaga capacitate de producție a Grupului, acțiuni ce au creionat perspectivele viitoare ale companiei: „Proiectele de investiții demarate de LEIER la Iași, prin construcția unei secții noi de produse prefabricate din beton și sistematizarea modernă a întreg perimetrului fabricii, precum și sinergia fabricilor din Grup, vor consolida poziția LEIER pe piața materialelor de construcții din România, aducând numeroase beneficii tuturor clienților noștri.” declară Adrian Minzat.

Înființat în urmă cu 55 de ani în Austria, Grupul LEIER, un business cu perspective de dezvoltare axate în special asupra piețelor din Europa, a devenit un producător ce deservește astăzi piețele materialelor de construcții din 7 state europene. Gama diversificată și inovativă de produse ceramice și din beton, fabricate în cele peste 40 de fabrici în care muncesc cu devotament și profesionalism peste 2700 de angajați, poziționează LEIER drept unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul construcțiilor la nivel European. În România, LEIER deține 3 fabrici funcționale, dintre care cea de la Iași, Sighișoara și Unirea, Alba și una în construcție la Arad.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.