anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 29.05.2022

Advertorial (P)

Grupul de clinici DENTESSE a inaugurat în Iași un nou centru regional de stomatologie și implantologie dentară (P)

GALERIE
Dentesse1
 • Dentesse1
- +

O nouă clinică stomatologică DENTESSE a fost inaugurată în Iași, pe strada Sf. Lazăr, zona Palas.

DENTESSE, unul dintre cele mai extinse grupuri de clinici medicale dentare din zona Moldovei, activează pe piață de peste 14 ani și de la an la an își consolidează poziția de lider regional.

Prin asumarea angajamentului de a oferi servicii stomatologice la standarde occidentale și prin deschiderea către inovație, clinicile DENTESSE se regăsesc printre primele alegeri ale pacienților atunci când optează pentru tratamente dentare complexe. Totodată, clinicile DENTESSE se afirmă și la nivel internațional, fiind o destinație pentru turismul medical dentar în România, ce atrage numeroși pacienți din Marea Britanie, Italia, Germania și țările nordice.

Conceptul de stomatologie modernă promovat de clinicile DENTESSE reunește expertiza unei echipe multidisciplinare de medici stomatologi specializați în diferite ramuri ale medicinei dentare cu utilizarea tehnologiilor digitale ce asigură precizia și succesul oricărui tratament dentar. Astfel, pacienții pot accesa servicii stomatologice complexe precum:  tratamentul cu implant dentar, tratamentele de estetică și protetică dentară, intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale, tratamente de aliniere a dinților cu aparate ortodontice, tratamente laser pentru boală parodontală, investigații cu tehnologie de ultimă generație, radiologie dentară digitală.

„Am reușit să finalizăm acest proiect, fiind unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am propus pentru anul 2020. Noua clinică ne consolidează poziția de lider regional în medicină dentară pe care am câștigat-o în ultimii ani, ca rezultat al eforturilor noastre de a oferi servicii medicale dentare performante.

Un beneficiu important pentru pacienți este conceptul de tratament multidisciplinar integrat, asigurând astfel, cu o echipă de medici specializați în multiple ramuri ale stomatologiei, un rezultat optim al oricărui tip de tratament dentar. Pentru că medicina dentară a devenit atât de complexă și evoluează continuu, căutăm în permanență să fim cu un pas înainte și să aducem tehnologiile actuale de precizie digitală în completarea expertizei echipei medicale. 

Am ales medici în echipa DENTESSE, cu vastă experiență, atât în practica stomatologică, cât și în cea didactică, universitară și de cercetare, cadre didactice de prestigiu ale Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași.

Rămânem dedicați zâmbetelor frumoase si fericite ale pacienților noștri și investim toate resursele pentru a îmbunătăți constant calitatea serviciilor medicale.”, declară lector universitar Dr. Amelia Surdu, fondator Clinicile DENTESSE.

Noua clinică DENTESSE pune la dispoziție săli de diagnostic și tratament, cabinete de chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală, tehnologii digitale actuale, centru de radiologie dentară digitală – computer tomograf dentar 3D cu radiații reduse, laborator de tehnică dentară complet digitalizat, echipă medicală multidisciplinară și o echipă specializată în consilierea pacienților.

Importanța viziunii preventive în stomatologia modernă

Echipa de medici stomatologi specialiști a clinicilor DENTESSE abordează o viziune preventivă a modului de lucru, în care menținerea unei danturi sănătoase și funcționale pe termen lung este foarte importantă. Fiecare alternativă de tratament este asumată și evaluată interdisciplinar, iar succesul rezultatului final este asigurat prin utilizarea tehnologiilor digitale în orice procedură stomatologică.

Tratamentul cu Implant Dentar în Clinicile DENTESSE

Interesul pacienților pentru tratamentele care asigură rezultate optime pe termen lung crește semnificativ în fiecare an. Pierderea unuia sau mai multor dinți afectează considerabil nu numai calitatea vieții unei persoane, dar și stima de sine. Clinicile DENTESSE oferă soluția tratamentului cu implant dentar și a reabilitării orale complexe, dinți ficși în 24 de ore - Fast and Fixed, All on 4, All on 6, ca fiind cele mai bune opțiuni de înlocuire a dinților lipsă.

Clinicile DENTESSE dispun de bloc operator dedicat tratamentelor chirurgicale. În cazul tratamentelor de reconstrucții dentare complexe, pacienții pot opta pentru sedare prin anestezie intravenoasă, asistată de medic primar anestezist, asigurând un nivel ridicat de confort și siguranță pe toată durata procedurii.

Grupul de clinici stomatologice DENTESSE  își desfășoară activitatea în patru locații centrale, ce dispun parcare proprie:

 • două clinici medicale dentare dedicate adulților în Iași, situate în str. Sf. Lazăr 76 și în str. Săulescu 13 
 • clinica DENTESSE  Kids & Teens dedicată copiilor și adolescenților, un concept unic în regiunea Moldovei, cu săli de tratamente amenajate exclusiv pentru cei mici și medici specializați în stomatologie pediatrică, situată în Iași, str. Săulescu,
 • clinica DENTESSE Huși, str. Ștefan Cel Mare 79

Pentru a accesa mai multe informații despre clinicile DENTESSE, despre tratamentele dentare și programări vizitați pagina web www.dentesse.ro sau apelați telefonic la 0232 210 105.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C-aşa-i în tenis!

Nicolae GRECU

C-aşa-i în tenis!

Englezii îl exclud pe Medvedev de la Wimbledon, ATP îl face lider mondial.

opinii

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Românitatea mea este dată, în mod esenţial, de faptul de a locui în limba română şi de a accepta să fiu numit român. Restul ingredientelor ţin de opţiunile mele personale.

Cinematografie, mit şi ideologie

pr. Constantin STURZU

Cinematografie, mit şi ideologie

Pe 23 mai a debutat seria de evenimente “Ne vedem la Mitropolie”. Sala “Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial din Iaşi se doreşte a deveni tot mai mult un spaţiu al prelungirii “prelegerilor” în “dialoguri”, în vederea întăririi “comuniunii”. 

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

Aurelian-Petruș PLOPEANU

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

În viziunea lui Marx, naraţiunea despre comunismul primitiv sună în felul următor: cândva, în timpuri imemoriale, proprietatea privată era necunoscută omului. Hrana era distribuită după necesităţi, iar toţi cei aflaţi în nevoie erau îngrijiţi. 

pulspulspuls

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când ne gândim la prichiciul vetrei cel humuit şi când vedem cum se joacă unii aleşi locali cu motoceii imobiliari prinşi de horn de Mihăiţă, parcă nu prea ne saltă inima de bucurie.  

Caricatura zilei

Bronz specific

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.