Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Eveniment

Grupul OMCO face angajări masive în Iaşi

GALERIE
foto fabrica exteriorOMCO siglafoto Barriefoto unuDSC_0216DSC_0224DSC_0226DSC_0238IMG_0023IMG_0035IMG_0045
 • foto fabrica exterior
 • OMCO sigla
 • foto Barrie
 • foto unu
 • DSC_0216
 • DSC_0224
 • DSC_0226
 • DSC_0238
 • IMG_0023
 • IMG_0035
 • IMG_0045
- +

*singurul producător din România de matriţe pentru sticlă, cu o cifră de afaceri care tinde să depăşeasă 17 milioane de euro, având contracte de livrare în peste 140 de ţări din întreaga lume, OMCO Iaşi îşi extinde activitatea
* firma face angajări masive pentru  posturi de operatori de centre cu comandă numerică, frezori, strungari, sudori, ingineri programatori CNC,  dar şi pe posturi pentru partea de personal tesa - economişti, specialişti resurse umane

Parte din Grupul de Firme BMT,  OMCO Iaşi, singurul producător din România de matriţe pentru sticlă, a înregistrat o dezvoltare spectaculoasă,  cifra de afaceri cresând de la 1,5 milioane de euro în 2007, la aproximativ 17 milioane de euro anul acesta. „Sperăm ca anul acesta cifra de afaceri să depăşească  pragul de 17 milioane de euro. În prezent, livrăm matriţe pentru sticlă în peste 140 de ţări de pe toate continentele. La nivel european, 1 din 2 sticle este turnată într-o matriţă produsă în OMCO. Avem foarte multe comenzi şi planuri de extindere foarte atractive ”, a declarat Barrie Baston, CEO OMCO Iaşi.

Cu un spaţiu de producţie de aproape 12.000 Mp şi peste 100 de centre cu comandă numerică, OMCO Iaşi se extinde din nou.  Înfiinţată  în 2005, OMCO face parte din Grupul BMT, grup de firme cu o experienţă de peste 50 de ani în fabricarea matriţelor pentru recipiente de sticlă.

Investiţia belgiană în fabrică este de peste 18 milioane de euro, dezvoltarea  OMCO în România fiind una spectaculoasă, cu o creştere de aproape 4 ori în ultimii 4 ani. „Avem o echipă competitivă cu peste 385 de angajaţi şi am demonstrat că produsele Româneşti sunt competitive oriunde în lume.  Există planuri frumoase de dezvoltare pe viitor şi dorim să ne mărim echipa. Cei care vor dori să intre în echipa OMCO,  în afara nivelului salarial care este peste piaţă, vor avea un alt mare avantaj: stabilitatea pe termen lung a locului de muncă. Facem investiţii mari sau foarte mari tocmai pentru a dezvolta afacerea şi a asigura stabilitate. Mai mult, au ocazia să-şi construaiscă o carieră. LA OMCO oamenii buni întotdeauna vor fi promovaţi, vor putea face carieră”, subliniază Irina Gavriluc, CFO OMCO Iaşi. Fiind o societate de producţie de prelucrări metalice, OMCO Iaşi face angajări masive pentru  posturi de operatori de centre cu comandă numerică, frezori, strungari, sudori, ingineri programatori CNC,  dar şi pe posturi pentru partea de personal tesa care trebuie să se mărească pentru a susţine producţia – economişti, specialişti resurse umane.

De precizat că operatorii nu trebuie  să aibă neapărat studii superioare, fiind suficiente studiile liceale chiar dacă accestea nu sunt de specialitate. „Important este să fie persoane serioase care să-şi dorească să muncească. Organizăm noi cursuri de specializare pentru operatorii de centre cu comandă numerică.  De altfel pentru toate posturile pe care facem angajări este foarte important ca cei interesaţi  să fie serioşi, să-şi dorească să lucreze într-un grup mare care le oferă şansa de a face carieră.  Persoanele bine pregătite profesional care doresc un astfel de loc de muncă, au acum posibilitatea să fie angajate într-o companie serioasă, puternică care alături de condiţii de muncă şi de salarizare civilizate, le oferă stabilitate pe termen lung, şansa unei cariere. Trebuie doar să aibă curajul şi să se prezinte la interviurile de angajare”, a punctat Irina Gavriluc.

Cei care doresc să facă parte din echipa OMCO trebuie să trimită un CV pe adresa personal.ro@omcomould.com, urmând să fie programaţi la un interviu. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0232.23.23.03. Sediul OMCO Iaşi este în zona industrială, clădirea Tehnoton.

De adăugat că OMCO Iaşi oferă tinerilor studenţi posibilitatea de a efectua stagii de practică, cu şansa de a se angaja ulterior în cadrul firmei. „Promovăm foarte mult tinerii. În fiecare an, facem stagii de practică atât cu studenţii de la UTI, cât şi cu cei de la  „Cuza”. Cei interesaţi , buni care vor să rămână la noi la sfârşitul stagiului de practică, au această posibilitate. Îi aşteptăm la practică pe tinerii interesaţi să înveţe”, încheie Vasile Hiriţă Hodas, Business Unite Manager Moulds.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri