anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Eveniment

Grupul OMCO face angajări masive în Iaşi

GALERIE
foto fabrica exteriorOMCO siglafoto Barriefoto unuDSC_0216DSC_0224DSC_0226DSC_0238IMG_0023IMG_0035IMG_0045
 • foto fabrica exterior
 • OMCO sigla
 • foto Barrie
 • foto unu
 • DSC_0216
 • DSC_0224
 • DSC_0226
 • DSC_0238
 • IMG_0023
 • IMG_0035
 • IMG_0045
- +

*singurul producător din România de matriţe pentru sticlă, cu o cifră de afaceri care tinde să depăşeasă 17 milioane de euro, având contracte de livrare în peste 140 de ţări din întreaga lume, OMCO Iaşi îşi extinde activitatea
* firma face angajări masive pentru  posturi de operatori de centre cu comandă numerică, frezori, strungari, sudori, ingineri programatori CNC,  dar şi pe posturi pentru partea de personal tesa - economişti, specialişti resurse umane

Parte din Grupul de Firme BMT,  OMCO Iaşi, singurul producător din România de matriţe pentru sticlă, a înregistrat o dezvoltare spectaculoasă,  cifra de afaceri cresând de la 1,5 milioane de euro în 2007, la aproximativ 17 milioane de euro anul acesta. „Sperăm ca anul acesta cifra de afaceri să depăşească  pragul de 17 milioane de euro. În prezent, livrăm matriţe pentru sticlă în peste 140 de ţări de pe toate continentele. La nivel european, 1 din 2 sticle este turnată într-o matriţă produsă în OMCO. Avem foarte multe comenzi şi planuri de extindere foarte atractive ”, a declarat Barrie Baston, CEO OMCO Iaşi.

Cu un spaţiu de producţie de aproape 12.000 Mp şi peste 100 de centre cu comandă numerică, OMCO Iaşi se extinde din nou.  Înfiinţată  în 2005, OMCO face parte din Grupul BMT, grup de firme cu o experienţă de peste 50 de ani în fabricarea matriţelor pentru recipiente de sticlă.

Investiţia belgiană în fabrică este de peste 18 milioane de euro, dezvoltarea  OMCO în România fiind una spectaculoasă, cu o creştere de aproape 4 ori în ultimii 4 ani. „Avem o echipă competitivă cu peste 385 de angajaţi şi am demonstrat că produsele Româneşti sunt competitive oriunde în lume.  Există planuri frumoase de dezvoltare pe viitor şi dorim să ne mărim echipa. Cei care vor dori să intre în echipa OMCO,  în afara nivelului salarial care este peste piaţă, vor avea un alt mare avantaj: stabilitatea pe termen lung a locului de muncă. Facem investiţii mari sau foarte mari tocmai pentru a dezvolta afacerea şi a asigura stabilitate. Mai mult, au ocazia să-şi construaiscă o carieră. LA OMCO oamenii buni întotdeauna vor fi promovaţi, vor putea face carieră”, subliniază Irina Gavriluc, CFO OMCO Iaşi. Fiind o societate de producţie de prelucrări metalice, OMCO Iaşi face angajări masive pentru  posturi de operatori de centre cu comandă numerică, frezori, strungari, sudori, ingineri programatori CNC,  dar şi pe posturi pentru partea de personal tesa care trebuie să se mărească pentru a susţine producţia – economişti, specialişti resurse umane.

De precizat că operatorii nu trebuie  să aibă neapărat studii superioare, fiind suficiente studiile liceale chiar dacă accestea nu sunt de specialitate. „Important este să fie persoane serioase care să-şi dorească să muncească. Organizăm noi cursuri de specializare pentru operatorii de centre cu comandă numerică.  De altfel pentru toate posturile pe care facem angajări este foarte important ca cei interesaţi  să fie serioşi, să-şi dorească să lucreze într-un grup mare care le oferă şansa de a face carieră.  Persoanele bine pregătite profesional care doresc un astfel de loc de muncă, au acum posibilitatea să fie angajate într-o companie serioasă, puternică care alături de condiţii de muncă şi de salarizare civilizate, le oferă stabilitate pe termen lung, şansa unei cariere. Trebuie doar să aibă curajul şi să se prezinte la interviurile de angajare”, a punctat Irina Gavriluc.

Cei care doresc să facă parte din echipa OMCO trebuie să trimită un CV pe adresa personal.ro@omcomould.com, urmând să fie programaţi la un interviu. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0232.23.23.03. Sediul OMCO Iaşi este în zona industrială, clădirea Tehnoton.

De adăugat că OMCO Iaşi oferă tinerilor studenţi posibilitatea de a efectua stagii de practică, cu şansa de a se angaja ulterior în cadrul firmei. „Promovăm foarte mult tinerii. În fiecare an, facem stagii de practică atât cu studenţii de la UTI, cât şi cu cei de la  „Cuza”. Cei interesaţi , buni care vor să rămână la noi la sfârşitul stagiului de practică, au această posibilitate. Îi aşteptăm la practică pe tinerii interesaţi să înveţe”, încheie Vasile Hiriţă Hodas, Business Unite Manager Moulds.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (II)

Alexandru LĂZESCU

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (II)

Alegerile din Italia accentuează tendința de a aduce valorile culturale și raporturile dintre Comisia Europeană și statele membre în centrul disputelor electorale viitoare din UE.

opinii

Dreptate en detail

Briscan ZARA

Dreptate en detail

Ceea ce este şi mai interesant e că fiind alese arbitrar, legile care garantează menţinerea dreptăţii pot fi la fel de uşor schimbate precum pelincile unui bebeluş. Sunt atâtea dreptăţi pe lume că ai de unde alege. Ceea ce ieri era ilegal, azi e chiar obligatoriu, ceea ce e azi împotriva legii, mâine poate fi permis sau chiar încurajat.

Lupta micuţilor cu lupul fioros

Cristina DANILOV

Lupta micuţilor cu lupul fioros

Mulţi adulţi tratează fricile copiilor în mod condescendent. Ce dacă se teme, e normal, spunem, copilul va creşte şi totul va trece; sau - toţi ne-am temut cândva de ceva şi iată, am crescut şi nu ne-a mai mâncat lupul. Dar, în acelaşi timp, adulţii tac mâlc despre cât de multe necazuri le-a cauzat frica în copilărie, şi poate că şi acum, doar că ei au învăţat să le ascundă bine. 

Domnul Marga şi meandrele adevărului istoric

Mihai DORIN

Domnul Marga şi meandrele adevărului istoric

Indiferent de finalul războiului din Ucraina, abţinerea noastră de la acte revărsânde şi iresponsabile, chiar şi atunci când ştim că teritoriile răpite României rămân o rană deschisă, o ţară ca a noastră, dacă e ţară demnă şi nu accident al istoriei, nu poate abdica de la onoare şi solidaritate cu valorile lumii libere. Întrucât din credinţă şi asumarea acestor valori ne-am născut şi noi, ca naţiune şi stat. Nu Rusia ne-a fost naş, ci ideile şi valorile lumii libere.

pulspulspuls

Un experiment politic va avea loc pe acoperişul hotelului “Europa” din Iaşi

Un experiment politic va avea loc pe acoperişul hotelului “Europa” din Iaşi

Un experiment deosebit se pune la cale în filiala liberalilor ieşeni, o procedură extraordinară de măsurare a potenţialului politic al unor candidaţi. 

Caricatura zilei

Scăpări de gaze #NordStream5

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.