Grupul OMCO face angajări masive în Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Eveniment

Grupul OMCO face angajări masive în Iaşi

GALERIE
foto fabrica exteriorOMCO siglafoto Barriefoto unuDSC_0216DSC_0224DSC_0226DSC_0238IMG_0023IMG_0035IMG_0045
 • foto fabrica exterior
 • OMCO sigla
 • foto Barrie
 • foto unu
 • DSC_0216
 • DSC_0224
 • DSC_0226
 • DSC_0238
 • IMG_0023
 • IMG_0035
 • IMG_0045
- +

*singurul producător din România de matriţe pentru sticlă, cu o cifră de afaceri care tinde să depăşeasă 17 milioane de euro, având contracte de livrare în peste 140 de ţări din întreaga lume, OMCO Iaşi îşi extinde activitatea
* firma face angajări masive pentru  posturi de operatori de centre cu comandă numerică, frezori, strungari, sudori, ingineri programatori CNC,  dar şi pe posturi pentru partea de personal tesa - economişti, specialişti resurse umane

Parte din Grupul de Firme BMT,  OMCO Iaşi, singurul producător din România de matriţe pentru sticlă, a înregistrat o dezvoltare spectaculoasă,  cifra de afaceri cresând de la 1,5 milioane de euro în 2007, la aproximativ 17 milioane de euro anul acesta. „Sperăm ca anul acesta cifra de afaceri să depăşească  pragul de 17 milioane de euro. În prezent, livrăm matriţe pentru sticlă în peste 140 de ţări de pe toate continentele. La nivel european, 1 din 2 sticle este turnată într-o matriţă produsă în OMCO. Avem foarte multe comenzi şi planuri de extindere foarte atractive ”, a declarat Barrie Baston, CEO OMCO Iaşi.

Cu un spaţiu de producţie de aproape 12.000 Mp şi peste 100 de centre cu comandă numerică, OMCO Iaşi se extinde din nou.  Înfiinţată  în 2005, OMCO face parte din Grupul BMT, grup de firme cu o experienţă de peste 50 de ani în fabricarea matriţelor pentru recipiente de sticlă.

Investiţia belgiană în fabrică este de peste 18 milioane de euro, dezvoltarea  OMCO în România fiind una spectaculoasă, cu o creştere de aproape 4 ori în ultimii 4 ani. „Avem o echipă competitivă cu peste 385 de angajaţi şi am demonstrat că produsele Româneşti sunt competitive oriunde în lume.  Există planuri frumoase de dezvoltare pe viitor şi dorim să ne mărim echipa. Cei care vor dori să intre în echipa OMCO,  în afara nivelului salarial care este peste piaţă, vor avea un alt mare avantaj: stabilitatea pe termen lung a locului de muncă. Facem investiţii mari sau foarte mari tocmai pentru a dezvolta afacerea şi a asigura stabilitate. Mai mult, au ocazia să-şi construaiscă o carieră. LA OMCO oamenii buni întotdeauna vor fi promovaţi, vor putea face carieră”, subliniază Irina Gavriluc, CFO OMCO Iaşi. Fiind o societate de producţie de prelucrări metalice, OMCO Iaşi face angajări masive pentru  posturi de operatori de centre cu comandă numerică, frezori, strungari, sudori, ingineri programatori CNC,  dar şi pe posturi pentru partea de personal tesa care trebuie să se mărească pentru a susţine producţia – economişti, specialişti resurse umane.

De precizat că operatorii nu trebuie  să aibă neapărat studii superioare, fiind suficiente studiile liceale chiar dacă accestea nu sunt de specialitate. „Important este să fie persoane serioase care să-şi dorească să muncească. Organizăm noi cursuri de specializare pentru operatorii de centre cu comandă numerică.  De altfel pentru toate posturile pe care facem angajări este foarte important ca cei interesaţi  să fie serioşi, să-şi dorească să lucreze într-un grup mare care le oferă şansa de a face carieră.  Persoanele bine pregătite profesional care doresc un astfel de loc de muncă, au acum posibilitatea să fie angajate într-o companie serioasă, puternică care alături de condiţii de muncă şi de salarizare civilizate, le oferă stabilitate pe termen lung, şansa unei cariere. Trebuie doar să aibă curajul şi să se prezinte la interviurile de angajare”, a punctat Irina Gavriluc.

Cei care doresc să facă parte din echipa OMCO trebuie să trimită un CV pe adresa personal.ro@omcomould.com, urmând să fie programaţi la un interviu. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0232.23.23.03. Sediul OMCO Iaşi este în zona industrială, clădirea Tehnoton.

De adăugat că OMCO Iaşi oferă tinerilor studenţi posibilitatea de a efectua stagii de practică, cu şansa de a se angaja ulterior în cadrul firmei. „Promovăm foarte mult tinerii. În fiecare an, facem stagii de practică atât cu studenţii de la UTI, cât şi cu cei de la  „Cuza”. Cei interesaţi , buni care vor să rămână la noi la sfârşitul stagiului de practică, au această posibilitate. Îi aşteptăm la practică pe tinerii interesaţi să înveţe”, încheie Vasile Hiriţă Hodas, Business Unite Manager Moulds.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Armistiţiu ca să ce?

Cosmin PAȘCA

Armistiţiu ca să ce?

Propunerea unui armistiţiu este un semn de disperare din partea PNL. Un indiciu în plus că Iohannis şi Cîţu au aruncat ţara într-o criză politică fără să aibă un plan B, că baronii liberali joacă de două luni la cacealma, improvizează soluţii ca să câştige timp şi să se agaţe de putere.

Filmuletul zilei

opinii

O poveste (nebună) victoriană

Codrin Liviu CUȚITARU

O poveste (nebună) victoriană

Scriitorii sunt, din ce în ce mai mult, „regizorii” unor filme cu intrigi şocante, derulate, dinamic, în imagini pe hârtie, imagini creionate prin complicitate cu abilităţile onirice ale „consumatorului”, adică ale cititorului însuşi. Intervalul epic a ajuns spaţiul de desfăşurare a unor blitzkrieg-uri devastatoare cu imaginaţia celui de dincolo de fila cărţii.

Arta surâsului

Nicolae TURTUREANU

Arta surâsului

Această încercare de portret, săvârşită de mine în urmă cu cinci ani, şi reluată aici şi-acum, s-a vrut o punere în lumină a Vioricăi S. Constantinescu (27 mai 1943 - 22 oct. 2021). Pentru că Viorica însăşi emana lumină. Asta nu-i o metaforă (răsuflată), ci chiar modul de-a fi al unei fiinţe empatice, solare, exclamative şi interogative cât să nu tulbure „corola de minuni a lumii” celuilalt. A acceptat spontan să colaboreze la „Cronica veche”, bucurându-ne paginile cu traducţiuni şi comentarii „din lumi ce vorbeau în versuri”. Într-o vară şi într-o doară, mi-a spus (telefonic) că are o casă cu grădină, la Agapia, se duce să se odihnească în raiul acela. Îmi place să cred că-i tot acolo.

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Alin ANDRIEȘ

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Instabilitatea politică este considerată de economişti un factor care afectează negativ economia. Instabilitatea politică este definită în studiile economice ca fiind probabilitatea ca un guvern să fie demis şi înlocuit cu un alt guvern din cauza conflictelor sau a competiţiei vehemente dintre diferiţi politicieni sau partide politice.

pulspulspuls

Tot despre mâini înfinpe-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Tot despre mâini înfinpe-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Stăteam aseară la filosofat câte-n lună şi-n stele cu amicul Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, iar la un moment dat, de la Prolegomenele lui Kant şi Zarathustra lui Nietzsche, am început a analiza, în context, şi oareşce psihologie socială legată de feţele unora sau altora de prin politichia locală. 

Caricatura zilei

Mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.