anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Guvernarea liberală investește în dezvoltarea județului Iași 1.512.562.828,33 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” (P)

GALERIE
alexe
 • alexe
- +

Ieri, 11.08.2022, a fost aprobată lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” pentru județul Iași. Guvernarea liberală investește în dezvoltarea județului Iași și alocă fonduri guvernamentale în valoare de 1.512.562.828,33 pentru finanțarea obiectivelor pentru care UAT-urile au depus proiecte.

Partidul Național Liberal și-a asumat în momentul preluării guvernării implementarea unui program care să dezvolte fiecare comunitate din țară și să le ofere românilor condiții de trai mai bune prin asigurarea unor servicii esențiale pentru societatea actuală. Modernizarea infrastructurii rutiere și extinderea sistemului de apă și canalizare sunt prioritare pentru guvernarea liberală centrală și pentru administrația liberală ieșeană.

Alexandru Muraru, Președintele PNL Iași: „Județul Iași primește de la Guvernul României peste 1,5 miliarde lei pentru infrastructura de drumuri, apă, canalizare și gaze naturale, a cincea sumă ca mărime din țară prin programul „Anghel Saligny”. Am apreciat în mod deosebit activitatea administrației liberale, respectiv interesul și competitivitatea primarilor Partidului Național Liberal pentru dezvoltarea și finanțarea proiectelor în UAT-urile de pe raza județului Iași. Finanțarea guvernamentală, prin acest program, este de importanță majoră pentru proiectele locale, care va contribui la îmbunătățirea vizibilă a nivelului de trai, cu precădere în comunitățile din mediul rural."

Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași: „Dezvoltăm Iașul așa cum am promis și ne ținem de cuvânt, atât la nivel județean, cât și central. Guvernarea liberală investește peste 1,5 miliarde de lei în județul Iași, din care aproximativ 650 milioane de lei merg către implementarea proiectelor de înființare și extindere a rețelei de apă și canalizare, iar peste 860 de milioane de lei sunt alocați pentru modernizarea drumurilor județene și comunale. Le mulțumesc colegilor din Guvernul României pentru că au înțeles nevoile comunităților și au gândit acest program de investiții pentru a veni în sprijinul administrațiilor locale. Vreau să îi felicit pe toți primarii care au gândit și depus proiecte în cadrul PNI „Anghel Saligny”. Vă suntem alături în implementare și rămânem parteneri, indiferent de culoarea politică, pentru că avem un obiectiv comun: modernizarea Iașului. Pe umerii noștri stă responsabilitatea uriașă de a le demonstra cetățenilor că avem voință, că știm și putem să dezvoltăm în continuare fiecare localitate, astfel încât să facem din Iași județul în care iubim să trăim."

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Alexandru LĂZESCU

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Mobilizarea generală decisă la Kremlin și mai ales așa-zisele „referendumuri”, un preambul la anexarea unei mari părți din Ucraina, la pachet cu amenințarea cu lovituri nucleare, cu efecte potențial incontrolabile, sunt privite cu îngrijorare nu doar în Occident, ci și la Beijing.

opinii

Experimentul Închisorii de la Stanford

Briscan ZARA

Experimentul Închisorii de la Stanford

Transformarea noastră odată cu evenimentele este inevitabilă. Vorbim despre destin? Nici vorbă, aşa îşi explică doar unii naivi neputinţa în faţa Marelui Val, atâta tot. E doar natura din care facem parte, nimic mai mult, trebuie să ne intre bine în cap asta.

Fascinanta şi invincibila prostie

Cristina DANILOV

Fascinanta şi invincibila prostie

Mulţi cred că naivitatea este un sinonim pentru prostie. Există o părere că prostia înseamnă a nu şti şi a nu înţelege ceva. De asemenea, atunci când vorbim despre prostie, vorbim despre un grad scăzut de inteligenţă, lipsă de inteligenţă, ilogicitatea acţiunilor unei persoane sau a cuvintelor sale. Dar credem că prostia este, în primul rând, lipsa de dorinţă a unei persoane de a gândi. Deci, un fel de lenea minţii.

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

Mihai DORIN

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

De când se ştiu, moş Ghiţă şi mătuşa Ileana au muncit în gospodărie, la pământ şi îngrijirea animalelor. Deşi amândoi au sărit binişor de 80 de ani, ei continuă să facă acelaşi lucru. 

pulspulspuls

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Să tot fie vreo câteva luni, stimaţi telespectatori, de când unii observatori mai atenţi ai politichiei locale au început a semnala comportamentul ciudat al unui veteran al partidoiului, lăsat la vatră între timp, fost purtător de cuvânt al primarilor din comune, gură mare şi spartă la vremea sa, cu relaţii la Bucale şi alte celea. 

Caricatura zilei

Trafic

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.