Guvernul vrea să recupereze taxe de la site-urile de pariuri
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 11.04.2021

Guvernul vrea să recupereze taxe de la site-urile de pariuri

GALERIE
jocuri-noroc1
  • jocuri-noroc1
- +

Site-urile care exploatează jocurile de noroc on-line, care nu au achitat taxele de licentă şi de autorizare, precum şi alte sume datorate, vor fi introduse pe o «listă neagră».

 

Guvernul vrea să recupereze impozite de la site-urile de pariuri şi jocuri de noroc care vor să se autorizeze pe piaţa din România, dar anterior au activat fără să declare şi să plătească sumele datorate, potrivit proiectului de Ordonanţă elaborat de Ministerul Finanţelor. "Nu se acordă licenţă de organizare a jocurilor de noroc sau autorizaţie de exploatare a jocurilor de noroc, după caz, în situaţia în care operatorii economici organizatori au operat jocuri de noroc on-line în România şi nu declară şi plătesc sumele datorate. Site-urile care exploatează jocurile de noroc on-line, care nu au achitat taxele de licentă şi de autorizare, precum şi alte sume datorate, vor fi introduse pe o «listă neagră» a organizatorilor neautorizaţi până la clarificarea situaţiei şi vor fi scoase din acea listă ca urmare a deciziei Comitetului de supraveghere al ONJN", se arată în proiect. Potrivit preşedintelui Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), Cristinela Odeta Nestor, site-urile care exploatează jocuri loto sau de noroc on-line, pariuri în cotă fixă, pariuri mutuale, pariuri în contrapartidă sau bingo on-line şi care nu au achitat taxele de licenţă şi de autorizare, precum şi alte sume datorate, vor fi introduse pe o "listă neagră" a organizatorilor neautorizaţi, iar providerii de internet vor fi obligaţi să nu permită accesul jucătorilor din România la aceste site-uri. Site-urile respective nu vor fi scoase din acea listă decît ca urmare a unei decizii Comitetului de supraveghere al ONJN, se arată mai arată în proiectul de ordonanţă de urgenţă obţinut de MEDIAFAX. Documentul urmează să fie aprobat de Guvern în perioada imediată.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Nicolae GRECU

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Chiar dacă şansele sunt minime, demersul oamenilor de rugby ieşeni demonstrează că sportul acesta se încăpăţânează să existe, să renască şi să reziste în dulcele târg.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Sunt relevate în continuare explicaţiile etimologice aberante date unor termeni importanţi în limba română, precum cneaz şi voievod, şi concluziile istorice inadecvate rezultate din respectivele etimologii.

O Iubire şi nouă fericiri

pr. Constantin STURZU

O Iubire şi nouă fericiri

Când m-am decis să urmez Filosofia, licean fiind, cineva m-a trimis să discut cu un venerabil profesor din acest domeniu. "Care este preocuparea sau tema centrală a Filosofiei?", m-a întrebat dumnealui, încă de la primele cuvinte. "Fericirea!", am răspuns eu spontan. Profesorul s-a uitat puţin dezamăgit la mine: "Nu. Ci disputa dintre materialism şi idealism". 

Urbanismul slăbiciunilor

arh. Ionel OANCEA

Urbanismul slăbiciunilor

Frumuseţea urbei noastre datorează mult colinelor. Din mulţimea lor, Boris Crăciun identifică pe cele şapte semnificative: Repedea, Cetăţuia, Miroslava, Breazu, Copou, Ciric şi Tătăraşi. Centrul e dominat de mănăstirea Golia şi Mitropolie, iar pe cele din jur se ridică mănăstirile Cetăţuia şi Miroslava. Şi constructorii acestor monumente au avut în preocupare riscurile fundării pe terenurile instabile. 

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Conducere autonomă nivel 6

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.