Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Hagi cel mic a prins trenul

GALERIE
hagi-gica-ianis
  • hagi-gica-ianis
- +

  Ianis a fost achiziţionat definitiv de Fiorentina pentru 800.000 de euro

 
Mijlocaşul Ianis Hagi, transferat de la FC Viitorul, a efectuat, ieri, vizita medicală la AC Fiorentina, iar în această după-amiază va participa la primul antrenament cu formaţia italiană, informează site-ul violanews.com. Conform publicaţiei Gazzetta dello Sport, Fiorentina a plătit 800.000 de euro pentru transferul fiului lui Gheorghe Hagi. Tatăl lui Ianis, antrenoruk echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a menţionat că i-a spus fiului său Ianis Hagi, după transferul la AC Fiorentina, că nu este de ajuns talentul şi va trebui să muncească. "Aşa cum am zis de orice tânăr din Academie, Ianis are mult talent, este inteligent, este un jucător cu foarte mare personalitate, îşi doreşte, munceşte, vrea să ajungă un mare fotbalist şi să-şi construiască o carieră importantă. I-am spus că nu-i de ajuns talentul, trebuie să muncească şi să aibă ambiţie, însă contează foarte mult şi şansa, conjunctura şi lucrurile neprăvăzute pe care nu le putem anticipa. Trebuie să muncească, să fie ambiţios, să fie el şi să aibă personalitate", a spus Gheorghe Hagi, pentru site-ul oficial al clubului său. Fostul internaţional a afirmat că Fiorentina a încheiat un acord cu FC Viitorul pentru un eventual transfer al lui Ianis Hagi încă din august 2014. "La nici 16 ani împliniţi de Ianis (august 2014), clubul nostru a încheiat un acord cu Fiorentina, care a plătit o sumă importantă pentru Ianis. Această sumă a constituit un sprijin important în alcătuirea bugetului clubului FC Viitorul şi al Academiei Hagi. Acum transferul s-a definitivat, iar Ianis a plecat definitiv la prima echipă a Fiorentinei. El este încă într-un proces de formare, dezvoltare şi perfecţionare. Clubul nostru şi eu, ca antrenor, suntem mândri de el şi sperăm să crească şi să-şi dezvolte o carieră importantă. Este foarte tânăr, dar el îşi doreşte şi simte că poate face faţă. Decizia am luat-o împreună cu Ianis, iar acest lucru îl va ajuta foate mult în progresul lui", a precizat Gheorghe Hagi.
Ianis Hagi a fost transferat, duminică, de formaţia AC Fiorentina de la FC Viitorul, care a exercitat opţiunea de a-l achiziţiona cu titlu definitiv pe fiul fostului internaţional român Gheorghe Hagi, dar nu a oferit mai multe detalii despre transfer.
 
Ianis Hagi, în vârstă de 17 ani, a marcat un gol în 16 meciuri jucate în sezonul precedent pentru FC Viitorul.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri