Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Halep, tratament preferenţial în carantina australiană: Jucătorii acuză, public, luxul în care s-a izolat, alături de alte vedete

GALERIE
simona halep, carantina, australia
  • simona halep, carantina, australia
- +

Cu trei săptămâni înainte de Australian Open 2021 (8-21 februarie) ia amploare, pe zi ce trece, scandalul creat din cauza unor decizii de neînţeles luate de organizatori.

Cu siguranţă, şefii tenisului din Australia nu sunt cei mai inspiraţi oameni, atunci când vine vorbă de gestionarea unor situaţii delicate. Fiindcă altfel nu există nicio explicaţie pentru felul în care au pus gaz pe foc, ducând şase jucători la Adelaide, iar pe restul la Melbourne, oferindu-le condiţii inegale de cazare şi de antrenament.   

Concret, şase vedete ale tenisului mondial beneficiază de un tratament preferenţial, în cele 14 zile în care vor sta în carantină. Vorbim despre Novak Djokovici (1 ATP), Rafael Nadal (2 ATP) şi Dominic Thiem (3 ATP) la băieţi, plus Simona Halep (2 WTA), Naomi Osaka (3 WTA) şi Serena Williams (11 WTA) la fete. Aceştia au aterizat la Adelaide, unde au fost plasaţi în carantină la un hotel luxos. Şi nu doar condiţiile lor de cazare sunt mult peste cele de la Melbourne.   

„În primul rând, li s-a permis să aibă un anturaj mult mai mare. Djokovici, Nadal şi Thiem au ajuns în Australia cu câte zece oameni alături de ei. Prin comparaţie, Medvedev şi Zverev au putut să aibă doar câte doi oameni în anturajul lor. Apoi, sala lor de fitness e chiar în interiorul hotelului. Ceea ce înseamnă că o pot folosi în afara celor 5 ore în care îşi pot părăsi locul de cazare. Practic, le rămân, zilnic, cinci ore doar ca să joace tenis şi să facă antrenamente pe teren. Bineînţeles că această situaţie a creat o mare nemulţumire în rândul jucătorilor aflaţi la Melbourne. Suntem foare supăraţi. Aici, nu vorbim doar de mere şi pere. Se pare că la mine au ajuns doar lămâile cele mai acre“, a spus, revoltat, austriacul  Philipp Oswald (34 de ani), locul 42 în clasamentul mondial de dublu, potrivit adevarul.ro.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri