anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Hartă: Traseul exact al viitoarei piste de biciclete dintre mănăstirile Dobrovăț şi Bârnova

GALERIE
harta-pista- biciclete- barnova
  • harta-pista- biciclete- barnova
- +

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a lansat Programul de realizare a pistelor pentru biciclete. Obiectivul acestui program este de a asigura tuturor cetățenilor un mediu mai curat prin dezvoltarea infrastructurii velo în România.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași – ADI ZMI a depus proiectul “Amenajare piste pentru biciclişti în zona metropolitană Iaşi”, vineri, 4 noiembrie.

Traseul primei piste pentru biciclete din zona metropolitană Iași va uni Mănăstirea Bârnova de Mănăstirea Dobrovăţ. Pista pentru biciclete va fi realizată de-a lungul a două drumuri județene, DJ247A și DJ247, precum și în proximitatea drumurilor forestiere Batraneasa 3 și Bogonos.

Pe traseul velo s-au propus și lucrări aferente precum iluminat public, rasteluri pentru biciclete, mobilier urban aferent pistelor și echipamente de protecţie și de semnalizare, mobilier urban etc. Valoarea totală a proiectului este de 16.743.751,61 lei, fără TVA.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.