anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

HBO Max va elimina de pe platformă 36 de titluri, inclusiv 20 originale

GALERIE
hbo-max
 • hbo-max
- +

HBO Max va elimina aproape 36 de titluri din serviciul său încă de săptămâna aceasta, a confirmat Variety.

Un purtător de cuvânt al HBO Max a atribuit decizia fuziunii în aşteptare a platformei cu Discovery+, care este deţinută şi de Warner Bros. Discovery.

„Pe măsură ce lucrăm pentru a reuni cataloagele noastre de conţinut sub o singură platformă, vom aduce modificări la oferta de conţinut disponibilă atât pe HBO Max, cât şi pe Discovery+”, se arată în declaraţia HBO Max. „Aceasta va include eliminarea unui anumit conţinut de pe ambele platforme”. 

Lista completă a titlurilor care urmează să fie eliminate:

HBO Max Originale
“12 Dates of Christmas”
“About Last Night”
“Aquaman: King of Atlantis”
“Close Enough”
“Ellen’s Next Great Designer”
“Esme & Roy”
“The Fungies!”
“Generation Hustle”
“Generation”
“Infinity Train”
“Little Ellen”
“My Mom, Your Dad”
“Odo”
“Ravi Patel’s Pursuit of Happiness”
“Summer Camp Island”
“The Not-Too-Late Show with Elmo”
“The Runaway Bunny”
“Theodosia”
“Tig n’ Seek”
“Yabba Dabba Dinosaurs”

HBO Originale
“My Dinner with Herve”
“Share”

Cartoon Network
“Dodo”
“Elliott From Earth”
“Mao Mao, Heroes of Pure Heart”
“Mighty Magiswords”
“OK K.O.! – Let’s Be Heroes”
“Uncle Grandpa”
“Victor and Valentino”

Titluri achiziţionate
“Detention Adventure”
“Messy Goes to Okido”
“Mia’s Magic Playground”
“The Ollie & Moon Show”
“Pac-Man and the Ghostly Adventures”
“Make It Big, Make It Small”
“Squish”

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Monstrii...

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.