Heylux este primul studio de videochat din Iași care te ajută cu 10 trainere profesioniste
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Heylux este primul studio de videochat din Iași care te ajută cu 10 trainere profesioniste

GALERIE
Heylux studio videochat Iasi 1Heylux studio videochat Iasi 2
  • Heylux studio videochat Iasi 1
  • Heylux studio videochat Iasi 2
- +

Ai idee cum ar fi te angajezi în videochat în Iași și să fii lăsată să te descurci singură? Cam așa se întâmplă la multe studiouri mai mici. Patronii nu angajează trainere care să te învețe ce trebuie să faci la job. Și te lasă să muncești așa cum poți.

Din fericire, acum poți să te angajezi în videochat în Iași la Heylux. Noi suntem primul studio de videochat din Iași care te ajută cu 10 trainere!

Heylux are cele mai bune trainere din videochat în Iași

Trainingul e cel mai important lucru care te ajută să faci bani din videochat în Iași. Mai ales când ești începătoare. Din păcate, multor studiouri de videochat nu le pasă de lucrul ăsta. Pentru că ar trebui să angajeze experte în jobul ăsta. Adică să le plătească pentru ca ele să te ajute pe tine. Să te învețe cum se folosesc site-urile pe care vei lucra, ce să spui și să faci în fața unei camere video. Heylux e însă complet diferit. Am angajat 10 colege pe postul de trainer special pentru tine. Imediat cum vii la studio, se ocupă de tine să faci progrese. Și așa reușești să crești în câștiguri.

La Heylux mergem și mai departe cu grija față de modelele de videochat din Iași. În fiecare an ne ocupăm ca cele 10 trainere să se specializeze în videochat la sediul marilor site-uri de videochat din lume. La Praga, devin experte în folosirea site-ului Flirt4Free, iar la Budapesta, în Jasmin. În felul ăsta, reușesc să te ajute și pe tine aici, la studio. Așa crești ca model, înțelegi cum se fac banii. Apoi ajungi să câștigi și tu între 400 și 6.500 lei pe zi. În fiecare zi de videochat în Iași la Heylux! Deci, trainingul profesionist îți aduce bani. Foarte mulți bani!

Heylux îți oferă training în videochat pe fiecare tură

La Heylux, te bucuri de un program de lucru super-flexibil. Pentru că te respectăm ca femeie și model, ai libertatea să lucrezi când îți este mai comod. Dacă vrei, alegi tura de dimineața, de după-amiaza sau de noapte. Oricare ar fi preferința ta, Heylux îți pune la dispoziție un trainer care se ocupă tot timpul de tine. Lucrul ăsta e unic în videochat în Iași. Heylux e singurul studio de videochat din Iași cu 10 traineri, care acoperă toate turele de lucru. Ajutăm toate modelele să facă bani indiferent de ora din zi sau din noapte. Colegele noastre stau 24 de ore din 24 cu tine ca să devii unul dintre cele mai de succes modele de videochat din Iași.

Ca să fie și mai comod pentru tine, toate colegele noastre de la training te ajută cu răbdare și respect. Îți vorbesc frumos, îți dau sfaturi cu mult bun simț. În felul ăsta, te simți relaxată la program și ai un show-ul online mai bun. Așa ajungi să faci și tu între 400 și 6.500 lei pe zi din videochat în Iași la Heylux. Ți-ar plăcea să poți cheltui atâția bani zilnic? Normal că da! Atunci hai să  te angajezi la noi! Echipa noastră de 10 trainere profesioniste te așteaptă cu inima deschisă! Vino acum la Heylux, cel mai bun studio de videochat din Iași!

Contact

Studio videochat Iași Heylux

Tel: 0744.33.77.11

www.heylux.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.