Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Homefile facilitează zilnic munca a mii de asociații de proprietari. Care sunt avantajele aplicației prezente în peste 30 de orașe (P)

GALERIE
Homefile
  • Homefile
- +

Administratorii de bloc din România au găsit un ajutor de nădejde în Homefile, aplicația utilizată deja în peste 30 de orașe, de mai bine de 130.000 de apartamente și 3.000 de asociații de proprietari. Rolul său este de a simplifica activitatea administratorilor, dar și de a-i ajuta pe locatari să țină evidența cheltuielilor. Întregul proces se realizează digital folosind un laptop, o tabletă sau un telefon. 

Tranziția de la metoda clasică de evidență a cheltuielilor la aplicație se face gradual, astfel că indiferent de vârstă sau experiență gestionarea apartamentelor se realizează simplu și rapid, procesul fiind sprijinit de echipa Homefile. Fiecare administrator care dorește să încerce gratuit aplicația va lucra îndeaproape cu un consultant dedicat Homefile care îl va ajuta în implementarea noii modalități de lucru. Astfel, având posibilitatea de testare gratuită timp de o lună, administratorul poate să decidă dacă aplicația este utilă sau nu, fără costuri și cu efort minim.

Homefile face parte dintr-un grup internațional de companii care propune soluții software asociațiilor de proprietari, ceea ce oferă siguranță datelor furnizate, împreună cu garanția dezvoltării companiei. În plus, experiența internațională și serviciile suplimentare oferite îi vor ține la curent pe administratori și locatari cu toate actualizările importante din domeniu. 

Vizualizează situația la zi a încasărilor direct din telefon 

Atât administratorii, cât și locatarii au parte de avantaje multiple la utilizarea aplicației Homefile. Administratorii au la dispoziție toate informațiile legate de apartamente și pot vizualiza situația la zi a încasărilor direct din laptop, telefon sau tabletă. Totodată, încasarea banilor se poate realiza foarte ușor, din telefonul mobil sau de pe laptop, apăsând un singur buton. 

Imprimă pe loc chitanța, iar plata se înregistrează automat în sistem

De asemenea, în cadrul abonamentului complet administratorii beneficiază de o imprimantă mobilă, cu hârtie termică, pentru emiterea chitanțelor. Imprimanta va emite chitanța care va fi înregistrată automat în registre și scăzută din restanțe, fiind eliminate eternele suspiciuni de evidență și calculare, în timp ce cheltuielile vor fi explicate extrem de simplu în cont. În plus, chitanțele rămân înregistrate în server-ul aplicației, iar locatarul poate urmări când s-a realizat încasarea în aplicație. 

Situația apartamentului la zi, cu un singur click în aplicație

Locatarii, în schimb, au posibilitatea să efectueze plățile direct de pe telefon, să vizualizeze situația la zi a apartamentului cu un singur click (fără a adresa întrebări suplimentare administratorului), dar și să urmărească informații despre apartament folosind codul de pe chitanță sau codul furnizat de administrator, în timp ce datele pot fi accesate atât de proprietari, cât și de chiriași. Totodată, proprietarul are posibilitatea să urmărească situația plăților și este notificat atunci când chiriașul nu achită cheltuielile. 

Peste 20.000 de locatari au ales să plătească cu cardul în aplicația Homefile. Această metodă de plată este mai avantajoasă fiindcă tranzacția va fi operată automat în documentele contabile ale asociației de proprietari, iar debitul este scăzut imediat. Homefile mai dispune și de o funcție specială care îi amintește locatarului printr-un email să achite factura curentă, evitând plățile restante.

Liste de cheltuieli configurabile, simplu de ajustat de administratori

Nu în ultimul rând, tranziția la întocmirea listelor de cheltuieli în Homefile se face într-un mod simplificat. Listele de cheltuieli sunt configurabile și pot avea aceleași coloane cu cele vechi, astfel locatarilor le va fi foarte ușor să se acomodeze cu aplicația și noul mod de lucru. 

Homefile pune la dispoziția asociațiilor de proprietari trei tipuri de abonamente: Pachetul Gratuit, Pachetul Complet și Pachetul Complet Business, în funcție de numărul de apartamente gestionate și nevoile asociației.  

Află mai multe detalii despre aplicație de la un consultant Homefile la numărul 0722.657.332 sau completând formularul de contact pe homefile.ro/contact.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri