Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 26.02.2021

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Gata, încă una şi mă duc, vorba reclamei: azi am zis să închidem în sfârşit subiectul spumos al banalului chişleac de pe augusta persoană e lui Peni Hill, vorba unui amic, dar nu înainte de a vă mai spune una mică, prin ricoşeu, despre acest tratament lactat în zi festivă. 

Spun gurile rele căci cel care a scăpat la mustaţă de doza de Actimel (sau Zuzu, încă nu se ştie cu certitudine) din piaţă ar fi dom’ Costel, stimaţi telespectatori. Şeful de la Cejău, încă prudent zilele astea cu ieşitul în spaţii publice, dar mai ales cu băi de mulţime, ar fi fost şi el în piaţă, prin zona lui Peni Hill.

Numai că, tocmai din motivele de mai sus, el nu a stat la momentul culminant, ci a şters-o discret chiar înainte de momentul revărsării de chişleac. Inspirat, fără discuţie, deşi sigur că fără intenţie, altfel în mod sigur o încasa şi el, şi se făcea de baftă şi mai şi, în situaţia în care se află el acuma, înghesuit de DNA.

Deci, ca o concluziune: să fie inspiraţie, să fie transpiraţie, sau doar un noroc chior, care n-a ştiut cu cine are de-a face? Noi pariem pe varianta 3...

Agarici şi bambilici

Ne-am tot uitat ieri la emisiunea aia a premarelui de la televiziunea de casă unde vorbeşte singur neîntrerupt, ca să vedem dacă, aşa cum bârfeau ieri unii, şi cum seara fiind, omul poate era el mai vesel de felul lui, vorba aia, şi l-a luat gura pe dinainte fără să mai gândească, cum cică i se întâmplă des seara.

Nu ne-am lămurit, deşi am înclina într-o anume direcţiune, dar de alt aspect sigur ne-am dumirit. Acelaşi cuvânt folosit de premare la adresa susţinătorilor A8, “agaricii ăştia”, care, fie vorba între noi, nici măcar nu există în vreun dicţionar al limbii, a fost şi este des folosit taman de amicul de şpriţuri Habarnagiu, mai ales la adresa foştilor liberali care-l înghesuiau prin CL în mandatul trecut, dacă vă mai amintiţi, şi taman în aceeaşi expresie: “agaricii ăştia”.

Nu mai spunem că expresia cică o foloseşte toată ziua şi amicul lor comun, buhaiul şantajist Ghihocel, că el nu merită băgat în seamă tura asta. Gândiţi-vă la altceva, stimaţi cetitori: aceşti guguştiuci politici conduc cel mai mare oraş din ţară dinafara Capitalei, aşa-numita cetate a culturii, oraş universitar vestit şi cu pretenţii care mai de care, iar ei, când probabil pun ceva la bord, vorbesc de parcă ar fi la talcioc, la una mică, sau cum probabil fac ei poante de şantier la adălmaşul de aranjat PUZ-uri cu băieţii ăia de la cumătrie. Na, când v-am spus în campanie că o să fie şi mai rău, aţi zic că mai rău nu se poate...

PS: Ne întreabă unii cetitori dacă noua apropiere a premarelui Chirica de băieţii hrăpăreţi de la partidoiul ieşean rămaşi fără caşcaval ar avea vreo legătură cu belelile penale în care a intrat dom’ Costel de la liberali. Bună întrebarea, ne-am şi documentat: hai că vorbim mâine pe-ndelete!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Dan CONSTANTIN

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Este un domeniu care cere mai ales creativitate, înţelegerea modului de business şi o conexiune bună la internet.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Mituri şi inerţii

Alexandru CĂLINESCU

Mituri şi inerţii

În ura faţă de „trădătorul” Pacepa acţionează două mituri: mitul Securităţii „patriotice”, care ne-a apărat de duşmani (mai ales de sovietici) şi mitul lui Ceauşescu mare patriot, omul care a făcut o sumedenie de lucruri bune şi care a schimbat faţa României. Aceste două mituri sunt de o deconcertantă tenacitate şi e uşor să ne convingem dând o simplă „raită” pe Facebook.

Cel mai modest dintre pământeni (III)

Neculai SEGHEDIN

Cel mai modest dintre pământeni (III)

La 32 de ani Armstrong îşi trăieşte tragedia vieţii: pierderea fiicei sale, Karen, în vârstă de doi ani, în urma unei tumori la creier. El nu va mai vorbi cu nimeni despre acest fapt, nici măcar cu soţia sa, Janet. Momentul este redat în filmul „First man/ Primul om”, realizat în 2018, la şase ani după moartea astronautului.

„Deşoşocizarea” AUR

Nicolae CREŢU

„Deşoşocizarea” AUR

La cum merg treburile în politichia românească, perspectivele de „spectacol” public al tupeului şi imposturii, din păcate, sunt din ce în ce mai… înfloritoare.

pulspulspuls

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Multă lumea ne-a sunat să ne întrebe ce se întâmplă cu ultima acţiune a procurorilor de anticorupţie, cea care îl vizează pe Mugurel care bea Ciuc, viteazul penelist care a păstorit cândva şi pe plaiurile noastre. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.