Hopaa: ce avem noi aicea?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Hopaa: ce avem noi aicea?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iacătă, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe, ce a putut surprinde pe una din străduţele lăturalnice din zona domiţilului, alaltăseară, în timpul preumblărilor de după cină recomandate de medic pentru digestie, amicul nostru Archibald Tănase! 

Este vorba de o maşină Tesla model S, care face la prima strigare vreo 100.000 de iepuroi, si care alaltăseară era garată în dreptul domiţilului vicepremarelui Harabagiu, vecin cu şeful Poliţiei Locale, vice despre care aflăm azi că a intrat cam neanunţat în concediu. Dar nu asta e interesant, căci, deh, poate vrea omul să meargă şi el la Amara sau la Căciulata în concediu, ci altceva: a cui era maşina asta scumpă, de presupus a personagiului care a venit la discuţii pe tema evenimentelor zilei?

Ei bine, atât numărul, cât şi indiciile noastre, zic că ar fi vorba de unul dintre politicienii PSD cei mai bine înfipţi în afacerile imobiliare din târg, şi pe deasupra bun amic atât cu vicele cât şi cu şeful de la palatul cel roznovan, cel care până de curând umbla cu un Dodge mare cât Bugeagul CAP-ului, dar care, iote, mai nou a trecut la altă marcă americană, om cu nume şi prenume la plăcuţă. Stând acuma strâmb şi gândind drept, apoi olecuţă şi invers, parcă tare ne-am da niţeluş cu presupusul, zicând că aproape sigur cei doi au vorovăit până târziu în noapte despre noua măsură edilitară de purtat masca şi în spaţul public. Că doar, na, n-or fi vorbit de spre eclipsa de Lună...

Hopaa: dar aicea ce mai e?

Şi dacă tot vorbim de eclipse de Lună şi de purtat masca şi pe stradă, haideţi să vă mai spunem una scurtă dar vioaie şi despre bomba verii de la Iaşi: arestarea cea mai de răsunet din parcare, în jurul căreia mulţi fac deja galerie ca să vadă până unde şi cât de sus ajunge, ştiţi voi unde. De-un par egzamplu, cică personagiul care asigura legătura dintre oamenii influenţi din jurul Marelui Jupân Ales şi Milionarul Neales este, la rândul său, un bun amic cu şeful importantei comiţii culturnice, Bob Năut pe numele lui. Adică omul care, dacă vrei să ridici ceva prin zona centrală, pe lângă monumente, el decide ce şi cum. O fi oare rău că sunt amici? Întrebăm, nu dăm cu paru’...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.