anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Hopaa: ce avem noi aicea?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iacătă, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe, ce a putut surprinde pe una din străduţele lăturalnice din zona domiţilului, alaltăseară, în timpul preumblărilor de după cină recomandate de medic pentru digestie, amicul nostru Archibald Tănase! 

Este vorba de o maşină Tesla model S, care face la prima strigare vreo 100.000 de iepuroi, si care alaltăseară era garată în dreptul domiţilului vicepremarelui Harabagiu, vecin cu şeful Poliţiei Locale, vice despre care aflăm azi că a intrat cam neanunţat în concediu. Dar nu asta e interesant, căci, deh, poate vrea omul să meargă şi el la Amara sau la Căciulata în concediu, ci altceva: a cui era maşina asta scumpă, de presupus a personagiului care a venit la discuţii pe tema evenimentelor zilei?

Ei bine, atât numărul, cât şi indiciile noastre, zic că ar fi vorba de unul dintre politicienii PSD cei mai bine înfipţi în afacerile imobiliare din târg, şi pe deasupra bun amic atât cu vicele cât şi cu şeful de la palatul cel roznovan, cel care până de curând umbla cu un Dodge mare cât Bugeagul CAP-ului, dar care, iote, mai nou a trecut la altă marcă americană, om cu nume şi prenume la plăcuţă. Stând acuma strâmb şi gândind drept, apoi olecuţă şi invers, parcă tare ne-am da niţeluş cu presupusul, zicând că aproape sigur cei doi au vorovăit până târziu în noapte despre noua măsură edilitară de purtat masca şi în spaţul public. Că doar, na, n-or fi vorbit de spre eclipsa de Lună...

Hopaa: dar aicea ce mai e?

Şi dacă tot vorbim de eclipse de Lună şi de purtat masca şi pe stradă, haideţi să vă mai spunem una scurtă dar vioaie şi despre bomba verii de la Iaşi: arestarea cea mai de răsunet din parcare, în jurul căreia mulţi fac deja galerie ca să vadă până unde şi cât de sus ajunge, ştiţi voi unde. De-un par egzamplu, cică personagiul care asigura legătura dintre oamenii influenţi din jurul Marelui Jupân Ales şi Milionarul Neales este, la rândul său, un bun amic cu şeful importantei comiţii culturnice, Bob Năut pe numele lui. Adică omul care, dacă vrei să ridici ceva prin zona centrală, pe lângă monumente, el decide ce şi cum. O fi oare rău că sunt amici? Întrebăm, nu dăm cu paru’...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Transferul de primari, o dovadă de slăbiciune

Cosmin PAȘCA

Transferul de primari, o dovadă de slăbiciune

Campania de racolări declanşată de liberali înseamnă în primul rând o umilinţă pentru propriul electorat şi activul de partid. E o palmă pe obrazul acelor liberali (mulţi, puţini?) care s-au luptat în ultimii patru ani cu „ciuma roşie” pe uliţa satului, care şi-au pierdut patru ani din viaţă crezănd că PNL trebuie să facă opoziţie.

Filmuletul zilei

opinii

Savanţii zilelor din urmă

Codrin Liviu CUȚITARU

Savanţii zilelor din urmă

„Dragul meu, adevărul este chiar cel comunicat de hârţogarii academici: mi-am mistificat activitatea de cercetare, aşa-zisele informaţii epocale, savantlâcul, biografia, tot! Existenţa mea e o farsă de la A la Z. Nu puteam să mor cu minciuna în spate! Mă bucur că accidentul deconspirării s-a petrecut înainte de ieşirea din sistem. Nu vor fi consecinţe punitive, iar eu, în sfârşit, voi savura câţiva ani de sinceritate....”

Iaşul vrea tren urban! (II)

George ŢURCĂNAŞU

Iaşul vrea tren urban! (II)

În ciuda dorinţei autorităţilor locale ale aglomeraţiilor urbane importante ale României, fără o descentralizare reală punerea în practică a proiectelor de trenuri urbane e extrem de dificilă. Atâta vreme cât tot ce ţine de infrastructura de transport feroviar se decide la Ministerul Transporturilor şi autorităţile locale sau judeţene nu pot contacta după nevoile lor transportul feroviar, lucrurile se vor mişca foarte greu. 

De la moară la războiul de ţesut

Bogdan ILIESCU

De la moară la războiul de ţesut

„Obstacolele sunt acele lucruri groaznice pe care le vezi când îţi iei ochii de la ţelul tău.” Henry Ford

pulspulspuls

Alexe a mutat, se pregăteşte Chirica: Şandru, un pas în faţă

Alexe a mutat, se pregăteşte Chirica: Şandru, un pas în faţă

Caricatura zilei

3 AM

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.