Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

miercuri, 29.11.2023

Horaţiu Mălăele joacă alături de Bogdan, fiul său cel mare, în comedia "Funeralii fericite"

GALERIE
Horatiu Malaele, funeralii fericite, bogdan
  • Horatiu Malaele, funeralii fericite, bogdan
- +

Horaţiu Mălăele joacă alături de Bogdan, fiul său cel mare, în comedia "Funeralii fericite", care va putea fi văzută din 7 iunie pe marile ecrane din România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de MediaPro Distribution.

După ce a mai apărut alături de tatăl său în filmul "Poker", regizat de Sergiu Nicolaescu, şi în cunoscutul serial "Las Fierbinţi", Bogdan Mălăele pare hotărât să calce pe urmele celebrului său părinte. În "Funeralii fericite", tânărul în vârstă de 26 de ani interpretează rolul lui Vasile, un "racket".

 

Una dintre situaţiile cele mai comice din timpul filmărilor a fost repetiţia scenei în care Bogdan Mălăele, în interpretarea "racketului" Vasile, trebuie să-şi înjure tatăl. A ieşit una din cele mai reuşite secvenţe din film.

"Pentru această scenă am început să mă pregătesc cu o lună şi jumătate înainte, alături de tatăl meu. Mi-a fost foarte greu să îl înjur. Atât pentru tatăl meu, cât şi pentru mine, filmul «Funeralii fericite» este un proiect extrem de important. Am stat pe platourile de filmare din prima până în ultima zi. Emoţiile au început abia atunci când am început eu să joc, primele duble fiind cele mai dificile, pentru că am simţit toţi ochii aţintiţi asupra mea", declară Bogdan cu sinceritate.

În "Funeralii fericite", Horaţiu Mălăele este Lionel, un român reîntors din Franţa, unde a lucrat în construcţii, care luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma "La imigrantul fericit", Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceştia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

Alături de Horaţiu Mălăele şi fiul său Bogdan, din distribuţia comediei "Funeralii fericite" mai fac parte: Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazăr, Alexandru Bindea, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc şi Antoaneta Zaharia.

Cea mai recentă comedie românească, "Funeralii fericite", va avea premiera pe 7 iunie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Brăila, Cluj, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema "Florin Piersic" (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema "Sergiu Nicolaescu" (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Oneşti), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploieşti).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un climat nefavorabil pentru eforturile de centralizare a UE (I)

Lucian DÎRDALA

Un climat nefavorabil pentru eforturile de centralizare a UE (I)

Compoziţia Parlamentului European ar putea deveni şi mai neprietenoasă faţă de iniţiativele pro-federaliste după alegerile din iunie, când sunt aşteptate scoruri bune ale formaţiunilor afiliate grupurilor eurosceptice – Conservatorii şi Reformiştii Europeni (ECR), respectiv Identitate şi Democraţie (ID).

opinii

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (I)

Florin CÎNTIC

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (I)

Cum Dan Alexe a stârnit Golemul adormit al naţional-ceauşismului istoric aş pune această introducere la viitoarea mea analiză a prodigioasei sale activităţi editoriale din ultimul deceniu de a construi o hermeneutică istorică cu ajutorul literaturii şi al lingvisticii:

Un domeniu de cercetare încă nou în România: muzica de film (II)

Alex VASILIU

Un domeniu de cercetare încă nou în România: muzica de film (II)

În însemnările de miercurea trecută m-am referit la avatarurile muzicii filmului „Ivan cel Groaznic”. Deşi i-a dat însărcinarea de a realiza superproducţia unuia dintre cei mai valoroşi regizori sovietici, Serghei Eisenstein, care l-a solicitat ca autor al comentariului muzical pe Serghei Prokofiev, cu un prestigiu profesional ce nu putea fi pus în discuţie de nimeni, dictatorul Stalin a interzis difuzarea părţii a II-a, considerând-o „anti-istorică”. 

Cadouri surpriză

Briscan ZARA

Cadouri surpriză

Dacă vrei să dai cuiva un cadou surpriză de Crăciun, iar acesta să fie perceput la maxima lui valoare, vezi să i se potrivească, să nu îl sperie, să nu îl omoare şi, nu în ultimul rând, dă-i-l, domnule, în noaptea de Ajun, nu în noiembrie. Spor la cumpărături!

pulspulspuls

Voi ştiţi care este mai nou motivul pentru care nea Mihăiţă are visuri urâte în taxiuri?

Voi ştiţi care este mai nou motivul pentru care nea Mihăiţă are visuri urâte în taxiuri?

Dragi telespectatori, voi aveţi idee la ce cuvinte tremură în ultima vreme cel mai tare nea Mihăiţă când le aude? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri