Horaţiu Mălăele, mâine seară, la Moldova Mall
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Horaţiu Mălăele, mâine seară, la Moldova Mall

GALERIE
horatiu malaele
  • horatiu malaele
- +

Artistul aduce pe scena din Moldova Mall spectacolul „Sunt un orb”, de la ora 20.30.

Îndrăgitul actor Horaţiu Mălăele va deschide mâine stagiunea de teatru de la ArtHouse Central cu spectacolul „Sunt un orb”. De la ora 20.30, pe scena din Moldova Mall (etajul 6), artistul va susţine un recital actoricesc, cu o minimă ilustraţie muzicală, prin care îşi propune să capteze atenţia publicului şi să-l facă să vibreze odată cu el. Biletele au preţul întreg de 50 de lei şi preţul redus de 37 de lei, oferta fiind valabilă pentru studenţi şi elevi în limita a 50 de locuri.

ArtHouse Central îşi propune să restructureze mediul teatral ieşean, atât prin producţii proprii, cât prin spectacole invitate. În spaţiile din Moldova Mall (trei săli de cinema, galerie de artă, sală de joc pentru teatru, sală pentru concerte live, cafenea) vor fi găzduite evenimente culturale inedite, care să promoveze toate formele de artă.

„Bazându-ne pe o evoluţie într-un cadru european, Iaşul are nevoie de o comunitate cultural-artistică clar definită, care să militeze pentru forme de artă alternative, pentru formarea unei generaţii de artişti care să se poată dezvolta în afara instituţiilor de stat, pentru crearea unei mişcări ideologice care să o definească”, punctează Mirela Podea, reprezentant al ArtHouse Central. În octombrie vor mai fi puse în scenă şase spectacole de teatru – „Terapie prin sex” (7 octombrie), „Soţ de vânzare” (11 octombrie), „Bullets over Lipscani” (14 octombrie), „Breaking up” (18 octombrie), „7 blesteme... cerute, făcute şi legate” (25 octombrie), „O piesă deşănţată” (28 octombrie).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spiritul critic se află în moarte clinică

Alexandru LĂZESCU

Spiritul critic se află în moarte clinică

Scepticismul, spiritul critic sunt în pragul extincţiei într-un peisaj în care conformismul, alinierea cuminte la abordările predominante ale momentului sunt în ascensiune rapidă.

Filmuletul zilei

opinii

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Nichita DANILOV

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Având o astfel de istorie în spate, cartea-album este document îmbibat cu dragoste faţă de Iaşi şi România, un imn închinat istorie dulcelui Târg, menit să echilibreze, prin atmosfera şi sentimentele pe care le degajă, acele atitudini şi acele cărţi ce privesc istoria noastră dintr-un unghi din ce în ce mai derizoriu.

Efecte şi reacţii

Dana ȚABREA

Efecte şi reacţii

Nu numai că „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionescu pare să anticipe reacţiile oamenilor pe timp de pandemie, dar cei de la Teatrul Studenţesc Thespis au avut inspirata idee de a realiza un spectacol. Până la urmă, e spectacolul vieţilor noastre de aproape un an de zile. Cine şi-ar fi imaginat că o viaţă comună, normală, aşa cum am avut până la izbucnirea pandemiei de Covid ar putea fi dezideratul vremurilor pe care le traversăm?

2+2=4 pastile media

Michael ASTNER

2+2=4 pastile media

Orice şedere a mea la ţară înseamnă şi un fel de cură mediatică de detelevizare, în sensul că timp de două-trei săptămâni ori chiar timp de două luni nu mă uit la televizor. Desigur, mă mai „dau” pe net, da. Dar în principiu legătura mea cu ţara se face prin intermediul radioului. Care radio merge non-stop cât îs în casă (inclusiv noaptea, când dorm), iar asta invariabil pe RRA. În principiu, pot s-o spun, sunt mulţumit de mixul oferit dintre ştiri şi muzică etc.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.