HR LivingRoom by Pluxee România a ajuns la Iași (P)

miercuri, 19 iunie 2024, 13:33
3 MIN
 HR LivingRoom by Pluxee România a ajuns la Iași (P)

Cea de-a treia ediție a conferinței HR LivingRoom a avut loc pe 18 iunie, la Iași la  Palas Mall. Evenimentul face parte dintr-un turneu național care a debutat anul trecut, organizat de Pluxee, principalul partener global pentru beneficii extrasalariale şi soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă.

Sub umbrela „Cultură organizațională sănătoasă. Angajați valoroși”, evenimentul a adus la aceeași masă experți în resurse umane care au discutat despre cât de important este ca mediul de lucru să reflecte valorile companiei și să creeze un sentiment al apartenenței în rândul angajaților.

Soluții care sporesc confortul angaților

Prima parte a evenimentului s-a concentrat asupra celor mai noi tendințe din piața muncii și asupra nevoilor tot mai diverse ale angajaților. Marius Popescu, Director de Vânzări Pluxee România, a prezentat soluțiile disponibile în ecosistemul Pluxee, care contribuie la creșterea calității vieții și îmbunătățesc relația angajat-angajator. Andrei Dumitrel, CEO MyBenefits, a pus accent pe ideea de flexibilizare și personalizare a beneficiilor pe care le oferă companiile, deoarece angajații care primesc beneficii ajustate în funcție de preferințe și nevoi sunt mult mai fericiți. În completare, Jacqui Weeks, Head of Partnership Success, The Happiness Index, a vorbit despre cât de importantă este conectarea interpersonală în relațiile de muncă și despre cum emoțiile fiecărui membru al unei organizații au o consecință directă asupra performanței companiei.

Cultura organizațională este despre oameni

Panelul dedicat experților le-a avut ca invitate pe Andreia Zaharia, HR Director Fuel Systems Europe, PHINIA, pe Patricia Chirica, Marketing & Human Resources Manager, Beenear și pe Cătălina Rusu, HR Manager, Rețeaua Medicală Arcadia, care au discutat despre valorile care stau la baza unei culturi organizaționale care transformă un loc de muncă într-o experiență propice dezvoltării unui angajat, și nu doar într-o listă de sarcini care trebuie îndeplinite.

Motivația, un factor esențial pentru retenția angajaților

Invitatul special al evenimentului, Virgil Stănescu, Președinte Executiv, Sports HUB, co-Fondator Go Scholarship și ReThink România a împărtășit insight-uri valoroase despre ce înseamnă motivația atât pe terenul de baschet, cât și în organizații.

Pluxee, un partener de încredere pentru motivarea și implicarea angajaților

Pluxee România este principalul partener global pentru beneficii extra salariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă. Prin soluții digitale inovatoare, Pluxee sprijină peste 35.000 de companii din România să dezvolte relații mai bune cu angajații lor, susținând afacerile a peste 55.000 de locații partenere.

Ecosistemul de produse pentru creșterea motivației angajaților include soluții precum cardul de masă Pluxee Gusto, care încurajează luarea unei mese calde zilnic și care poate oferi economii de până la 29% la bugetul companiei, cardul Pluxee Cadou pentru sărbătorirea momentelor speciale și aprecierea angajaților, cardul Pluxee Turist pentru a încuraja angajații să petreacă clipe de relaxare, alături de cei dragi, și cardul Pluxee Cultură pentru o doză de inspirație. În plus, Pluxee România colaborează cu platforma de loializare și beneficii MyBenefits și utilizează instrumente inovatoare precum The Happiness Index pentru a măsura gradul de mulțumire al angajaților.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii