anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Iaca cine îi face imaginea premarelui Mihăiţă: 1 la bac!

GALERIE
puls
 • puls
- +

Nu ştim dacă numele junelui Alin Guguştiuc vă spune ceva - foarte pro-babil că nu, dacă nu sunteţi prea prezenţi pe reţelele sociale publice -, dar staţi puţin şi nu mânaţi, ci lângă boi v-alăturaţi, că vă spunem noi imediat! 

Personagiul este cel care până de curând era plătit din bani publici, pe ştatul premăriei, ca să se ocupe de imaginea lui Mihăiţă în zona virtuală: atacuri la adversari, diversiuni media etc. După ce presa l-a luat la ochi, Mihăiţă l-a scos din dispozitiv, transferându-l însă la gazeta zoioasă a buhaiului şantajist Ghihocel.

Face acelaşi lucru pentru Mihăiţă, însă plata acum e indirect, prin intermediul buhaiului. Dar, în fine, iote că ne întindem cu vorba, că nu asta voiam să spunem. Studiaţi mai bine facsimilul de mai jos, ca să vedeţi ce rezultate a avut la bacalaureat astăvară, la seral, acest băiat care, iote, se ocupă de imaginea unui fost şef de promoţie, cum se laudă Mihăiţă că este el. Ei, şi voi acuma: dacă facem media guguştiucului cu 9,50 a lui Mihăiţă, iaca, vedeţi că iese de-un 5? Hai, c-au trecut clasa, de mânuţă, tura asta!

Un seralist supărat la partidoi

Haideţi să rămânem tot în zona se-ralului, dacă veni vorba, şi să mai zăbovim olecuţă la partidoi. Adică acolo unde, cică, şeful pe muniţip, cel căruia i se mai spune Electricianu’, după calificarea cu care a terminat liceul la seral, era tare complexat în faţa şefului de promoţie Mihăiţă, pe vremea când erau colegi de partid, când venea vorba despre studii. Iaca, amice Mariusucă O Stafie cu Cioc, că acuma îţi oferim pe tavă, în trupa celui ce cândva te complexa cu facultatea lui, un personagiu de care poţi şi tu, ca om ce ai luat bac-ul din prima, face başcă cât îţi pohteşte inimioara. Dar fă başcă cu glas tare, ca să râdem şi noi!

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ţinut minte

Cătălin ONOFREI

De ţinut minte

Cele cinci mari trădări ale liberalilor.

opinii

Cine mai vrea să fie liber

Briscan ZARA

Cine mai vrea să fie liber

Nu mai există compatibilitate de idei şi credinţe nicăieri. E doar un curent general oficial, impus şi încurajat permanent de stat, la nivel de politică naţională, iar pe acela se merge într-un sens prin propagandă continuă. Se numeşte corectitudine politică. Nu poate fi definit de nimeni prin nimic, de aceea oricine poate face teoretic orice, dar poate fi şi tras la răspundere pentru orice, dacă situaţia o cere.

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Cristina DANILOV

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Fiecare dintre noi a avut o experienţă în care s-a simţit deplasat, o situaţie în care s-a simţit ruşinat sau inconfortabil doar pentru că a fost sau a făcut ceva diferit faţă de ceilalţi. Oamenii sunt experţi în a identifica aceste situaţii şi a face glume pe seama lor, uneori, din nefericire, excesiv.

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

pulspulspuls

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Un uichend agitat tare s-a încheiat ieri la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori. Ceva ce nu s-a prea văzut din stradă, că la discreţie lumea de la partidoi e campioană zonală, dar care cică a lăsat urme grele prin multe berouri, dacă nu cumva chiar şi cicatrici pe unele obrazuri mai puţin tăbăcite. 

Caricatura zilei

La umplut piscina

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.