anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 20.09.2020

Iaca cine sunt companionii de futbol ai lui Peni Hill de Bahlui!

GALERIE
puls
  • puls
- +

De vreo câteva zile încoace amicului Archibald Tănase gura nu-i mai tace şi iarba nu-i mai place, stimaţi telespectatori. 

Motivul ar fi acela că tot stă şi se gândeşte dacă ar putea fi vreo legătură între două chestiuni astrale ce plutesc noaptea pe deasupra Iaşului, la concurenţă cu ploaia de stele.

Mai egzact, dacă ar putea fi vreo legătură între faptul că firma aia selectată la urgenţă pentru a furniza mâncare la carantinaţii de pe rotogolul muniţipului este taman Ia&Mănâncă, aşa parcă îi zice en romanian, şi faptul că această firmă este aceeaşi cu cea a cărei patroni sunt companionii de jucat futbol cu mister Peni Hill, la vreme de sară. Ba chiar unii zic că ar fi şi companioni ai bericăi de după. Hopaa?...

Una de pe Feisbuc

Că tot spun unii că omul e tare ataşat de Iaşi, iaca ce-am găsit zilele astea pe FB: «Pe Nelu Tătaru îl cunosc de vreo 20 de ani, când era medic rezident la Spitalul de Urgenţe Iaşi. Unde eu eram atunci medic primar. Pot să vă ofer un fel de analiză SWOT despre el, cu menţiunea că se referă la cel de acum 20 de ani. S: Muncea pe brânci. W: Executa orice i se ordona. O: Era cel mai preferat rezident ca mâna a doua în operaţie de toţi medicii specialişti sau primari din clinica de chirurgie. T: Nu comenta niciodată nimic. Repet, este ima-ginea celui de acum 20 de ani. Sunt convins că după ce a operat singur probabil câteva mii de cazuri la spitalul din Huşi, multe din caracteristicile lui s-au schimbat. Nu ştiu dacă în bine sau în rău, asta ar fi o apreciere prea subiectivă şi relativă...».

Asta spune fostul şef al CJAS Iaşi, Iulian Şerban. Interesant schepsisul din final...

Varianta Cozet

Iată ce poză ne propune dipotata de Iaşi Cozet, pe Facebook, cu referire la conducătorii ţărilor care conduc cel mai bine lupta anti-Covid. Morala, însă, nu ne-o serveşte. Hmmm...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Să ne luăm tricolorii înapoi!

Nicolae GRECU

Să ne luăm tricolorii înapoi!

Fie că suntem dinamovişti sau stelişti, fie că ne credem cetăţeni ieşeni sau botosăneni, doar naţionala noastră se numeşte România.

Filmuletul zilei

opinii

Doi mari învăţaţi: Gheorghe Ivănescu şi Eugeniu Coşeriu (III)

Eugen MUNTEANU

Doi mari învăţaţi: Gheorghe Ivănescu şi Eugeniu Coşeriu (III)

Autorul articolului încheie schiţarea, începută în foiletoanele anterioare, a portretelor celor mai importanţi lingvişti pe care Iaşul i‑a dat ştiinţei universale.

Nevoia de echilibru

arh. Ionel OANCEA

Nevoia de echilibru

Acelaşi mare arhitect şi om de cultură amintit aici mereu, George Matei Cantacuzino, compara împrejurimile Iaşului istoric, cu podgoriile, livezile, fâneţele, pădurile şi iazurile ei, presărate cu mănăstiri şi conace, cu Toscana Florenţei. Astăzi, peisajul acesta fabulos a dispărut. Este proba limpede a inexistenţei culturii urbane a locuitorilor şi a administratorilor, în aceeaşi măsură.

Confruntarea. De dorit, de evitat?

pr. Constantin STURZU

Confruntarea. De dorit, de evitat?

Motto: „Vreme este să taci şi vreme să grăieşti”  (Eclesiastul 3, 7)

pulspulspuls

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

Pentru că e uichend, haideţi să fie, conform tradiţiei, tot fără politichie, deşi e campanie. 

Caricatura zilei

Detector

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.