Iaca mașina lui dom’ premare, în ziua votului

marți, 11 iunie 2024, 03:00
1 MIN
 Iaca mașina lui dom’ premare, în ziua votului

Ca să ne destindem olecuță înainte de a comenta pe azi niscai cifre electorale, iacătă o poză faină din ziua votului, pe la prânz.

Este Duster-ul pe care îl conduce nea Mihăiță, și care duminică la amiază a stat ore bune parcat în buricul târgului, chiar pe Anastasie Panu, exact pe trecerea de pietoni.

Observatorii noștri de teren ne-au mai spus că, în ziua votului, nea Mihăiță a umblat în vizitele de rutină, prin oraș, însoțit peste tot de dom’ colonel Zambilescu, șeful țaigherilor locali, amicii știu ei de ce…

Întrebarea este însă alta: a văzut au ba dom’ colonel această parcare pe cât de enervantă și jignitoare pe atât de neregulamentară? Dacă da, să ne arate și nouă cotorul cu amenda tăiată. Dacă nu, atunci să-i fie rușine!

Întâmplări interesante din seara rezultatelor

Una scurtă dar vioaie tot din ziua votului, stimați telespectatori. Sau mai bine zis din seara cu pricina. Atunci când, după cum ne ciripesc unele păsărele de la streașina sediului liberal din Podu Roș, cică nea Mihăiță a ales să nu aștepte rezultatele votului, așa cum este peste tot obiceiul politic, la sediul partidului, ci la beroul din premărie.

Asta, după calculele noastre, spune multe despre relațiile în care se mai află nea Mihăiță cu Alexe, Muraru sau Juravle, care au fost acolo (în același loc unde acuma câteva luni dom’ Costel amenința „Băi, drogatule: te iau acuma de gât și te arunc pe geam!”).

Dar mai spune multe și despre cine se aștepta Mihăiță să câștige la Cejău. Adicătelea, a vrut să nu-l prindă momentul ăla nasol alături de luzări, cum ar veni. Ei, iote că n-a fost să fie după el. O fi de bine, o fi de rău? Om vedea…

Ce se mai zvonește?

Gurile rele de pe marginea politichiei mai spun că, după rezultatele sub așteptări, după lipsa de performanță și de carismă politică a liderului, în USR s-ar fi creat condițiile necesare unui puci politic.

Din ce se aude în piață, facțiunile adverse din partid (una condusă de Barna, alta condusă de Ghinea și a treia condusă de Voiculescu) și-ar fi dat mâna pentru a-l trage pe dreapta pe Drulă, în maxim o lună, două.

Ce va face în eventualitatea noului context Cozet de la Iași? Stați pe aproape, trăgeți-vă alături berea și semințele, că discutâm mâine pe larg!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii