Iaca, pe asta o uitasem!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Iaca, pe asta o uitasem!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iacătă că se împlinesc acuşica doi ani pe muche, stimaţi telespectatori, de la vizitele de campanie europarlamentară ale vicelui liberal Rareş Bogdan la Iaşi, pe vremea când promitea că va deschide aici birou de ales evropenesc. 

Biroul, din ce vedem, îl are, dar de ce oare stă încuiat tot timpul? Ba şi bine păzit, cum vedem. 

Ei bine, asta cam arată ce relaţii mai are dom’ Costel la Centru, cu mai marii din PNL. Şi asta cu atât mai mult cu cât Rareş e-n tabăra premierului. Iar pentru noi, ieşenii, din nefericire, dom’ Costel a ales exact tabăra opusă. Aia fără buget...

Vine foaia matricolă

Apropo de bătălia care se anunţă între Orban şi Cîţu, spun sursele noastre că a început deja bubuiala în stil partidoi. Iar armele de bătaie ale celor ce-l susţin pe Orban sunt foaia matricolă a lui Cîţu din liceu, unde a căzut treapta şi unde are şi ceva corijenţe. Că omul şi-a revenit după aia, urmând o facultate în SUA, cu tot cu master, ajungând chiar angajat la bănci naţionale din afară, asta e altă mâncare de peşte. Aşteptăm, deci, notele la muzică&desen.

Iată şi concurenţa!

Pentru că, în aşteptarea acestei bătălii pe foi matricole, auzim că cei de la partidoi îşi freacă deja palmele, haideţi să vă oferim în aşteptare şi ceva date despre trecutul universitar al liderului Ciolacu de acolo, ca să nu vă plictisiţi.

Beizadea de colonel de Buzău, omul a început facultatea neacreditată Bioterra la 25 de ani, până atunci dânduse-n joacă cu interlopii din oraş. Licenţa a luat-o abia după 9 ani de la terminarea facultăţii, tot la prăvălia privată. Apoi începe tare: din 2008, la foc automat, face cursuri postuniversitare la Colegiul Naţional de Apărare, un master la SNSPA, începe doctorat la Academia SRI.

Cum cu munca nu s-a omorât niciodată, a ars-o cu politica: a ocupat, pe rând, posturi de consilier local la Buzău, două luni prefect interimar, tot la Buzău, apoi viceprimar, şi după, poc: deputat. Iaca omul!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.