Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 17.09.2021

Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iată, stimaţi participanţi la trafic, că deşi a trecut atâta vreme de la ceea ce colegii lui au acuzat la junele conţilier userist Ciorăpel că este de-a dreptul trădare în favoarea hidrei chiriciste, încă mai apar pe surse detalii interesante despre acea joie neagră şi mâloasă a politichiei de Bahlui. 

De-un par egzamplu, spun gurile rele dar bine informate din preajma personagiilor negative în cauză căci, cu ore bune înainte de votul din conţilul local prin care Ciorăpel a trădat partidul care l-a făcut om, Usereul, şi i-a dat un ajutor decisiv lui Chirica pentru a trece bugetul pe anul în curs, ei bine, deci cu mult timp înainte de acel vor cică madam Cozet, şefa trădătorului Ciorăpel, şi-a şters de pe pagina de Facebook filmuleţul în care ea şi Ciorăpel umblau prin târg şi propovăduiau marea victorie useristă de la alegeri.

Acuma, fireşte, veţi spune: iaca na, şi ce-i cu asta? Păi este, dragilor, pentru că denotă că madam ştia ea ce ştia, deşi a zis că habar n-avea. Iar asta alimentează la greu ceea ce oricum se bârfea prin politichia asta bârfitoare de la noi: că trădarea ar fi fost ceva controlat de la centru, ca să se deblocheze cumva treaba de la Iaşi, dar fără implicare oficială useristă. Cum ar veni, au făcut ca-n bancul acela cu gândurile găinii fugărite de cocoş: dacă stau, zice că-s c$^%*, dacă fug, zice că-s prostuţă; mai bine mă-mpiedic...

Cum se face de omul avea totul pregătit, la cheie? Iaca cum!

Şi dacă tot am scormonit în acest viespar useristo-penelisto-chiricist, haideţi să vă mai spunem una de care nu s-a ştiut, şi care abia acuma a răsuflat prin intermediari. Cică în momentul în care acest Ciorăpel userist a votat pro-Chirica în conţilul local, şi imediat după ce a fost data afară din partid, în aceeaşi zi parcă, omul avea pregătit deja ditamai dosarul de contestare în instanţă a excluderii din partid, pas obligatoriu pentru nu pierde mandatul de conţilier. Dar nu asta voiam noi să vă spunem, ci cum se face de avea personagiul, ce nu are nici în clin nici în mânecă cu meseria de jurist, ditamai dosarul pregătit la cheie? Ehehee, apăi aicea e altă poveste, dragilor.

Zice-se că cei care au lucrat din timp la acest dosar, puşi de prim-edilul şef, ar fi doi duşmani între ei, dar împăcaţi de acest imbold comun care a fost ordinul venit de la jupân. Cine sunt aceştia, dar mai ales pentru că eu făcut-o, haideţi mai bine să vorbim despre asta pe larg mâine dis de dimineaţă, că tare multe ar mai fi de spus! Până atunci, hai pa, ura şi la gară!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Restauraţia fără rest

Pavel LUCESCU

Restauraţia fără rest

Uitându-te la ce se întâmplă zilele astea în politica românească începi să-ţi dai seama că acum un an am luat de fapt o mare ţeapă şi că premierul pe care şi l-a dorit şi l-a impus Iohannis, Florin Cîţu, nu e decât versiunea sintetică şi coafată a grindenilor, tudoşilor şi dăncilelor lui Dragnea pentru fraierii de „dreapta”.

Filmuletul zilei

opinii

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Ioan Alexandru TOFAN

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Schimbările, câte sunt, par a fi făcute de un copil râzgăiat care, supărat pe ursuleţul lui, vrea să îl transforme în maşinuţă. Sunt mutate băncile, ca să fie în cerc şi nu în rând. Se dă cu var. Sunt înlocuite tablele. Iar se dă cu var. Power-point-ul este încurajat să devină un limbaj universal, aruncându-se în inactualitate însuşi fundamentul culturii noastre europene, care este cuvântul. Power-point-ul se proiectează pe un var strălucitor. Se schimbă ordinea rubricilor în diverse tabele. Concluziv, se mai dă o dată cu var.  

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

George PLEȘU

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

Fără nici o îndoială, muzica pe care o ascultăm şi împărtăşim cu alţii este parte a individualităţii nostre, a identităţii personale, sociale şi culturale, inclusiv prin dorinţa de a ne integra, de a corespunde sau a ne diferenţia de majoritate. Departe de a fi doar distracţie sau o experienţă pur estetică, muzica este un limbaj în sine, care se dezvoltă continuu, odată cu omenirea.

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Grigore ILISEI

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Viaţa Ecaterinei Ilisei, născută Şerbu, şi purtând din 1960 până la căsătoria din 22 noiembrie 1965 numele de Moldovan, cel a bunicilor materni, care o înfiaseră spre a o scăpa de anatema „originii nesănătoase”, stigmat al regimului comunist, a fost hărăzită de Dumnezeu să-şi rânduiască viaţa sub semnul frumuseţii. Fusese plămădită să fie chip al splendorii umane. 

pulspulspuls

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Una scurtă pe azi despre subiectul ultimelor zile din politichia locală: cel despre demisia anunţată dar nescrisă a conţilierului userist Iulică Răzgândică.

Caricatura zilei

PNDL3

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.