Iacătă cum şi-au împuşcat singuri junii şefi ai pesediştilor ieşeni un breaz cal de bătaie pentru campanie!

joi, 07 decembrie 2023, 02:50
3 MIN
 Iacătă cum şi-au împuşcat singuri junii şefi ai pesediştilor ieşeni un breaz cal de bătaie pentru campanie!

Dacă la alegerile trecute a trebuit, contra sponsorizărilor făcute, să se mulţumească doar cu plimbări electorale prin oraş, aşa, de umplutură, cu steguleţele PSD în mână, alături de alţi candidaţi mai de soi, la alegerile care vin cică şi-ar fi negociat un loc pe liste în zona care oferă speranţe, dacă nu s-o putea mai sus, totul, zice-se, pentru sume ceva mai consistente. 

Aţi ghicit, credem, despre cine este vorba: imobiliarul acela amic cu liberalul Mihăiţă, B.K. să-i spunem, dar cu teşchereaua amanetată mai nou la PSD, pe care noul şef de filială de aici, Bogdănel cu Cojoc, cică l-ar fi reevaluat şi l-ar fi adus mai aproape, contra cost, fireşte.

Spun gurile rele că pentru anul viitor i s-ar fi promis loc de parlamentar, în schimbul sponsorizărilor ceva mai babane, sponsorizări despre care se zice că Ciolacu ar fi dat indicaţii preţioase să fie binişor peste cele de acum 3 ani, ca să ajungă la toată lumea, inclusiv la centru.

Deh, câtă vreme vedem că imobiliarul cu pricina umblă prin oraş tot cu gipănoiul acela cât Buceagul CAP-ului, ăla cu băncuţe în remorcă pentru dus zilierii la adunat cartoafele, credem că omul încă are de unde, nu-i mare pagubă. Mai degrabă ne îngrijorează altceva: cum va mai ataca Bogdănel gaşca băieţilor de la cumătrie ai duşmanului politic, când, iote, dacă mai punem la socoteală şi pe juniorul Ştefănel, este trupă frumuşică de imobiliari şi-n ograda lor!

PS1: Una făinuţă, aflată de la un coleg de breaslă, tot despre imobiliarul de mai sus, de pe vremea când era conţilier local în trupa pesedistului Chirica. Cică în declaraţia de avere omul avea şi un împrumut baban de la tata socru, vicepremare într-o bogată comună suceveană. Numai că şi tata vice avea, în declaraţia lui de avere, un împrumut cam la fel de baban de la ginerică din Iaşi. Hm, o fi şpilul pentru blocul ridicat la Iaşi pe autorizaţie de vilă?

PS2: Atenţie mare, băbăeţ, bă Bogdănele, să nu păţiţi cu băiatul ăsta din imobiliare cum a păţit şi Chirică în 2016, înainte de alegeri, când se făceau listele la PSD. L-a pus premarele în capul listei de sinatori, contra sponsorizările făcute, omul s-a lăudat prin târg, iar la aprobarea centrală Dragnea l-a ras de acolo din rădăcină, cu tot cu vreo doi de sub. De-a rămas omul, vorba aia, şi bip-bip, şi cu banii luaţi. Şi Chirică, cam tot aşa…

Se aud icnete privind o posibilă „lovitură de palat”. Iată şi direcţia!

Staţi însă puţin şi nu mânaţi, căci toate calculele de mai sus, dar şi multe altele, ar putea părea peste noapte joacă de copii. Se aude că în ultimele zile are loc la partidoi un fel de încercare de lovitură de palat, orchestrată de aripa Stănescu-Firea, care ar fi atras mai multe filiale în horă.

Scenariul ar fi o convocare a forurilor superioare de partid pentru o schimbare adâncă în conducere, mai ales la nivelul eşaloanelor doi şi trei. Cu bătaie, evident, către funcţiile din care se vor decide anul viitor locurile pe liste. Stăm deci pe fază, să vedem: vine au ba şi nulul, ca să facă POC?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii