anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Iacătă-l şi pe simplul cetăţean român din fruntea partidului!

GALERIE
puls
 • puls
- +

Nu ştiu câţi dintre voi, din cei care sunteţi nefericiţii posesori ai unei pagini de facebook, aveţi la poza de profil şi vreun text ceva acolo, sau măcar un cuvânt, o literă.

Ei bine, iaca, nea Măricel Popa, şeful judeţului, are. Şi nu o literă, nici un cuvânt, ci ditamai înşiruirea de funcţii, stimaţi amici virtuali. Iată însă că, după cum vedeţi, înşiruirea cu pricina începe la derută, dar se termină în glorie.

Dar, ia stai puţin, hopaa: funcţia de şef al PSD Iaşi unde-i, nea Marcele?

Îşi face premarele partid pe şestache?

Am zis că ne ferim de politichie sâmbăta, ca să nu vă mai dăm dureri de cap şi pretext de trântit basca de bătătură chiar şi în uichend, dar iote că vine politichia peste noi, nu alta. Iaca aşadar ce au descoperit unii amici de-ai noştri din presă, despre intenţiile premarelui!

Cică fiica unui apropiat al acestuia, director executiv în premărie mai exact, ar fi fost pusă să înregistreze un nou partid politic la instanţa bucureşteană care e singura din ţară abilitată să se ocupe cu aşa ceva. Iar treaba cică e aşa de avansată încât ca mâine tre’ să vină şi aprobarea pentru noua formaţiune. Şi, ca tacâmul să fie complet, partidul se va chema, cum altfel, Pro Iaşi.

Ce şmecherie de doi lei, nene: adicătelea ceva între “Pentru Iaşi”-ul cu care ITistul Andrei Postolache dădea lovitura în 2016, şi Pro România lui Victor Ponta şi amicului Sorin Iacoban. Nici în căruţă, nici în teleguţă: pe lângă pragul electoral, adicătelea.

PS: Scurt pe doi, ceva contra tot despre acest Pro. De ce ar vrea Mihăiţă partidul lui? Păi, în caz că nu se va lipi de nimic mai de soi, cum arată deja aştrii. Doi la mână: socoteala lui e să dea lovitura cu aleşi în CL numai ai lui, după modelul PM-ului lui conu Simi, la vremea lui. Ehehe, hohohoo, bă băiete băieţăle...

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dincolo şi dincoace de Poarta Focşanilor (II)

Mihai CHIPER

Dincolo şi dincoace de Poarta Focşanilor (II)

A funcţionat vreodată Poarta Focşanilor conform raţiunii de securitate atribuite, aceea de apărare împotriva Rusiei? Nu!

opinii

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

The Closed Circle e romanul dezamăgirilor maturizării, urmărind, cu asiduitatea victorienilor Charles Dickens şi George Eliot (daca ar fi să fac două filiaţii culturale, tot în spaţiul anglofon), modul în care marile speranţe se transformă, ultimativ, în marile depresii. Dincolo de destinele protagoniştilor, The Closed Circle (...) studiază şi destinul comunitar.

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

George ŢURCĂNAŞU

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

Înaintea acestei serii de texte scurte pe care v-o propun astăzi, doresc să fac o precizare. Când critic Bucureştiul, nici pe departe nu îmi îndrept privirea către bucureştenii oneşti, ci doar către autorităţile centrale, ce asigură guvernanţa naţională. Dacă ar fi fost bună, nu aş fi avut decât cuvinte de laudă. Dar e rea, iar impactul negativ al politicilor regionale duc la descompunerea din ce în ce mai accelerată a teritorialităţii noastre regionale. 

Sculptură în fildeş. Despre îndrăgostire

Gabriel MURSA

Sculptură în fildeş. Despre îndrăgostire

Trăia o viaţă deşartă, anostă, lipsită de sens, o viaţă fără viaţă, cum ar spune O. Wilde. Îşi ducea traiul în singurătate, într-un trup părăsit de suflet, complet gol pe dinăuntru şi ros de rugina indiferenţei. Totul, inclusiv mângâierea blajină a soarelui de dimineaţă, îl apăsa ca o povară insuportabilă, iar înşiruirea monotonă a zilelor i se părea vânare de vânt, la fel ca Ecclesiastului, fiul regelui David. 

pulspulspuls

Primăvara astronomică a adus la Iaşi un vechi politician ieşean de care cam uitase lumea. Iaca unde a venit bob sosit!

Primăvara astronomică a adus la Iaşi un vechi politician ieşean de care cam uitase lumea. Iaca unde a venit bob sosit!

Primul uichend călduţ de la Iaşi, care de altfel a şi adus primăvara astronomică în târg, adicătelea cel care tocmai a trecut, cică ar fi adus, pe lângă boarea specifică trezirii naturii la viaţă şi ciripitul suav al păsărelelor, şi o vizită în oraş a unui dipotat de care sigur nu s-a mai auzit de multă vreme pe aici. 

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.