Iacătă-l şi pe simplul cetăţean român din fruntea partidului!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 17.04.2021

Iacătă-l şi pe simplul cetăţean român din fruntea partidului!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Nu ştiu câţi dintre voi, din cei care sunteţi nefericiţii posesori ai unei pagini de facebook, aveţi la poza de profil şi vreun text ceva acolo, sau măcar un cuvânt, o literă.

Ei bine, iaca, nea Măricel Popa, şeful judeţului, are. Şi nu o literă, nici un cuvânt, ci ditamai înşiruirea de funcţii, stimaţi amici virtuali. Iată însă că, după cum vedeţi, înşiruirea cu pricina începe la derută, dar se termină în glorie.

Dar, ia stai puţin, hopaa: funcţia de şef al PSD Iaşi unde-i, nea Marcele?

Îşi face premarele partid pe şestache?

Am zis că ne ferim de politichie sâmbăta, ca să nu vă mai dăm dureri de cap şi pretext de trântit basca de bătătură chiar şi în uichend, dar iote că vine politichia peste noi, nu alta. Iaca aşadar ce au descoperit unii amici de-ai noştri din presă, despre intenţiile premarelui!

Cică fiica unui apropiat al acestuia, director executiv în premărie mai exact, ar fi fost pusă să înregistreze un nou partid politic la instanţa bucureşteană care e singura din ţară abilitată să se ocupe cu aşa ceva. Iar treaba cică e aşa de avansată încât ca mâine tre’ să vină şi aprobarea pentru noua formaţiune. Şi, ca tacâmul să fie complet, partidul se va chema, cum altfel, Pro Iaşi.

Ce şmecherie de doi lei, nene: adicătelea ceva între “Pentru Iaşi”-ul cu care ITistul Andrei Postolache dădea lovitura în 2016, şi Pro România lui Victor Ponta şi amicului Sorin Iacoban. Nici în căruţă, nici în teleguţă: pe lângă pragul electoral, adicătelea.

PS: Scurt pe doi, ceva contra tot despre acest Pro. De ce ar vrea Mihăiţă partidul lui? Păi, în caz că nu se va lipi de nimic mai de soi, cum arată deja aştrii. Doi la mână: socoteala lui e să dea lovitura cu aleşi în CL numai ai lui, după modelul PM-ului lui conu Simi, la vremea lui. Ehehe, hohohoo, bă băiete băieţăle...

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.