Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 14.05.2021

Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce

GALERIE
puls
  • puls
- +

Filmuleţul cu ameninţarea auditului la adresa şefilor de la Romsilva din judeţe puşi de PSD ca să-şi dea demisia şi să lase locul celor de la PNL, difuzat alaltăieri de băieţii de la Recorder, cică a picat cum mai prost nu numai pentru Gelu Puiu, băiatul de mingi al lui Flutur bucovineanul încă de pe vremea când era şef de ocol la Cârlibaba, cel care dădea telefoanele, sau pentru Alexe de la Iaşi, şeful lui, ci mai ales cică pentru PNL şi Cîţu. 

Carele, cică, iarăşi a înjurat şi dumnezăit ieri pe holuri la adresa celor de la Iaşi, Suceava şi Neamţ (ştiţi voi: amicul Mugurel). Numai că, din ce auzim, cică nici bine nu şi-a dat demisia sforarul telefonist al lui Alexe&Flutur, căci Cîţu iar s-a apucat de sudălmi, zice-se, după ce a auzit noua propunere a partidului pentru locul lăsat liber de telefonistul plecat alaltăieri prin demisie.

Ar fi vorba, zice-se, de un băiat tot din strunga de oi a lui Flutur, adicătelea de actualul inspector şef al Gărzii de Mediu din Suceava, Mihai Găşpărel pe numele lui, băiat de băiat în privinţa afacerilor cu lemn din toată zona, amic la cataramă şi la centură cu cartuşe cu toţi cei de mai sus. Deh, ce să facă şi Cîţu, câtă vreme funcţiile din guvern sunt împărţite pe filiale, iar lemnul e la Flutur?

Luaţi-i de mânuţă ca să-i învăţaţi politichia, madam!

Of, of, madam Cozet şi musiu Bodea, mai scoateţi-i olecuţă în lume de mânuţă pe băieţii şi demoazelele alea de conţilieri din Consiliul Local, căci în ritmul în care vor să iasă ei singuri cam dau cu oiştea căruţei în gard.

De-un par egzamplu, ieri, înainte de marea votare de azi a bugetului propus de Chirica, cei 9 conţilieri userişti de Iaşi au trimis invitaţie presei pentru o întâlnire cu caracter informativ. Nu mai spunem că întâlnirea au fixat-o exact la ora 10, adicătelea taman când începea şi şedinţa cu bugetul de la judeţ, iar mulţi gazetari au fost forţaţi să ia dinainte un sicron, două în fugă pe microfon şi duşi au fost dincolo, la judeţ, că era mai important. Au rămas până la urmă abia doi gazetari, de sămânţă, cărora cei 9 le-au spus că fiecare va face o prezentare a opiniilor proprii despre starea naţiei, de câte 20 de minute. Adicătelea, o gargară inutilă de vreo trei ore. Evident că gazetarii au propus invers: haideţi să răspundeţi întâi la întrebări, apoi vorbiţi cât vreţi! Când au auzit că întrebarea era „Votaţi au ba bugetul?”, care până la urmă arde pe toţi, au scăldat-o fără răspuns şi au zis că vor răspunde la întrebări la final, după orele de expozeu. Ceea ce nu s-a mai întâmplat, căci au plecat şi cei doi gazetari rămaşi.

Ei bine, şi acuma faza haioasă: expozeurile au continuat online, transmise pe pagina de facebook a partidului, fără public, iar la finalul transmisiei cică s-a întrebat în sala goală dacă sunt întrebări de la ziarişti, după care s-a tras cortina. Fain, ce mai...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Toni HRIŢAC

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Când interesul privat este mare, iar responsabilitate aproape inexistentă, expertiza liberalilor urcă la cote ameţitoare. Când urgenţa publică cere însă sacrificiu, iniţiativa lor dispare. Reglementările devin sfinte. Lipsa de iniţiativă a autorităţilor în vremuri cu totul excepţionale ar intra mai degrabă la zădărnicirea combaterii bolilor decât nepurtarea măştilor.

Filmuletul zilei

opinii

„Viaţa mea e un roman”

Alexandru CĂLINESCU

„Viaţa mea e un roman”

Am expus aici o părere strict personală. Şi ca să nu existe nici o ambiguitate: nu ţin jurnal, nu-mi voi scrie memoriile, dar citesc cu plăcere şi cu interes - atunci când merită - jurnale şi memorii.

Lenin şi Ştefan cel Mare

Radu POPESCU

Lenin şi Ştefan cel Mare

Socialiştii şi medalia de AUR.

Complexul Cultural Ieşean

George PLEȘU

Complexul Cultural Ieşean

În timpul unei dezbaterii pe care am organizat-o anul trecut, intitulată „Cultura şi oraşul”, l-am întrebat pe Ştefan Teişanu, directorului Centrului Cultural Clujean, despre oportunitatea înfiinţării unei astfel de instituţii la Iaşi. Răspunsul primit a deranjat orgoliile unei părţi din publicul prezent, dar a atins un subiect sensibil, pe care rar avem curajul să-l abordăm pe plan local. Astfel, în glumă, a sugerat ca instituţia similară din Iaşi să fie numită „Complexul Cultural Ieşean”, cu referire la modul în care fosta capitală culturală a României se raportează la statutul demult pierdut.

pulspulspuls

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Iacătă, dragilor, că nu degeaba îl remarcam aicea la rubricuţă în Postul Mare pe junele conţilier USR de 26 de ani în comiţia Cozetei, la ieşirea de la negocierile cu Chirica, pe viitorul acuzat de trădare Mr. Ciorăpel! 

Caricatura zilei

Lupii manifestanți

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.