anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Iar haos: cozi infernale de mașini, zeci de minute de așteptare a autobuzelor pline

GALERIE
coada masini (1)
  • coada masini (1)
- +

Haosul de pe străzile din Iași a revenit odată cu întoarcerea elevilor din vacanță. Cozi lungi de mașini se formează în special la intrările în oraș, dar și în intersecții. Nici pentru cei care circulă cu mijloacele de transport în comun nu e mai ușor. Deși s-a anunțat cu tam-tam suplimentarea numărului de autobuze și tramvaie și introducerea curselor speciale pentru studenți, oamenii așteaptă mult mai mult în stații și circulă din nou ca în mașinile de marfă.

Buciumul era blocat și în această dimineață. De la Han Trei Sarmane până la Socola șoferii făceau 20 de minute.

Pe de altă parte, oamenii care așteptau autobuzul în Canta s-au arătat revoltați. Au așteptat pe puțin 35 de minute în stație.

"Am plecat la 6:50 din casă. Până acum știam clar că un autobuz ajunge pe la 6:53 - 6:55, iar următorul pe la 07:03 - 07:05. Azi a venit la 07:25 cel care ajunge până la Carrefour. L-am văzut trecând în vale și altul nu a mai ajuns. N-am putut urca, atât a fost de plin. Între timp trecuseră trei tramvaie de pe ruta 7. În următorul autobuz de pe ruta 30 s-a și iscat scandalul, când o fată a fost certată de șofer pentru că încerca să se strecoare prin uși riscând să-și prindă mâna", a spus o tânără.

Nici în Vișan nu e mai bine. Aproape o oră durează să înaintezi un kilometru dimineața. Această problemă a fost semnalată ieri AICI.

VEDEȚI ȘI:

900 metri în 50 de minute! Au început ambuteiajele. Soluții propuse pentru Vișan

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Opțiunile geopolitice ale Europei în confruntarea dintre America și China

Alexandru LĂZESCU

Opțiunile geopolitice ale Europei în confruntarea dintre America și China

Deşi europenii au evitat până acum, în general, să adopte o atitudine excesiv de contondentă în raport cu China şi nici nu s-au raliat poziţiei americane, pe care totuşi o împărtăşesc în mare parte, au devenit tot mai îngrijoraţi şi mai iritaţi de atitudinea tot mai agresivă a Berlinului.

Filmuletul zilei

opinii

La masa oficială

Nichita DANILOV

La masa oficială

În aparenţă, înfăţişarea bonomă lui Medvedev degaja linişte şi echilibru. Dar asta era doar aparenţă. Căci pixul pe care preşedintele îl învârtea între degete în timp ce stătea în prezidiu exprima destul de multe. Nesiguranţă? Plictiseală? Nerăbdare?

Viaţa ca teatru, omul ca spectacol

Dana ȚABREA

Viaţa ca teatru, omul ca spectacol

Dacă viaţa ar fi asemenea unei scene de teatru, atunci omul nu ar putea fi decât actor sau spectator. Metafora vieţii ca teatru, în sensul scoaterii din context a replicilor lui Jaques din As You Like It de William Shakespeare, conduce la o interpretare prejudiciată („Lumea-ntreagă e o scenă şi toţi oamenii sunt actori”). 

Ultimele zile

Michael ASTNER

Ultimele zile

După ce petrec săptămâni bune la ţară, la Amnaş, cum-necum vine momentul în care parcă simt că gata, ajunge. Şi asta dincolo de eventualele chestiuni concrete ce-ar fi de rezolvat la oraş. Iar din momentul acela, al fixării datei plecării, ultimele zile capătă un ritm şi-un conţinut al lor: încep să pregătesc curtea şi casa pentru absenţa mea, să fac, adică, oareşce ordine, să fac curat etc.

pulspulspuls

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

Pentru că e uichend, haideţi să fie, conform tradiţiei, tot fără politichie, deşi e campanie. 

Caricatura zilei

Detector

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.