Comunicat de presă

Iași Business Days 2017

joi, 09 martie 2017, 14:55
1 MIN
 Iași Business Days 2017

Business Days a lansat pentru 2017 seria de evenimente dedicate mediului de business din Romania și revine la Iasi cu noi oportunități de afaceri adaptate mediului antreprenorial din regiunea de Nord-Est a României.
 

Editia 26 a evenimentelor Business Days va avea loc în Iași, în perioada 5-6 aprilie, la Congress Hall, în cadrul complexului Palas Mall.  Evenimentul constă în două zile de business și networking de calitate ce le va oferi ieșenilor inspirație, informații valoaroase și multiple oportunități de dezvoltare personală, profesională sau a afacerilor.

Peste 600 de participanți  sunt asteptați să fie prezenți în cadrul evenimentului. Cei mai apreciați speakeri, antreprenori și experți  ai momentului din România vor susține sesiunile plenare, masterclass-urile și workshop-urile dedicate și adaptate pe specificul nevoilor și provocărilor cu care se confruntă antreprenorii și managerii ieșeni! La această ediție, 10 startup-uri din regiunea Moldovei vor beneficia de un  program special de participare și mentorat pentru a-și prezenta și promova produsele/serviciile.

Până în prezent, evenimentele Business Days  au cumulat o prezență de peste 25 000 de participanți la edițiile din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Axate pe specificul mediului de business românesc, atât național, cât și regional, evenimentele Business Days contribuie în mod activ la dezvoltarea unei comunități antreprenoriale autohtone sustenabile.

Comentarii