anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Iaşisting a câştigat procesul cu Omniasig

GALERIE
iasisting
 • iasisting
- +

Firma ieşeană Iaşisting a câştigat conflictul cu o importantă companie de asigurări. După ce "Ziarul de Iaşi" a relatat pe larg despre faptul că Omniasig refuza plata unor despăgubiri firmei ieşene Iaşisting în privinţa avarierii unui mijloc de transport asigurat, despăgubiri la care Iaşisting susţinea că are tot dreptul, compania de asigurări a restituit în cele din urmă banii. Este vorba de o sumă de 4.800 de euro, bani reprezentând despăgubirea propriu-zisă, plus încă 3.000 de lei, cheltuieli de judecată. După ce au văzut că cei de la Omniasig nu vor sub niciun chip să plătească depăgubirile, avocatul Iaşisting a intentat proces companiei de asigurări. Şi a câştigat. În urma acestuia, lucrurile nu s-au mişcat însă prea repede, aşa că la un moment data apăruse ideea că toate conturile Omniasig să fie poprite. Nu s-a mai ajuns la conturi poprite, pentru că, într-un final, au plătit banii de bunăvoie, să zicem”, a declarat Bogdan Moraru, avocatul Iaşisting. Acesta a precizat că cei de la Omniasig nici nu aveau de ales, pentru că instanţa a decis că trebuie să plătească. Cei de la firma de asigurări au achitat soldul conform sentinţei judecătoreşti. Fiind prin executare silită, toţi banii ne-au fost achitaţi”, a declarat şi Mirela Sude, director executiv al Iaşisting. În prezent colaborăm foarte bine cu alte firme de asigurări şi nu avem nicio problemă. Nu ne putem pronunţa dacă vom mai apela la Omniasig. Poate, doar dacă îşi schimbă politica de a gestiona situaţiile. Deocamdată nu suntem tentaţi să mai apelăm la ei”, a mai spus directorul executiv al Iaşisting. Reprezentantul companiei Omniasig nu a putut fi contactat ieri pentru a oferi un punct de vedere din partea companiei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Admitere nouă, obiceiuri vechi

Ioan Alexandru TOFAN

Admitere nouă, obiceiuri vechi

În lipsa unor criterii ferme cu privire la viaţa academică şi a unor planuri solide de viaţă, absolvenţii de liceu nici nu au la îndemână prea multe temeiuri pentru a decide ce vor studia ca studenţi. Astfel, argumentul îmbulzelii devine oarecum convingător.

opinii

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Codrin Liviu CUȚITARU

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Fugi, Rabbit (şi toată seria pe care o deschide) reprezintă o parabolă a alienării în universul postindustrial, publicarea sa în română căpătând, încă din 2008, cu un an înaintea morţii scriitorului, o neaşteptată legitimitate culturală în contextul prezentului.

Perpetuum praedictionem

Bogdan ILIESCU

Perpetuum praedictionem

The best way to predict the future is to create it. (Cel mai bun mod să prezici viitorul este să îl creezi.) Peter Drucker

Provincialismul trufaş al capitalei

Florin CÎNTIC

Provincialismul trufaş al capitalei

Într-una dintre postările sale educative de pe FB, Dan Alexe sublinia că toţi avem accent şi că cel valah, „dă Bucureshti”, e unul dintre cele mai caraghioase, graiul obişnuit al respectivilor aborigeni fiind şi plin de greşeli de acord. Căci a fi provincial nu e o chestiune de plasare geografică, ci de educaţie, nu?

pulspulspuls

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

’Neaţa bună, dragi cetitori! Am vrut pe astăzi să vă spunem una faină cu premarele Mihăiţă al nostru, dar n-o mai spunem căci, din ce am auzit, omul și-a trimis famiglia în concediu. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.