Iașiul a fost reprezentat la Internet & Mobile World de către agenția WebMagnat
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Iașiul a fost reprezentat la Internet & Mobile World de către agenția WebMagnat

GALERIE
WebMagnat 4WebMagnat 1WebMagnat 2WebMagnat 3
 • WebMagnat 4
 • WebMagnat 1
 • WebMagnat 2
 • WebMagnat 3
- +

Internet & Mobile World este cea mai mare expo-conferință dedicată soluțiilor IT & Digital din Estul și Sud-Estul Europei.

Într-un secol în care omenirea depinde tot mai mult de tehnologie, IM World reprezintă un eveniment important în agenda oricărei companii din acest domeniu de activitate, deoarece reunește un public Business-to-Business într-un mediu proiectat pentru partajarea soluțiilor software și infrastructurii digitale, mobile sau IT.

WebMagnat a reprezentat Iașiul în segmentul Marketing și Inovație. Compania s-a prezentat într-un mod entuziast, plin de energie, cu un stand inovativ și original,  prezentând o propunere valoroasă pentru participanții din segmentul de business:

Vă creștem ROI-ul!

IMWorld este locul unde oamenii vizionari, oamenii creativi, dar și cei tehnici și-au dat întâlnire în vederea sprijinirii mediului de business, prin soluțiile digitalizate și cunoștințele oferite. Mi-am demonstrat încă o dată,  faptul că este nevoie de răbdare, empatie și încredere pentru a putea fi cutia de rezonanță de care un client are nevoie.” este feedback-ul “la cald” pe care ni l-a oferit imediat după eveniment, Madălina Dumbravă, Specialist Marketing la WebMagnat.

WebMagnat este o companie din Iași cu o experiență de 10 ani, cu un bogat portofoliu de peste 800 de proiecte finalizate și se adresează companiilor care doresc să-și crească ROI-ul (Return On Investment).

Vezi mai multe detalii despre eveniment AICI.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.