Iată cea mai mare frică a lui Alexe şi Chirica!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 16.06.2021

Iată cea mai mare frică a lui Alexe şi Chirica!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Chiar dacă prin filială mulţi cred că noua numire interimară la şefia pe judeţ în locul lui Alexe nu ar ridica nicio problemă pe termen mediu şi lung, căci, imediat ce dosarele şi lucrurile se vor aşeza în matca lor, în secunda doi se va reveni la poziţiile dinainte, unii mai cu dare de mână din zonă ar avea, zice-se, şi alte opinii despre ce se mai poate întâmpla. 

De-un par egzamplu, este foarte clar că Alexe, iar ex-şeful de filială municipală suspendat Chirica nici atât, nu are cum să îşi rezolve problemele penale care îl ţin suspendat din funcţia politică până la finele acestui an, ba chiar nici anul viitor. Ca urmare, noi am zice că minim doi ani şi Alexe şi Chirica vor sta pe tuşa liberală, fără funcţii în partid. Numai că viaţa de partid, n-ai ce-i face, merge singură înainte. Iar potrivit organizării interne, după congresul din septembrie, care va schimba conducerea măcar în eşaloanele secunde dacă nu şi la vârf, ar trebui să aibă loc în câteva luni de zile şi alegeri interne în toate filialele.

Cum nici Alexe şi nici Chirica nu vor putea candida, este de aşteptat ca liberalii ieşeni să aibă cu totul alţi şefi aleşi. Deci, atenţie: aleşi, nu interimari. Şi acuma, vorbind pe bune: chiar dacă vor scăpa de dosarele penale, să spunem, iată ce vor pierde cei doi definitiv, ce nu mai pupi în veci. Ehee, păi voi credeţi că ei nu ştiu?

De ce nu se leapădă Peni de habarnagiu?

Apropo de dosare, cică prin lumea procurorilor ieşeni se vorbeşte că jupânul edil Peni Hill, şi doar el,are şanse să scape de dosarul cu Habarnagiu&Ghihocel, dacă va şti să joace pe sârmă. Nu pentru că nu avea habar de ce şmenuri s-au făcut, sau că nu a pus şi el mâna acolo unde frige, ci pentru că totul, dar absolut totul este semnat de habarnagiul lui.

Gurile rele mai zic că acesta este şi motivul pentru care Peni Hill îl ţine pe habarnagiu aproape, pe lângă el, pe banii noştri: ca să nu-l supere, iar acesta să nu toarne la procurori.Deşi parcă am avea ceva încredere şi în Horodniceanu, că măcar atâta a învăţat la Bucale: cum se strânge mâna în uşă...

Iaca salvarea Veoricăi!

Mulţi se miră acuma cum se face de a numit-o Mugur pe Veorica pe post de consilier BNR. Păi, băbăeţ, voi aţi uitat cum voia Liviu să-l schimbe în 2019 pe Mugur, că trimisese deja trei oameni la încălzire, pregătise şi votul, tot, dar n-a mai apucat că a plecat la mititica?

Şi cum apoi, după ce hăţurile le-a luat Veorica la partid, la vot raportul BNR a fost votat şi Mugur a scăpat? Ei bine, cum Veorica era în şomaj de ceva vreme, nu e corect ca Mugur să pună umărul ca să-şi ajute salvatoarea? Păi, vedeţi, dragilor, că totul are o explicaţiune?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joe Biden întâlneşte lumea

Lucian DÎRDALA

Joe Biden întâlneşte lumea

Lipseşte, deocamdată, o întâlnire la vârf cu liderul chinez, dar probabil că în viitor se va discuta despre un moment şi un cadru adecvat de desfăşurare. În orice caz, patru din cinci înseamnă destul de mult.

Filmuletul zilei

opinii

Metastazele democraţiei

Florin CÎNTIC

Metastazele democraţiei

Una dintre marile enigme ale corpului uman e mecanismul prin care celulele vii se dau peste cap şi în loc să genereze în continuare viaţă încep să se adune în tumori maligne care duc la distrugerea completă a organismului. Acest proces ciudat poartă numele de cancer.

Generaţii... generaţii...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Generaţii... generaţii...

Fac parte din generaţia care simţea fiori când în liceu, din întâmplare, puneam mâna pe clanţă odată cu o colegă de clasă; o generaţie care era scoasă la tablă şi nu se simţea umilită - dimpotrivă, scria cu mândrie în faţa clasei; generaţia care nu mergea cu maşina la şcoală (nu că ar fi un defect mersul cu maşina la şcoală), ci îngrămădit în autobuzul de navetişti; o generaţie care scria jurnale în secret pe care le împărtăşea numai celor mai buni prieteni şi prietene, căci se cultivau prieteniile pe atunci, prietenii care aveau să ţină o viaţă, transformate în ceva aşa frumos şi greu de descris; o generaţie care se ruşina să stea pe scaun în autobuz când un adult era în picioare; o generaţie care învăţa singură, părinţii nu se pricepeau la chimie şi fizică, iar bani pentru meditaţii nu prea erau; o generaţie crescută cu frica de părinţi, care frică cu anii s-a transformat în respect şi iubire - la fel şi cu profesorii (nu că acum tinerii nu şi-ar iubi părinţii, poate şi profesorii).

Orchestratorul

Alex VASILIU

Orchestratorul

Astăzi mă voi referi doar la orchestrator pentru că el a fost, a rămas, în multe cazuri, al doilea autor al unei piese, ori lucrări muzicale mai ample. Uneori, chiar cel mai important. Dacă este să ne gândim mai întâi la genul muzicii aşa-zis uşoare, orchestratorul a făcut minuni. Sigur, depinde şi de cine ascultă. Dacă melodia solistului vocal este frumoasă, uşor de reţinut, lirică sau în tempo (ritm) mişcat, unii dau puţină atenţie comentariului orchestral, aproape că nici nu-l observă.

pulspulspuls

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iote că vrem să fugim unde om vedea cu ochii după alt subiecţel în afară de ăsta cu dosare penale pentru aleşii locali, dar numai nu reuşim, of, of, căci iar apare ceva nou, neştiut până acuma. 

Caricatura zilei

Bloc la cimitir

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.