anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Iată cum poţi să îţi completezi veniturile cu ajutorul internetului

GALERIE
online-forum
 • online-forum
- +

Ieşenii devin din ce în ce mai interesaţi să caute în mediul online surse de venituri suplimentare, iar printre cele mai căutate şi apreciate servicii se numără ofertele de redactare şi traduceri, voice over, realizare articole şi de promovare în mediul online.

Principalele servicii pe care ieşenii doresc să le presteze şi le promovează în mediul online sunt cele de redactare şi traduceri, grafică şi design, cele legate de stilul de viaţă, meditaţii, reparaţii/configurări PC, programare şi webdesign, media şi cele din categoria afaceri şi consultanţă. Potrivit unei analize realizate de site-ul microjoburi.ro, judeţul Iaşi se situează pe locul doi în România, după Bucureşti, în funcţie de numărul de oferte de prestări servicii publicate pe platforma microjoburi.ro. Totodată, serviciile oferite de ieşeni sunt şi printre cele mai comandate, astfel încât Iaşi ocupă locul patru la nivel naţional în funcţie de numărul de servicii achiziţionate direct pe internet. „Platforma microjoburi.ro doreşte să vină în întâmpinarea tuturor persoanelor care doresc să obţină venituri suplimentare întrucât este una dintre cele mai rapide moduri prin care cererea se întâlneşte cu oferta, indiferent de localizare. Chiar dacă suntem încă la început de drum, am observat că românii încep să aibă încredere în astfel de iniţiative online, mai ales în contextul dificultăţilor economice cu care ne-am confruntat în ultimii ani. Unii dintre cei mai apreciaţi prestatori de servicii locuiesc în Iaşi, iar evaluările primite pentru serviciile oferite de aceştia sunt impecabile”, a declarat Laurenţiu Matache, fondatorul şi directorul general microjoburi.ro. Microjoburi.ro este o platformă lansată în octombrie 2012, unde înscrierea ca utilizator este gratuită, iar costul oricărui serviciu porneşte de la 50 lei. Cea mai mare comandă efectuată până în prezent s-a ridicat la valoarea de 700 lei şi a presupus redactarea a 60 de articole de blog. Potrivit directorului site-ului, în prezent există peste 7.500 de utilizatori, majoritatea fiind persoane care au deja un loc de muncă sau studenţi, cu vârste între 15 şi 44 de ani. „Prin intermediul sistemului de evaluări privind serviciile prestate deja, utilizatorii care au reuşit să îşi construiască o reputaţie bună ajung să câştige în medie peste 500 de lei lunar”, a completat directorul.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ioan Alexandru TOFAN

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ceea ce lipsea, acum 145 de ani, învăţământului superior românesc, era o veritabilă comunitate academică, o formă vie de interacţiune şi dezbatere între membrii breslei învăţătorilor. Cam asta lipseşte şi acum. Suntem prieteni între noi, ne sunăm şi ne vedem din când în când, mai organizăm conferinţe şi colocvii, scriem în aceleaşi reviste şi, rar, ne recenzăm cărţile. Tot din prietenie, mai degrabă. Dar instituţiile unde ne petrecem mare parte a zilei, Universităţile patriei, nu par a se hrăni, cum ar fi normal, din prieteniile noastre.

opinii

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

Criză majoră de încredere în politicienii români

Dan TAPALAGA

Criză majoră de încredere în politicienii români

Lipsa cronică de încredere în liderii politici şi în actualul sistem de partide nu anunţă nimic bun. În momente de criză economică majoră, în situaţia în care inflaţia va muşca şi mai tare din puterea de cumpărare, pe fondul stării generale de iritare amplificate de războiul din Ucraina, este nevoie doar de o scânteie şi butoiul cu pulbere riscă să sară în aer provocând explozii sociale în lanţ.

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Ioan STANOMIR

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Nici o altă întrebare nu este mai obsedantă în istoria intelectuală a Rusiei decât cea care priveşte propria ei identitate. De trei secole, din clipa în care Petru cel Mare a acordat Moscovei hlamida imperială, Rusia se află prinsă în acest dialog frenetic cu Occidentul. În această oglindă pe care i-o întinde civilizaţia pe care o imită, dar şi pe care o detestă, Rusia îşi poate contempla propriul chip.

pulspulspuls

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Aşadar, numai ce s-a vorbit la Şcoala politică de vară de pe Bahlui despre şansele fostului premier MRU la candidatura pentru funcţia supremă în târg, că au şi apărut două căi divergente în parcursul său ipotetic. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.