Iată noul VW Golf – primele imagini scăpate „din greşeală” pe internet, înainte de lansarea oficială

joi, 24 octombrie 2019, 10:50
1 MIN
 Iată noul VW Golf – primele imagini scăpate „din greşeală” pe internet, înainte de lansarea oficială

Primele imagini oficiale ale noului Volkswagen Golf ( a opta generaţie) au fost publicate de mass-media germană, înainte de lansarea oficială, care va avea loc în această seară, conform publicaţiei Autocar.

Nu se cunosc însă toate detalii tehnice legate de viitorul model. Imaginile spion anterioare au arătat câteva dintre detaliile importante ale maşinii. De exemplu, aşa aflasem că Golful va adopta un instrument digital combinat pe toată lăţimea şi un afişaj de infotainment montat pe linia şoferului, lucru pe care ultimele imagini oficiale le confirmă.

Aşa cum era de aşteptat, butoanele fizice de pe bord vor fi reduse la un nivel minimal, VW eliminând de pe panoul de bord chiar şi comutatorul de faruri în favoarea unui ecran tactil. Nu este clar dacă modelul din imagine este cel de bază, dar având în vedere aspectul exterior, se poate presupune că această configuraţie de infotainment va fi prezentată în majoritatea variantelor Golf.

Cea mai recentă versiune a hatchback-ului de lungă durată urmează să fie dezvăluită astăzi la sediul Wolfsburg al firmei germane, înainte de a ajunde în showroomuri, de la începutul anului viitor.

Volkswagen intenţionează ca noul Golf să revoluţioneze piaţa hatchback familiei cu o gamă de propulsoare hibrid uşoare configurate pe 48 de volţi şi diverse noi tehnologii în premieră.

Maşina se va lansa, de asemenea, cu două propulsii hibride plug-in, inclusiv o versiune GTE axată pe performanţă.

Nu va exista nici un e-Golf electric, deoarece Volkswagen se va concentra pe modelul său electric ID 3.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii