anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Idei cadouri aniversare căsătorie

GALERIE
stackers_mini_caseta_bijuterii_pink_cloud_si_mini_caseta_bijuterii_dusky_blue_1
 • stackers_mini_caseta_bijuterii_pink_cloud_si_mini_caseta_bijuterii_dusky_blue_1
- +

Când este vorba despre cadouri aniversare căsătorie, cea mai bună alegere este cea de cutii bijuterii. Aici se pot păstra amintirile care vă leagă!

S-a înserat. Ea îl sună și-l întreabă pe un ton mieros:

- "Ce zi e astăzi, frumosule?"
El, încurcat evident de întrebarea soției, începe un discurs despre filosofia valorii timpului, cum că fiecare zi care trece din relația lor este din ce în ce mai importantă și acest fapt le oferă zi de zi un motiv de a sărbători...

Ea îl oprește crezând că el știe despre ce este vorba, dar încearcă să o impresioneze cu discursuri pompoase: "La mulți ani nouă, honey. Diseară sărbătorim acasă. Te aștept la 19. Bye!"

Așa a început goana lui după cadouri. Cadouri de Crăciun pentru femei, cadouri aniversare căsătorie femei, sau problema care i-a apărut în față ca un flashmob.

Așa se desfășoară majoritatea zilelor. Oamenii muncesc atât de mult că aproape uită să-și mai facă timp unii pentru alții. Deși muncesc mult, încearcă să se înțeleagă și să se ajute reciproc. Doar așa se poate păstra o relație de căsătorie stabilă. Înțelegere și respect reciproc. Aceste două secrete pot transforma relația într-o forță imbatabilă. Forță care crește o dată cu fiecare aniversare.

Relațiile care încă mai rezistă sunt relațiile care valorează mai mult decât o bijuterie sau un cadou. O relație construită pe respect și încredere are nevoie, nu de un cufăr cu amintiri, ci de multe cutii de bijuterii pentru a-și aduna acolo toate momentele frumoase. Momente trăite împreună, construite împreună. Toate și-au câștigat dreptul de a fi păstrate pentru ei în caseta de bijuterii a familiei. 

Familia nu este doar o formă socială de bază, realizată prin căsătorie. Ea este o adevărată floare, care dacă este îngrijită cu atenție crește frumoasă și sănătoasă în fiecare an. Familia devine din ce în ce mai puternică, cu o valoare sentimentală mai mare, o dată cu trecerea timpului.

Timpul construiește și consolidează relații. Acesta nu se așterne ca praful peste sufletele îndrăgostiților. El așază, la fiecare aniversare sărbătorită, încă o perlă pe șiragul de mărgele purtat de amândoi cu atâta mândrie.

Caseta de bijuterii l-ar fi salvat

Este deja ora 17, iar el încă nu știe unde se găsesc cadouri aniversare căsătorie pentru femei. Nu-și mai poate aminti dacă în caseta de bijuterii soția lui are tot ce își dorește. Oare are cutii bijuterii acasă? 

- Ar trebui să aibă. Niciunei femei nu trebuie să-i lipsească, cugetă el, în timp ce umblă haotic prin mall în cautarea unor idei de cadouri aniversare.

Orice femeie are o casetă de bijuterii acasă?

După câteva ture de mall, realizează că, dacă nu se va hotărî, va întârzia. Soția l-a rugat să ajungă la ora 19. Ea nu merită ca în ziua aniversării el să întârzie.

Și-au promis în fiecare an respectul reciproc și nu vrea ca el să fie cel care o dă în bară.

Intră în primul magazin de bijuterii, știe că de acolo i-a mai luat și acum câțiva ani de ziua ei ceva și s-a bucurat foarte tare. Ba chiar i-a spus cu subiect și predicat că este magazinul ei preferat de bijuterii. Se uită printre modele și alege un inel cu piatră verde ca smaraldul. Știe cât de mult îi place această culoare. O roagă discret pe vâzătoare să-i împacheteze inelul cât mai frumos cu putință. Se mândrește chiar, când îi spune: "Eu și soția sărbătorim încă un an de căsnicie. Vreau să fie plăcut impresionată de cadou".

Vânzătoarea zâmbește discret și îl întreabă dacă nu cumva ar dori să achiziționeze una dintre acele casete de bijuterii din raftul cu cutii bijuterii. Îi arată spre stânga. El privește tăcut și totodată încurcat. Își muscă buza de jos. Se gândea dacă nu cumva are deja una acasă. Era derutat. Bărbații nu pot reține tot ce-și cumpără femeile. Ei uită chiar și ce cadouri le-au mai cumpărat în trecut. Pentru ei, fiecare cadou este special, așa cum fiecare an care trece este special. El, masculul alfa, simte cum a mai câstigat încă o medalie cu fiecare aniversare sărbătorită.

Refuză cumpărarea casetei de bijuterii și o zbughește pe ușă, mândru de achiziția făcută. Se oprește la florărie, ia cel mai mare și mai colorat buchet de flori și se grăbește spre casă. E fericit și nerăbdător să-și îmbrățișeze soția.

De câte cutii bijuterii are nevoie o femeie pe care soțul o iubește?

Când soțul apreciază legătura pe care o are cu soția îi face cadouri scumpe, bijuterii de tot felul. Îi cumpără atât de multe încât nu mai are pe unde să le pună. Umple una, două, trei sau mai multe cutii bijuterii. Le mai scoate și le înșiră pe birou, când vine câte o prietenă. Se mândrește cu relația lor, dar și cu acele cadouri.

- Am ajuns iubito!...strigă el din ușă, acoperindu-și chipul cu imensul buchet de flori. Fix ca un copil sfios.

Apare ea. Se aranjase. Chiar dacă nu au plănuit să iasă în oraș, ea a vrut să-l întâmpine cum se cuvine.

Ia florile și se sărută. Rămân îmbrățișați așa, preț de câteva minute, șoptindu-și iubirea. Se desprind într-un zâmbet. El îi oferă cutiuța în care se afla inelul cu piatra de culoarea smaraldului. Ea îi mulțumește râzând zgomotos.

- Mai am unul fix la fel, iubitule. Mi l-ai luat acum 2 ani de ziua mea, dar pentru că am slăbit nu îl mai port. Îți mulțumesc și pentru acesta. Măcar îmi vine.

Râd amândoi cu poftă. O asemenea greșeală nu le va schimba cu nimic buna dispoziție. Sunt fericiți! Încep să danseze și să fredoneze îngânându-se, aceeași piesă. E piesa lor de suflet. Lalalala .... dansează preț de câteva minute, colindând zglobiu toată sufrageria.

Ea a înțeles semnificația inelului. Nu a contat că mai are unul la fel. Știe că bărbatul de lângă ea a vrut să o facă fericită și că și-a amintit că îi place verdele smarald. 

- Tu ai o casetă de bijuterii, iubito? Doamna de la magazin mi-a sugerat ca și idei cadouri aniversare căsătorie raftul de cutii bijuterii. Mi-a zis: !

- Nu am suficiente niciodată, iubitule.Noi, femeile, mereu avem nevoie de cutii bijuterii!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spaima Constituţiei

Cătălin ONOFREI

Spaima Constituţiei

Asta-i pohta ce-au pohtit?

opinii

Omnia Vincit Amor

Florin CÎNTIC

Omnia Vincit Amor

Ca cercetător care a lucrat pe arhiva Mircea Eliade existentă la Colecţiile Speciale ale bibliotecii Regenstein a Universităţii din Chicago, mă întreb în fiecare an, pe 22 aprilie, ce mai rămâne din amintirea marelui istoric al religiilor azi, când discursul demolator este atât de hotărât cu predecesorii „incorecţi politic”. Însă, oricât de înverşunaţi ar fi detractorii lui, un singur lucru nu i-l pot lua: iubirea pe care i-a purtat-o Christinel.

Dorul şi amintirea de-a pururi

Grigore ILISEI

Dorul şi amintirea de-a pururi

În acest Floral 2022, în ziua de 18, cu 80 de ani în urmă, a venit pe lume în Bălăbăneşti, judeţul Covurlui, Ecaterina Şerbu, din 22 noiembrie 1965 Ecaterina Ilisei. S-a petrecut acea naştere de prunc în locul cu pricina, pentru că aici, în aşezarea dintre dealuri şi văi ameţitoare, îi duseseră soarta şi misia pe Constantin Şerbu, subofiţer de jandarmi şi şef de post, şi pe soţia lui Aneta, născută Moldoveanu, din părţile Constanţei, părinţii Ecaterinei. 

Enescu în presa română (I)

Alex VASILIU

Enescu în presa română (I)

Selecţii din interviurile acordate în România de George Enescu au fost publicate sporadic de-a lungul timpului, însă muzicologul şi compozitorul Laura Manolache a avut iniţiativa ordonării cronologice în două volume a unui număr impresionant de răspunsuri la întrebările jurnaliştilor. 

pulspulspuls

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

La sfârşitul săptămânii trecute, mai precis vineri, spre seară, consilierul de taină al primarului Chirica, inegalabilul Radu Botez, a produs o cugetare care a zguduit gândirea geoeconomică actuală în contextul războiului din Ucraina. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X