Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Idei cadouri aniversare căsătorie

GALERIE
stackers_mini_caseta_bijuterii_pink_cloud_si_mini_caseta_bijuterii_dusky_blue_1
  • stackers_mini_caseta_bijuterii_pink_cloud_si_mini_caseta_bijuterii_dusky_blue_1
- +

Când este vorba despre cadouri aniversare căsătorie, cea mai bună alegere este cea de cutii bijuterii. Aici se pot păstra amintirile care vă leagă!

S-a înserat. Ea îl sună și-l întreabă pe un ton mieros:

- "Ce zi e astăzi, frumosule?"
El, încurcat evident de întrebarea soției, începe un discurs despre filosofia valorii timpului, cum că fiecare zi care trece din relația lor este din ce în ce mai importantă și acest fapt le oferă zi de zi un motiv de a sărbători...

Ea îl oprește crezând că el știe despre ce este vorba, dar încearcă să o impresioneze cu discursuri pompoase: "La mulți ani nouă, honey. Diseară sărbătorim acasă. Te aștept la 19. Bye!"

Așa a început goana lui după cadouri. Cadouri de Crăciun pentru femei, cadouri aniversare căsătorie femei, sau problema care i-a apărut în față ca un flashmob.

Așa se desfășoară majoritatea zilelor. Oamenii muncesc atât de mult că aproape uită să-și mai facă timp unii pentru alții. Deși muncesc mult, încearcă să se înțeleagă și să se ajute reciproc. Doar așa se poate păstra o relație de căsătorie stabilă. Înțelegere și respect reciproc. Aceste două secrete pot transforma relația într-o forță imbatabilă. Forță care crește o dată cu fiecare aniversare.

Relațiile care încă mai rezistă sunt relațiile care valorează mai mult decât o bijuterie sau un cadou. O relație construită pe respect și încredere are nevoie, nu de un cufăr cu amintiri, ci de multe cutii de bijuterii pentru a-și aduna acolo toate momentele frumoase. Momente trăite împreună, construite împreună. Toate și-au câștigat dreptul de a fi păstrate pentru ei în caseta de bijuterii a familiei. 

Familia nu este doar o formă socială de bază, realizată prin căsătorie. Ea este o adevărată floare, care dacă este îngrijită cu atenție crește frumoasă și sănătoasă în fiecare an. Familia devine din ce în ce mai puternică, cu o valoare sentimentală mai mare, o dată cu trecerea timpului.

Timpul construiește și consolidează relații. Acesta nu se așterne ca praful peste sufletele îndrăgostiților. El așază, la fiecare aniversare sărbătorită, încă o perlă pe șiragul de mărgele purtat de amândoi cu atâta mândrie.

Caseta de bijuterii l-ar fi salvat

Este deja ora 17, iar el încă nu știe unde se găsesc cadouri aniversare căsătorie pentru femei. Nu-și mai poate aminti dacă în caseta de bijuterii soția lui are tot ce își dorește. Oare are cutii bijuterii acasă? 

- Ar trebui să aibă. Niciunei femei nu trebuie să-i lipsească, cugetă el, în timp ce umblă haotic prin mall în cautarea unor idei de cadouri aniversare.

Orice femeie are o casetă de bijuterii acasă?

După câteva ture de mall, realizează că, dacă nu se va hotărî, va întârzia. Soția l-a rugat să ajungă la ora 19. Ea nu merită ca în ziua aniversării el să întârzie.

Și-au promis în fiecare an respectul reciproc și nu vrea ca el să fie cel care o dă în bară.

Intră în primul magazin de bijuterii, știe că de acolo i-a mai luat și acum câțiva ani de ziua ei ceva și s-a bucurat foarte tare. Ba chiar i-a spus cu subiect și predicat că este magazinul ei preferat de bijuterii. Se uită printre modele și alege un inel cu piatră verde ca smaraldul. Știe cât de mult îi place această culoare. O roagă discret pe vâzătoare să-i împacheteze inelul cât mai frumos cu putință. Se mândrește chiar, când îi spune: "Eu și soția sărbătorim încă un an de căsnicie. Vreau să fie plăcut impresionată de cadou".

Vânzătoarea zâmbește discret și îl întreabă dacă nu cumva ar dori să achiziționeze una dintre acele casete de bijuterii din raftul cu cutii bijuterii. Îi arată spre stânga. El privește tăcut și totodată încurcat. Își muscă buza de jos. Se gândea dacă nu cumva are deja una acasă. Era derutat. Bărbații nu pot reține tot ce-și cumpără femeile. Ei uită chiar și ce cadouri le-au mai cumpărat în trecut. Pentru ei, fiecare cadou este special, așa cum fiecare an care trece este special. El, masculul alfa, simte cum a mai câstigat încă o medalie cu fiecare aniversare sărbătorită.

Refuză cumpărarea casetei de bijuterii și o zbughește pe ușă, mândru de achiziția făcută. Se oprește la florărie, ia cel mai mare și mai colorat buchet de flori și se grăbește spre casă. E fericit și nerăbdător să-și îmbrățișeze soția.

De câte cutii bijuterii are nevoie o femeie pe care soțul o iubește?

Când soțul apreciază legătura pe care o are cu soția îi face cadouri scumpe, bijuterii de tot felul. Îi cumpără atât de multe încât nu mai are pe unde să le pună. Umple una, două, trei sau mai multe cutii bijuterii. Le mai scoate și le înșiră pe birou, când vine câte o prietenă. Se mândrește cu relația lor, dar și cu acele cadouri.

- Am ajuns iubito!...strigă el din ușă, acoperindu-și chipul cu imensul buchet de flori. Fix ca un copil sfios.

Apare ea. Se aranjase. Chiar dacă nu au plănuit să iasă în oraș, ea a vrut să-l întâmpine cum se cuvine.

Ia florile și se sărută. Rămân îmbrățișați așa, preț de câteva minute, șoptindu-și iubirea. Se desprind într-un zâmbet. El îi oferă cutiuța în care se afla inelul cu piatra de culoarea smaraldului. Ea îi mulțumește râzând zgomotos.

- Mai am unul fix la fel, iubitule. Mi l-ai luat acum 2 ani de ziua mea, dar pentru că am slăbit nu îl mai port. Îți mulțumesc și pentru acesta. Măcar îmi vine.

Râd amândoi cu poftă. O asemenea greșeală nu le va schimba cu nimic buna dispoziție. Sunt fericiți! Încep să danseze și să fredoneze îngânându-se, aceeași piesă. E piesa lor de suflet. Lalalala .... dansează preț de câteva minute, colindând zglobiu toată sufrageria.

Ea a înțeles semnificația inelului. Nu a contat că mai are unul la fel. Știe că bărbatul de lângă ea a vrut să o facă fericită și că și-a amintit că îi place verdele smarald. 

- Tu ai o casetă de bijuterii, iubito? Doamna de la magazin mi-a sugerat ca și idei cadouri aniversare căsătorie raftul de cutii bijuterii. Mi-a zis: !

- Nu am suficiente niciodată, iubitule.Noi, femeile, mereu avem nevoie de cutii bijuterii!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri