Idei pentru organizarea mobilierului atunci când renovați sau vă mutați într-o nouă casă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Idei pentru organizarea mobilierului atunci când renovați sau vă mutați într-o nouă casă

GALERIE
img (1)
  • img (1)
- +

Sunteți gata să vă renovați sau să vă schimbați locuința cu alta nouă? În ambele cazuri poate fi nevoie de mutarea sau depozitarea mobilierului într-un spațiu suficient de mare, ca soluție temporară. Mutarea mobilierul pe cont propriu ar putea fi foarte grea, mai ales fără angajarea unor persoane cu experiență profesională să facă asta.  

Care sunt riscurile ce apar la mutarea mobilei, atunci când nu se ține cont de sfaturile de siguranță?

Prin manipularea greșită a mobilierului, vă puteți lovi sau accidenta. În plus, există riscul de a zgâria lucrurile, pardoseala ori pereții. Atunci când această muncă nu merge așa cum v-ați dorit, este posibil să ajungeți în final să aveți piese de mobilier deteriorate, din cauza manipulării în grabă sau necorespunzătoare a acestora. 
Efortul de a ridica piese de mobilier grele și supradimensionate poate fi foarte mare, chiar dacă apelați și la ajutor din partea unor rude apropiate. Mutarea mobilei necesită anumite mișcări, care pot preveni  rezultatele dezastruoase: zgârieturi, loviri, accidentări. Există anumite tehnici de ridicare adecvate, care trebuie cunoscute, pentru că prin aplicarea lor se evită lovirea și deteriorarea bunurilor atunci când acestea sunt deplasate. 

 

Uneori, când transportați anumite piese de mobilier, de la o locație la alta, este posibil să plătiți mai mulți bani pe transport, făcând mai multe drumuri, decât atunci când acestea sunt duse toate odată cu o mașină mai mare. Pentru a evita aceste riscuri cel mai bine este să apelați la o firmă de mutări mobilă precum MovingTime, care să efectueze aceste operațiuni delicate pentru dvs.  

Sfaturi pentru mutarea mobilei

O idee bună pentru a muta mai ușor mobila este să o dezasamblați, înainte de a o căra din casă. Cu siguranță, demontarea mobilei va ajuta la mutarea ei în condiții de siguranță. Totuși este posibil și în acest caz să aveți dificultăți în transportul pieselor mai mari, care au o greutate considerabilă și o formă incomodă de ridicat.  

Cel mai bine, pentru a vă ușura munca, este să apelați la lucrători care știu exact cum să facă asta, care au experiență în mutarea pieselor de mobilier mari și grele. Aceștia știu exact cum să demonteze mobila în componentele ei principale, astfel încât acestea să se potrivească prin deschiderile standard ale ușilor sau ale holurilor casei. 

De asemenea, ei au experiență și în a manevra și căra piesele de mobilier mai grele, sau care au dimensiuni ciudate și forme incomode, pentru a fi transportate pe scări. În plus, poate fi necesară și protejarea unor piese de mobilier fragile, care au componente din sticlă și ornamente, ce s-ar putea deteriora foarte ușor în cazul unei manipulări neadecvate.
 
Procesul de mutare implică și despachetarea și aranjarea pieselor de mobilier în noua casă. Dacă vreți să despachetați rapid după mutarea în noua casă, vă sugerăm să luați în considerare angajarea unor persoane care ar termina această sarcină, în mod corect și cât mai repede posibil. 

Și despachetarea unor piese de mobilier este anevoioasă, la fel ca ambalarea acestora. Prin urmare, puteți apela la servicii profesionale de despachetare și asamblare. Unele piese de mobilier necesită și abilități speciale de reasamblare, de aceea este bine să aveți parte de ajutor, din parte unor persoane care fac asta frecvent, în mod eficient. 

Țineți cont și de efortul depus într-o astfel de muncă, care va fi foarte mare, mai ales în cazul când vă mutați toate lucrurile dintr-o casă în alta și nu sunteți ajutat. Organizarea adecvată a timpului este importantă, prin cronologia personalizată, astfel se poate mări viteza de despachetare. Întâi se despachetează și reasamblează mobila mai complicată, deci se configurează piesele de mobilier mai mari și mai grele. 

Pentru a face lucrurile mai repede, ar trebui să luați în considerare ajutorul unui expert. Despachetarea poate fi în acest fel bine organizată, ceea ce vă va scuti de prea mult stres. Cei care fac asta în mod frecvent, au o anumită experiență în a despacheta într-un ritm confortabil, iar prin aplicarea unor trucuri reușesc să-și sporească și viteza de lucru în această activitate.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

Cosmin PAȘCA

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

În loc să vină cu soluţii pe fond, să fie pro-activ în negocierile cu USR PLUS, s-a agăţat ostentativ de forma solicitărilor. Atitudinea defensivă a primarului trădează reaua credinţă sau, în cel mai bun caz, un orgoliu prostesc. Sigur, şi reprezentanţii USR PLUS sunt încăpăţânaţi, pe alocuri obraznici, dar ei pentru asta au fost trimişi în CL.

Filmuletul zilei

opinii

Teste

Codrin Liviu CUȚITARU

Teste

Neîndoios, ceva grav se petrecuse în procesul evaluării, făcându-l pe Grimase să intre în şoc. Suspiciunea mi-a fost întărită şi de amănuntul că bietul corector ţinea între degetele încârligate de la mâna stângă o foaie scrisă - în mod evident una dintre numeroasele şi buclucaşele lucrări.

Inegalitatea veniturilor

Alin ANDRIEȘ

Inegalitatea veniturilor

Trăim vremuri excepţionale în care inegalitatea socială, atât din perspectiva veniturilor, cât şi a avuţiei individuale, se adânceşte. Cauzele şi consecinţele creşterii disparităţilor la nivelul veniturilor şi a averii reprezintă elemente centrale ale dezbaterilor atât la nivelul economiştilor, cât şi al politicienilor. Deşi nivelul de trai a înregistrat o creştere semnificativă în ultimele decenii, iar inegalitatea veniturilor la nivel global s-a redus, inegalitatea din perspectiva veniturilor a crescut semnificativ la nivel naţional în majoritatea ţărilor.

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

pulspulspuls

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Informaţii interesante transpiră în ultimele zile despre liberalii ieşeni, stimaţi telespectatori. Prin culisele politichiei de la Bucale se zvoneşte că în parohia de la Iaşi ar fi apărut o mare problemă de lidărşip, ca să ne exprimăm mai elevat: nu prea ar vrea nimeni mai de soi să se bage pe locul de şef lăsat liber de Paralexe, până se clarifică într-un fel sau altul aspectele penale ale acestuia. 

Caricatura zilei

Lupii manifestanți

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.