anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Iepuraşul de Paşte şi prietenii lui au pregătit surprize pentru toţi copiii, la Palas!

GALERIE
Palas Iepuras
 • Palas Iepuras
- +

După Crăciun şi ziua de naştere, Paştele este de departe cel mai aşteptat moment de către copii, pentru că este un bun prilej de a primi cadouri. Anul acesta, darurile vin de la Palas, în perioada 27 aprilie – 1 mai 2021, dacă cei mici participă la Misiunea Iepuraşului şi îl ajută să găsească cheia de la depozitul cu jucării. 

În această aventură, copiii vor fi însoţiţi de ariciul Ari, veveriţa Vivi, căprioara Caty şi ursul Costel, iar „escapada” se va termina cu multă distracţie, ouă Kinder, băuturi răcoritore şi cecuri cadou. Astfel, clasica vânătoare de ouă a fost înlocuită cu una virtuală, întreg procesul se desfăşoară în condiţii de siguranţă, cu respectarea distanţei fizice, iar participanţii interacţionează doar cu propriul telefon.

Venirea Paştelui este un prilej de bucurie pentru întreaga familie: mese bogate în bucate alese, ouă roşii ciocnite alături de cei dragi şi atmosfera specifică de sărbătoare ce învăluie întreaga casă. Totuşi, cei mai nerăbdători sunt copiii, care aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce cadouri le aduce Iepuraşul de Paşte. Doar că în acest an Iepuraşul este într-o încurcătură, pentru că şi-a pierdut cheia de la depozitul de jucării... problemă ce poate fi rezolvată dacă vii în Palas alături de cel mic, care poate participa la Misiunea Iepuraşului.

 Astfel, în perioada 27 – 30 aprilie 2021, între orele 14.00 – 20.00, şi pe 1 mai 2021, în intervalul orar 10.00 - 14.00, mergi în Atriumul Palas Mall, în zona MAC şi caută cheia Iepuraşului, înscrie-l pe cel mic şi porniţi în misiunea contracronometru. Câte unul dintre cei 4 prieteni ai Iepuraşului: ariciul Ari, veveriţa Vivi, căprioara Caty şi ursul Costel vă vor aştepta în puncte cheie din Palas Mall, iar voi va trebui să îi găsiţi, să scanaţi codul QR al fiecărei figurine cu telefonul şi să ajungeţi înapoi la zona de Start. Aici, zilnic, primii 70 de copii vor fi premiaţi cu două ouă Kinder şi o băutură răcoritoare, iar părinţii pot verifica pe www.misiuneaiepurasului.ro locul ocupat în clasament, în funcţie de timpul obţinut pe parcurs. Pe 1 mai 2021, la ora 14.00, primii 3 participanţi care au obţinut cel mai bun timp vor fi premiaţi cu cecuri cadou în valoare de 300 de lei pentru locul întâi, 200 de lei pentru locul al doilea şi 100 de lei pentrul locul al treilea.

 Răspunde şi tu la provocarea Iepuraşului şi hai la Palas să te distrezi şi să câştigi premii!

 Departament PR

W: www.palasiasi.ro        

E: pr@palasiasi.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ascensiunea Dreptei. Liberali, iliberali, populişti (I)

Alexandru LĂZESCU

Ascensiunea Dreptei. Liberali, iliberali, populişti (I)

Chiar şi în această perioadă de criză economică severă valorile culturale vor ocupa un rol tot mai proeminent în disputele politice şi electorale din spaţiul occidental.

opinii

Aisbergul cunoaşterii umane şi mecanismele istoriei

Nichita DANILOV

Aisbergul cunoaşterii umane şi mecanismele istoriei

Da, istoria o scriu învingătorii, dar o scriu şi istoricii. Uneori chiar şi poeţii. Şi când spun aceasta, gândul îmi zboară la Homer. Poate că nici aheii, nici troienii nu a fost atât de viteji pe câmpul de luptă cum apar în scrierile sale. Homer a prezentat faptele prin prisma sa poetică. De aici şi toată grandoarea şi măreţia ce sfidează veacurile.

Despre competitivitatea digitală a României

Ciprian IFTIMOAEI

Despre competitivitatea digitală a României

Ţara noastră rămâne în urmă pentru mai mulţi indicatori din categoria „capitalul uman”, având un nivel foarte scăzut de competenţe digitale de bază în comparaţie cu media UE. În ceea ce priveşte aspectele pozitive menţionate în Raportul DESI faţă de România se remarcă poziţiile înalte privind proporţia de femei specialişti în TIC la angajare (locul 2) şi absolvenţi TIC (locul 4) în UE-27.

Porumbeii şi planeta

Michael ASTNER

Porumbeii şi planeta

Mă duc la cumpărături. Ajuns la intersecţia Lidl - Policlinica Galata, văd o femeie mai în vârstă care tocmai se pregătea să hrănească... porumbeii. Care porumbei, zeci, poate chiar sute (s-a format un stol uriaş în zonă, stol ce acum câţiva ani nu exista), evident că au început să coboare şi să se adune pe terenul viran dintre trotuar şi gardul Policlinicii. 

pulspulspuls

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Iată o poză care face cât o mie de cuvinte, stimaţi telespecatori şi veţi vedea imediat de ce. Avem aici o desfăşurare de forţe a echipei USR cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale, prilej după cum ştim de defilare pentru public cu armată, avioane şi tromboane, dar, în acelaşi timp, este şi un prilej pentru partide ca să-şi arate muşchii. 

Caricatura zilei

Motorul Iubi

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.