Iepuraşul de Paşte şi prietenii lui au pregătit surprize pentru toţi copiii, la Palas!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Iepuraşul de Paşte şi prietenii lui au pregătit surprize pentru toţi copiii, la Palas!

GALERIE
Palas Iepuras
 • Palas Iepuras
- +

După Crăciun şi ziua de naştere, Paştele este de departe cel mai aşteptat moment de către copii, pentru că este un bun prilej de a primi cadouri. Anul acesta, darurile vin de la Palas, în perioada 27 aprilie – 1 mai 2021, dacă cei mici participă la Misiunea Iepuraşului şi îl ajută să găsească cheia de la depozitul cu jucării. 

În această aventură, copiii vor fi însoţiţi de ariciul Ari, veveriţa Vivi, căprioara Caty şi ursul Costel, iar „escapada” se va termina cu multă distracţie, ouă Kinder, băuturi răcoritore şi cecuri cadou. Astfel, clasica vânătoare de ouă a fost înlocuită cu una virtuală, întreg procesul se desfăşoară în condiţii de siguranţă, cu respectarea distanţei fizice, iar participanţii interacţionează doar cu propriul telefon.

Venirea Paştelui este un prilej de bucurie pentru întreaga familie: mese bogate în bucate alese, ouă roşii ciocnite alături de cei dragi şi atmosfera specifică de sărbătoare ce învăluie întreaga casă. Totuşi, cei mai nerăbdători sunt copiii, care aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce cadouri le aduce Iepuraşul de Paşte. Doar că în acest an Iepuraşul este într-o încurcătură, pentru că şi-a pierdut cheia de la depozitul de jucării... problemă ce poate fi rezolvată dacă vii în Palas alături de cel mic, care poate participa la Misiunea Iepuraşului.

 Astfel, în perioada 27 – 30 aprilie 2021, între orele 14.00 – 20.00, şi pe 1 mai 2021, în intervalul orar 10.00 - 14.00, mergi în Atriumul Palas Mall, în zona MAC şi caută cheia Iepuraşului, înscrie-l pe cel mic şi porniţi în misiunea contracronometru. Câte unul dintre cei 4 prieteni ai Iepuraşului: ariciul Ari, veveriţa Vivi, căprioara Caty şi ursul Costel vă vor aştepta în puncte cheie din Palas Mall, iar voi va trebui să îi găsiţi, să scanaţi codul QR al fiecărei figurine cu telefonul şi să ajungeţi înapoi la zona de Start. Aici, zilnic, primii 70 de copii vor fi premiaţi cu două ouă Kinder şi o băutură răcoritoare, iar părinţii pot verifica pe www.misiuneaiepurasului.ro locul ocupat în clasament, în funcţie de timpul obţinut pe parcurs. Pe 1 mai 2021, la ora 14.00, primii 3 participanţi care au obţinut cel mai bun timp vor fi premiaţi cu cecuri cadou în valoare de 300 de lei pentru locul întâi, 200 de lei pentru locul al doilea şi 100 de lei pentrul locul al treilea.

 Răspunde şi tu la provocarea Iepuraşului şi hai la Palas să te distrezi şi să câştigi premii!

 Departament PR

W: www.palasiasi.ro        

E: pr@palasiasi.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (I)

Lucian DÎRDALA

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (I)

Dacă Moscova doreşte un cadru bilateral de discuţii cu SUA, prin care să-şi etaleze statutul de mare putere, este bine să îl aibă: orice ţâfnă occidentală este, în acest moment, contraproductivă.

Filmuletul zilei

opinii

Ziua Culturii Naţionale Underground

Florin CÎNTIC

Ziua Culturii Naţionale Underground

15 ianuarie a intrat deja în imaginarul colectiv ca o zi fastă! Dar ce-ar fi să sărbătorim şi ziua de 14 ianuarie, ziua de naştere, acum 75 de ani, a lui Luca Piţu, un eseist erudit şi muşcător, unul dintre corifeii culturii alternative, neoficiale, underground. El, care a fost în timpul dictaturii mentorul „Grupului de la Iaşi”, cred că ar binemerita o reverenţă postumă chiar în aceste zile cu focuri de artificii culturale. Iată, deci, ce scriam, sub titlul „Minus Eminescu”, cu şapte ani în urmă, la plecarea sa, într-o zi de iunie care devansa şi ea o comemorare eminesciană:

Legaţi de glie (II)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Legaţi de glie (II)

Relatam în prima parte a articolului toate încercările mele nereuşite de a obţine detaşarea în învăţământ dintr-un judeţ în altul, din judeţul Bacău în judeţul Iaşi, pe vremea Împuşcatului. Eram ca „legaţi de glie” de legi ceauşiste, ca şi robii de pe vremea ceea, când vrabia mălai Viteazul. Aşa că până la urmă am venit cum se spunea într-un scheci COPILĂ, o dulce copilă, adică C-O PILĂ. 

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (I)

Alex VASILIU

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (I)

Între coperți de albume publicate de-a lungul deceniilor în România și în Franța, în coperți de volume cuprinzând evocări și texte scrise la anii tinereții, în spațiile generoase ale expozițiilor devenite subit neîncăpătoare pentru imensitatea peisajelor, pentru geometria variabilă a liniilor și formelor naturale adăpostite în memoria peliculei, în obiectele-fragmente de artă meșteșugite spre finalul secolului al XIX-lea și începutul secolului următor, se ascund fărâme din povestea fascinantă a lui Dan Eremia Grigorescu.

pulspulspuls

Iacătă-l pe cel mai supărat ales al partidoiului de la Iaşi: i-au luat boii de la bicicletă!

Iacătă-l pe cel mai supărat ales al partidoiului de la Iaşi: i-au luat boii de la bicicletă!

Unul dintre cei mai nemulţumiţi aleşi locali de la partidoi faţă de ultimele numiri sau avansări din filială cică ar fi, aşa este, aţi ghicit: conţilierul Mugurel, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Ciucă și plagiatul

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X