Ieșeanul Constantin Adăscăliței a fost reales vicepreședinte al Federației Române de Karate Tradițional
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 16.05.2021

Ieșeanul Constantin Adăscăliței a fost reales vicepreședinte al Federației Române de Karate Tradițional

GALERIE
Constantin Adăscăliței.
  • Constantin Adăscăliței.
- +

Săptămâna trecută, pe 3 octombrie 2020, la București, au avut loc alegeri în structurile de conducere ale Federației Române de Karate Tradițional, în urma acceptului dat de Ministerul Tineretului și Sportului.

 

Au fost prezenți 70 de delegați ai structurilor sportive din România, afiliate la acest for national.
Au fost aleși sau realeși în conducerea federației următorii:
Nicolae Marandici – președinte, ce l-a avut contracandidat pe hunedoreanul Simo Ianos.
 
Pentru funcțiile de vicepreședinți au candidat 8 membri ai FRKT pe 4 posturi eligibile.
 
Primii 4 clasați au fost: Constantin Adăscăliței – Iași, Cornel Mușat – Brăila, Constantin Dumitrescu – Constanța și Ilie Dobre – Slatina.
Pentru funcția de secretar general a fost reales Adrian Nedeloiu – București, în competiție cu Constantin Caliman, care și-a retras candidatura.
Membri ai biroului federal: Cezar Cotescu, Gabriela Dineață, Ciprian Hamăn, Tîmpeanu Mihai, Daniela Stamate, Dorin Ciprian, Alexandra Ionescu, Dobre Oliwer.
 
Cele două posturi de antrenori federali, din 7 candidați, au fost câștigate prin vot de Dan Smalbergher – Bacău și Roxana Crucher - București.
”Vreau să mulțumesc tuturor celor care au votat și în mod deosebit delegațiilor ieșene de la CS Zanshin Tomești prin Ștefan Timofte și CS Olympic Iași prin Petronel Luca, care m-au susținut în acest demers.
 
”Din păcate, în acest an în care am primit cele mai multe distincții, datorită muncii de peste 30 de ani în acest domeniu de activitate, un ochi zâmbește și unul plânge.Spun asta pentru că oamenii de sport trec printr-o perioadă foarte grea datorită acestei pandemii și toate regulile de reluare a activităților sportive în parametrii normali sunt destul de îndepărtate, din păcate.
Puținele săli de sport din școlile ieșene nu au încă un regulament pe baza căruia să ne putem relua activitatea specific, cu atât mai mult cu cât sezonul rece bate la ușă.
Părinții copiilor și noi oamenii de sport suntem din ce în ce mai îngrijorați de lipsa de activitate sportivă a tinerilor și creșterea obezității în rândul acestora.
Mai grav, în acest ritm și performanța sportivă, la orice nivel, va avea de suferit, cu consecințe pe termen lung.
La fel de demoralizantă este și dispariția bruscă a spiritului de întreceri sportive, prin interzicerea organizării de competiții de anvergură, cu săli pline de sportivi și simpatizanți ai disciplinelor de profil.
Emoția și spiritul de întrecere ce-l insuflă disciplina sportivă unui tânăr practicant este iarăși destul de greu de atins în asemenea condiții pline de restricții”, a spus Constantin Adăscăliței.”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.