Ieșeanul Constantin Adăscăliței a fost reales vicepreședinte al Federației Române de Karate Tradițional
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 20.01.2021

Ieșeanul Constantin Adăscăliței a fost reales vicepreședinte al Federației Române de Karate Tradițional

GALERIE
Constantin Adăscăliței.
  • Constantin Adăscăliței.
- +

Săptămâna trecută, pe 3 octombrie 2020, la București, au avut loc alegeri în structurile de conducere ale Federației Române de Karate Tradițional, în urma acceptului dat de Ministerul Tineretului și Sportului.

 

Au fost prezenți 70 de delegați ai structurilor sportive din România, afiliate la acest for national.
Au fost aleși sau realeși în conducerea federației următorii:
Nicolae Marandici – președinte, ce l-a avut contracandidat pe hunedoreanul Simo Ianos.
 
Pentru funcțiile de vicepreședinți au candidat 8 membri ai FRKT pe 4 posturi eligibile.
 
Primii 4 clasați au fost: Constantin Adăscăliței – Iași, Cornel Mușat – Brăila, Constantin Dumitrescu – Constanța și Ilie Dobre – Slatina.
Pentru funcția de secretar general a fost reales Adrian Nedeloiu – București, în competiție cu Constantin Caliman, care și-a retras candidatura.
Membri ai biroului federal: Cezar Cotescu, Gabriela Dineață, Ciprian Hamăn, Tîmpeanu Mihai, Daniela Stamate, Dorin Ciprian, Alexandra Ionescu, Dobre Oliwer.
 
Cele două posturi de antrenori federali, din 7 candidați, au fost câștigate prin vot de Dan Smalbergher – Bacău și Roxana Crucher - București.
”Vreau să mulțumesc tuturor celor care au votat și în mod deosebit delegațiilor ieșene de la CS Zanshin Tomești prin Ștefan Timofte și CS Olympic Iași prin Petronel Luca, care m-au susținut în acest demers.
 
”Din păcate, în acest an în care am primit cele mai multe distincții, datorită muncii de peste 30 de ani în acest domeniu de activitate, un ochi zâmbește și unul plânge.Spun asta pentru că oamenii de sport trec printr-o perioadă foarte grea datorită acestei pandemii și toate regulile de reluare a activităților sportive în parametrii normali sunt destul de îndepărtate, din păcate.
Puținele săli de sport din școlile ieșene nu au încă un regulament pe baza căruia să ne putem relua activitatea specific, cu atât mai mult cu cât sezonul rece bate la ușă.
Părinții copiilor și noi oamenii de sport suntem din ce în ce mai îngrijorați de lipsa de activitate sportivă a tinerilor și creșterea obezității în rândul acestora.
Mai grav, în acest ritm și performanța sportivă, la orice nivel, va avea de suferit, cu consecințe pe termen lung.
La fel de demoralizantă este și dispariția bruscă a spiritului de întreceri sportive, prin interzicerea organizării de competiții de anvergură, cu săli pline de sportivi și simpatizanți ai disciplinelor de profil.
Emoția și spiritul de întrecere ce-l insuflă disciplina sportivă unui tânăr practicant este iarăși destul de greu de atins în asemenea condiții pline de restricții”, a spus Constantin Adăscăliței.”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Acord controversat, moment controversat

Lucian DÎRDALA

Acord controversat, moment controversat

Am avut parte de o dovadă elocventă a modului în care guvernul de la Berlin exercită leadership-ul politic în Uniunea Europeană: atent să inspire acţiunea Comisiei, priceput să creeze coaliţii de sprijin largi, capabil să ofere justificări pragmatice şi, mai ales, mereu atent să nu perturbe liniştea unui cadru instituţional comunitar atât de favorabil pentru companiile germane capabile de expansiune.

Filmuletul zilei

opinii

Un măscărici toxic

Florin CÎNTIC

Un măscărici toxic

Una dintre marile probleme ale Evului Media în care trăim o reprezintă idolii de carton. De regulă caraghioşi, dar, câteodată, toxici. Donald Trump va rămâne neîndoielnic în istorie, însă nu cum ar fi dorit.

Politrucii vechi și politicienii noi

Radu PĂRPĂUȚĂ

Politrucii vechi și politicienii noi

(reflecţii în urma unei audienţe)

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Alex VASILIU

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Anii frumoşi, mulţi, încărcaţi pentru Viorica Cortez de succese pe cele mai prestigioase scene ale lumii, ar putea fi ilustraţi numai prin reproducerea, chiar fragmentară, a listelor cu teatrele, partenerii, dirijorii cu care a realizat spectacole şi concerte, ale revistelor şi ziarelor ce au adăpostit cronici laudative. Lectura documentelor impresionează. Fotografiile înfăţişând-o în roluri diferite, alături de stele ale scenei lirice, stârnesc admiraţia.

pulspulspuls

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Tergiversările în desemnarea celui de-al doilea vice, dar şi întârzierile în găsirea unei majorităţi care să-i sprijine viziunile edilitare şi nu numai, auzim că ar fi creat mare nervozitate în ultima perioadă în rândul şmenarilor imobiliari care, fiecare după posibilităţi ori interes, au pus umărul sau teşchereaua la dispoziţie pentru realegerea premarelui lor. 

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.