Ieşeanul Mihai Răzvan Ungureanu, candidat la funcţia de preşedinte. Vot unanim

sâmbătă, 14 decembrie 2013, 14:46
1 MIN
 Ieşeanul Mihai Răzvan Ungureanu, candidat la funcţia de preşedinte. Vot unanim

Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, a fost desemnat oficial candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014, in cadrul reuniunii Consiliului National al formatiunii, care se desfasoara sambata la Palatul Parlamentului, transmite Agerpres.

Desemnarea acestuia a fost votata in unanimitate, fiind inregistrata o singura abtinere, respectiv chiar a lui Mihai-Razvan Ungureanu.

"Cred ca este nevoie de un stat eficient, puternic, care sa slujeasca interesul national. Interesul national este sa avem o natiune sanatoasa, educata, prospera. Interesul nostru national este sa fim respectati de catre toti partenerii nostri. Nu putem sa fim prosperi sau sa gandim spre viitor cu institutii de stat anchilozate, ineficiente, mediocre, lipsite de profesionalism, lipsite de resurse. Cred ca un candidat la presedintie trebuie sa aiba in atentie politicile publice esentiale ale statului. (…) Cred ca salariile medicilor si ale profesorilor trebuie sa creasca pe seama responsabilitatii pe care si-o asuma", a declarat Ungureanu, in discursul sau in calitate de candidat la prezidentiale.

Comentarii