anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Comunicat de presă

Ieșenii sunt invitați la o conferință dedicată provocărilor din domeniul fiscalității afacerilor,la Palas

GALERIE
Conferinta, Congress Hall
 • Conferinta, Congress Hall
- +

Centrul de evenimente Congres Hall din ansamblul mixt Palas Iaşi va găzdui, la finalul acestei săptămâni, o conferinţă adresată antreprenorilor şi tuturor celor care sunt preocupaţi de problemele pe care le ridică în practică dreptul fiscal, precum şi de soluţiile disponibile.

Evenimentul va beneficia de prezenţa unor speakeri de specialitate, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Vineri, 14 septembrie 2018, de la ora 10:30, în sala Mozart din Palas Mall Iaşi va avea loc prima ediţie a conferinţei „Fiscalitatea afacerilor: provocări şi soluţii”. Evenimentul este conceput sub forma unei conferinţe interactive, în care persoanele interesate din public le pot adresa întrebări celor şase specialişti invitaţi. Speakerii sunt practicieni recunoscuţi în domeniu, precum şi profesori şi autori de lucrări în drept fiscal. Astfel, ieşenii vor avea ocazia să dezbată provocările din domeniul fiscalităţii împreună cu: dr. Dan Manolescu, Preşedintele Camerei Consultanţilor Fiscali din România; conf. univ. dr Crenguţa Leaua, Managing Partner LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU – LDDP; prof. univ. dr. Radu Bufan, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara; cons. fisc. Mariana Vizoli, fost Director General al Direcţiei de Legislaţie Cod fiscal şi Reglementări Vamale şi Secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, în prezent consultant fiscal şi membru al Camerei Consultanţilor Fiscali Bucureşti; avocat dr. Gheorghe Matei, Senior Partner LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU – LDDP; avocat dr. Mirela Buliga, Senior Associate LEAUA DAMCALI DEACONU PAUNESCU – LDDP.

Antreprenorii, practicienii în domeniul contabilităţii, specialiştii în fiscalitate şi toţi cei interesaţi sunt invitaţi să participe în mod gratuit la conferinţă, subiectele abordate urmând să fie selectate şi din propunerile primite din partea publicului. Cei care doresc să ia parte la eveniment se pot înscrie la e-mail office@certic.ro sau la telefon 0755.635.364.

Conferinţa va avea loc vineri, 14 septembrie 2018, între orele 10:30 – 14:00, în sala Mozart a Congress Hall, situată la etajul doi al Palas Mall.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.