anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

miercuri, 29.03.2023

Advertorial

iEvaluare.ro, talent și recunoaștere

GALERIE
ivaluare
 • ivaluare
- +

iEvaluare.ro s-a născut din concretizarea în ultimii ani a unui fapt ce influențează major viitorul țării noastre,  mai exact tinerii. Deoarece mulți tineri nu au posibilitatea de a fi intervievați de către profesori specializați care să le descopere talentul, aceștia vor avea de suferit în viitor,  neputând să își fructifice talentul la cote maxime. Astfel,  Me Diez urmărește să intermedieze forța de muncă temporară și permanentă prin intermediul unui portal web. 
 
 iEvaluare.ro este o nouă afacere care dorește să ofere posibilitatea copiilor talentați din țară,  în special celor din centrul și nord-estul acesteia să publice materiale audio-video în vederea evaluării de către profesorii cu vastă experiență. Din cauza distribuirii geografice inegale a profesorilor,  mulți copii au de suferit și nu au posibilitatea să fie evaluați de către persoane specializate. Astfel,  iEvaluare.ro urmărește să prelucreze datele primite de la persoanele interesate și să le transmită către profesori specialiști evaluatori ce vor fi contractați pe bază de contracte de servicii renumerate în funcție de numărul de ore lucrate. Me Diez va asigura o securitate maximă pentru datele pe care doritorii le vor furniza portalului web. 
 
 În acest moment, în România piața de evaluare și consultanță specializată este inexistentă, însă există 2500 companii ce au ca obiect de activitate producția de material multimedia sub forma unor videoclipuri. iEvaluare.ro va oferi servicii de evaluare concretă pentru a ajuta tinerele talente să își fructifice cunoștințele și să ușureze deciziile importante pe care le au de făcut. Durata de păstrare a materialelor multimedia va fi limitată în funcție de tipul de serviciu ales de către client. 
 
 Astfel,  toți cei care vor dori să fie evaluați de către un profesor specializat în vederea fructificării talentului său pentru a ajuta la luarea unei decizii importante vor putea apela cu încredere la portalul web www.iEvaluare.ro
 
 ____________________________________________________________________
 Investește în oameni!
 FONDUL SOCIAL EUROPEAN
 Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
 Axa prioritara 3 ,,Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a intreprinderilor”
 Domeniul major de intervenție 3.1 ,,Promovarea culturii antreprenoriale”
 Numărul de identificare a contractului: POSDRU/176/3.1/S/149620, Cod SMIS:57909
 ____________________________________________________________________
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Penultimul obstacol pentru Finlanda

Lucian DÎRDALA

Penultimul obstacol pentru Finlanda

Graniţa terestră între Rusia şi NATO va deveni, curând, una considerabilă... Vom putea vorbi de un veritabil flanc estic, de la Marea Neagră, la Oceanul Îngheţat. Invazia rusă în Ucraina a deschis o cutie a Pandorei din care au ieşit rele pe care lideri precum domnii Erdoğan sau Orbán le pot ignora, dar nu le pot readuce sub capac.

opinii

Spectacolele excelenţei muzicale la Iaşi (I)

Alex VASILIU

Spectacolele excelenţei muzicale la Iaşi (I)

Nu mai trebuie demonstrat că forţa de comunicare, convingere şi impresionare a imaginii plasează sunetul pe locul al doilea, mai ales acum, în epoca civilizaţiei ecranelor omniprezente. Apariţia televiziunii, cu multe decenii în urmă, a însemnat pentru unii ignorarea relevanţei radioului, însă timpul a demonstrat că „arma clasică”, aparent simplă, numită microfon, poate învinge deseori în lupta pentru captarea interesului public. Dacă este folosită inteligent, inspirat, cu grijă pentru cultivarea valorii, cu harul comunicării. Şi în cazul radioului, „reclama este sufletul comerţului”. 

Libertate sau siguranţă?

Briscan ZARA

Libertate sau siguranţă?

Dacă ne uităm în urmă, constatăm că ne-am îndepărtat foarte mult de sentimentul autentic, de fericirea de la început, deşi suntem mai în siguranţă ca niciodată. Vom găsi oare într-o zi un echilibru între cele două, sau vom ceda complet uneia dintre ele? Ce e de făcut?

Ringelmann şi cartofii

Cristina DANILOV

Ringelmann şi cartofii

Mulțimea, așa cum spune la carte, este o „colecție” aleatorie sau aproape aleatorie de oameni uniți într-un spațiu dat de un interes temporar și trecător. Sau o simplă multitudine de oameni lipsiți de conexiune organică și unitate - un întreg haotic, de regulă, lipsit de orice organizare internă clară, uneori chiar această organizare este vagă și haotică. Din punct de vedere al psihologiei, mulțimea se distinge printr-o slăbire accentuată a controlului comportamentului său. 

pulspulspuls

Doamne Maica Domnului: iaca, citiţi şi vă cruciţi şi azi, dragi alegători, cu cine negociază politic dom Costel!

Doamne Maica Domnului: iaca, citiţi şi vă cruciţi şi azi, dragi alegători, cu cine negociază politic dom Costel!

Apăi, dragilor, om fi având noi nişte anişori adunaţi pe creştet, dar când vezi asemenea năzdrăvănii zău că îţi vine, ca-n tinereţe, să-ţi faci bocceluţa şi s-o tai unde-i vedea cu ochii: Canada, Anglitera, chiar şi Congo, zău aşa, numai Iaşi şi Românica nu.

Caricatura zilei

Una din vremea pandemiei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.