iEvaluare.ro, talent și recunoaștere
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.05.2021

Advertorial

iEvaluare.ro, talent și recunoaștere

GALERIE
ivaluare
  • ivaluare
- +

iEvaluare.ro s-a născut din concretizarea în ultimii ani a unui fapt ce influențează major viitorul țării noastre,  mai exact tinerii. Deoarece mulți tineri nu au posibilitatea de a fi intervievați de către profesori specializați care să le descopere talentul, aceștia vor avea de suferit în viitor,  neputând să își fructifice talentul la cote maxime. Astfel,  Me Diez urmărește să intermedieze forța de muncă temporară și permanentă prin intermediul unui portal web. 
 
 iEvaluare.ro este o nouă afacere care dorește să ofere posibilitatea copiilor talentați din țară,  în special celor din centrul și nord-estul acesteia să publice materiale audio-video în vederea evaluării de către profesorii cu vastă experiență. Din cauza distribuirii geografice inegale a profesorilor,  mulți copii au de suferit și nu au posibilitatea să fie evaluați de către persoane specializate. Astfel,  iEvaluare.ro urmărește să prelucreze datele primite de la persoanele interesate și să le transmită către profesori specialiști evaluatori ce vor fi contractați pe bază de contracte de servicii renumerate în funcție de numărul de ore lucrate. Me Diez va asigura o securitate maximă pentru datele pe care doritorii le vor furniza portalului web. 
 
 În acest moment, în România piața de evaluare și consultanță specializată este inexistentă, însă există 2500 companii ce au ca obiect de activitate producția de material multimedia sub forma unor videoclipuri. iEvaluare.ro va oferi servicii de evaluare concretă pentru a ajuta tinerele talente să își fructifice cunoștințele și să ușureze deciziile importante pe care le au de făcut. Durata de păstrare a materialelor multimedia va fi limitată în funcție de tipul de serviciu ales de către client. 
 
 Astfel,  toți cei care vor dori să fie evaluați de către un profesor specializat în vederea fructificării talentului său pentru a ajuta la luarea unei decizii importante vor putea apela cu încredere la portalul web www.iEvaluare.ro
 
 ____________________________________________________________________
 Investește în oameni!
 FONDUL SOCIAL EUROPEAN
 Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
 Axa prioritara 3 ,,Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a intreprinderilor”
 Domeniul major de intervenție 3.1 ,,Promovarea culturii antreprenoriale”
 Numărul de identificare a contractului: POSDRU/176/3.1/S/149620, Cod SMIS:57909
 ____________________________________________________________________
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.