anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

IMAGINI: Cele mai frumoase clădiri de birouri din Iași, prin ochii fotografilor

GALERIE
colaj birouri iasiCladire birouri ARIA [01] - Mircea RadeanuCladire birouri Bursa Moldovei[01] - Gelu CopsaCladire birouri Centris [01] - George PopoviciCladire birouri IDEO [04] - Vali Rautu.Cladire birouri IDEO [05] - Vali Rautu.Cladire birouri Moldova Center [02] - Daniel CorbanCladire birouri RATP [03] - Andrei StirbuCladire birouri Sandru [03] - Adrian MoiseiCladire birouri SRI - Cezar NeculaCladire birouri Tester GFK [02}- Adrian BendescuCladire birouri Tudor Center - Ionel Neica smallCladire birouri UBC [01] - Tudor RotaruCladire birouri UBC [04] - Daniel CorbanCladiri birouri Sandru + Aria - Ionel Neica
 • colaj birouri iasi
 • Cladire birouri ARIA [01] - Mircea Radeanu
 • Cladire birouri Bursa Moldovei[01] - Gelu Copsa
 • Cladire birouri Centris [01] - George Popovici
 • Cladire birouri IDEO [04] - Vali Rautu.
 • Cladire birouri IDEO [05] - Vali Rautu.
 • Cladire birouri Moldova Center [02] - Daniel Corban
 • Cladire birouri RATP [03] - Andrei Stirbu
 • Cladire birouri Sandru [03] - Adrian Moisei
 • Cladire birouri SRI - Cezar Necula
 • Cladire birouri Tester GFK [02}- Adrian Bendescu
 • Cladire birouri Tudor Center - Ionel Neica small
 • Cladire birouri UBC [01] - Tudor Rotaru
 • Cladire birouri UBC [04] - Daniel Corban
 • Cladiri birouri Sandru + Aria - Ionel Neica
- +

Platforma online „Birouri Vii”, înfiinţată recent de consultantul imobiliar Dan Zaharia, a lansat primul concurs de fotografie destinat clădirilor de birouri din Iaşi pe coordonate exterioare alb-negru. Competiţia este o provocare pentru fotografii ieşeni, care trebuie să surprindă în cadre inedite cele mai frumoase birouri din Iaşi, fie ele clădiri istorice, contemporane sau nonconformiste.

Potrivit regulamentului, fotografii ieşeni care doresc să se înscrie trebuie să trimită trei - cinci fotografii cu exteriorul unor clădiri de birouri pe adresa info@birourivii.ro. Fotografiile trebuie să fie însoţite de o scurtă descriere şi denumirea clădirilor, alături de o scurtă biografie a autorului.

Operele fotografilor ieşeni vor fi postate pe pagina de Facebook „Birouri Vii” şi în funcţie de numărul de like-uri primite, dar şi de originalitatea cadrelor, vor fi desemnate şi imaginile câştigătoare.

Până ieri s-au înscris deja zece fotografi, iar creaţiile acestora pot fi găsite deja pe pagina de Facebook, însă termenul limită de înscriere va mai fi valabil până pe data de 18 aprilie.

„Prin acest concurs punem în valoare arhitectura clădirilor de birouri din Iaşi, atât pentru cele moderne, verzi şi inteligente cât şi pentru cele istorice renovate. Segmentul de birouri reprezintă cel mai dinamic sector imobiliar, perminţând astfel dezvoltarea industriei regionale de IT & Outsourcing”, a declarat Dan Zaharia, fondator „Birouri Vii” şi senior consultant al companiei Extind.

Cele mai apreciate fotografii vor fi premiate cu o invitaţie gratuită la PIN 2016 – Premiile Industriei Regionale de IT&Outsourcing (www.pinawards.ro) din 12 mai 2016. De asemenea, fotografiile vor fi prezentate în revista PIN Magazine şi vor fi expuse în cadrul aceleiaşi conferinţe.

Toate fotografiile pot fi vizionate şi votate (prin Like) pe pagina de Facebook

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

Pavel LUCESCU

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

La anumite intervale de timp, istoria pare să-şi iasă din minţi. Nu suntem departe, dimpotrivă, de un asemenea moment. Îl întrezărim şi îl simţim deja, dar e abia începutul. Nu ştim cât va dura mica apocalipsă, nu ştim de fapt nici cât de mică sau mare va fi şi nici cum voi ieşi din ea. Cei care vom ieşi. Dar ne putem pregăti, învăţând sau reînvăţând să fim mai buni. Cu ceilalţi şi cu noi înşine.

opinii

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

Iaşi, oraşul teilor

George PLEȘU

Iaşi, oraşul teilor

În niciun oraş rolul teilor nu este atât de important ca la Iaşi. Şi nu doar prin legătura cu Teiul lui Eminescu şi importanţa pe care poetul, sub influenţa folclorului german, unde era considerat copacul îndrăgostiţilor, a atribuit-o acestei specii. Ci prin modul în care mirosul teilor devine parte din patrimoniul intangibil al oraşului. Nu există ieşean, născut aici sau venit din alte părţi, ba chiar studenţi sau turişti, care să fi trecut în iunie prin capitala Moldovei şi să nu aibă amintiri unice legate de teii în floare.

Omul textual, noul protagonist postmodern

Codrin Liviu CUȚITARU

Omul textual, noul protagonist postmodern

Omul textual nu are o identitate stabilă, el migrează tipologic, în universul ficţional. Nu-şi arată niciodată fizionomia. Preferă imaginea „haşurată”, decompusă în „aburul” literaturii. Bret Easton Ellis este, indubitabil, unul dintre cei mai mari prozatori contemporani, un postmodernist pur-sânge.

pulspulspuls

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

La cererea publicului, stimaţi telespectatori, revenim la cele spuse aicea pe la începutul săptămânii curente referitor la destinul tragi-cosmic al şmenului penal Skoda şi la rolul unui procurorel nepoţel al unei inculpate conţilieră personală de actual edil şef. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.