IMAGINI: Groapă comună din al doilea război mondial descoperită la Rediu (UPDATE)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

IMAGINI: Groapă comună din al doilea război mondial descoperită la Rediu (UPDATE)

GALERIE
Groapa comuna Rediu, foto Ciprian IsachiGroapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (1)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (2)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (3)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (4)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (5)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (6)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (7)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (8)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (9)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (10)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (11)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (12)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (13)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (14)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (15)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (16)Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca
 • Groapa comuna Rediu, foto Ciprian Isachi
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (1)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (2)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (3)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (4)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (5)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (6)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (7)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (8)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (9)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (10)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (11)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (12)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (13)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (14)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (15)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca (16)
 • Groapa comuna Rediu, foto Andrei Disca
- +

O groapă comună din al doilea război mondial a fost descoperită marţi dimineaţă la Rediu în timpul unor săpături pentru canalizare.

GALERIE FOTO

UPDATE ORA 12:50

Conform noilor informaţii, proprietarul începuse să sape un şanţ pentru fundaţia unei anexe. La nici jumătate de metru adâncime, dat peste mai multe oase de adulţi puse de-a valma.

Procurorii de caz de la Parchetul Militar nu ştiu dacă este o groapă în care au fost aruncaţi soldaţi, dar reprezentanţii ISU au venit cu detectoarele de metale pentru a vedea dacă se găsesc elemente de muniţie.

Proprietarul terenului este plecat la serviciu.

UPDATE ORA 10:40

(foto Ciprian Isachi)

S-au găsit mai multe fragmente de oase, dar nu se ştie exact numărul lor.

Reprezentanţi de la ISU, Jandarmerie, precum şi arheologi şi procurori militari sunt la faţa locului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.