IMAGINI: Teatrul de război de la Smârdan. Cum se antrenează militarii ieșeni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 16.05.2021

IMAGINI: Teatrul de război de la Smârdan. Cum se antrenează militarii ieșeni

GALERIE
Militari Smardan (1)Militari Smardan (2)Militari Smardan (3)Militari Smardan (4)Militari Smardan (5)Militari Smardan (6)Militari Smardan (7)Militari Smardan (8)Militari Smardan (9)Militari Smardan (10)Militari Smardan (11)Militari Smardan (12)Militari Smardan (13)Militari Smardan (14)
 • Militari Smardan (1)
 • Militari Smardan (2)
 • Militari Smardan (3)
 • Militari Smardan (4)
 • Militari Smardan (5)
 • Militari Smardan (6)
 • Militari Smardan (7)
 • Militari Smardan (8)
 • Militari Smardan (9)
 • Militari Smardan (10)
 • Militari Smardan (11)
 • Militari Smardan (12)
 • Militari Smardan (13)
 • Militari Smardan (14)
- +

Puteți vedea cum se desfășoară antrenamentele "Lupilor Negri" din Batalionul 151 Infanterie - Protecția Forței la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, județul Galaţi, pentru o nouă misiune în teatrul de operaţii din Afganistan.

EXERCIŢIUL MULTINAŢIONAL "ZIMBRU-16":

Aproximativ 1100 de militari din Forţele Terestre Române aparţinând Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt” şi 200 de militari din armata SUA participă la exerciţiul multinaţional "ZIMBRU-16", ce se desfăşoară în perioada 14-23 noiembrie la Centrul Secundar de Instruire pentru LuptăSmârdan, din judeţul Galaţi.

"ZIMBRU-16" cuprinde exerciţii de comandament, de simulare reală în teren şi cu trageri de luptă. Scopul acestuia este de antrenare a comandamentului brigăzii, unităţilor şi subunităţilor de brigadă, în planificarea şi executarea unor operaţii tactice complexe, folosind procedurile standard de operare ale NATO.

Militarii Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt" desfășoară, în Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă al Forțelor Terestre de la Smârdan, exercițiul de comandament cu comunicații și informatică în teren denumit "Zimbrul 16".

Aflați amănunte și vedeți mai multe imagini pe Facebook.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.