Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Implantul dentar te ajuta sa iti recapeti increderea in zambetul tau! (P)

GALERIE
implant-dentar (1)
  • implant-dentar (1)
- +

Stima de sine poate fi puternic afectata de pierderea dintilor. Din fericire, exista solutii pentru a suplini golurile lasate de trecerea timpului. Cea mai eficienta si de durata solutie pentru a-ti reintregi zambetul este sa apelezi la un implant dentar.

Nu trebuie sa iti fie rusine sa pui intrebari, sa cauti raspunsuri si, cel mai important, sa apelezi la un medic stomatolog. Profesionistii de la www.dentalexcellence.ro sunt mereu pregatiti pentru a-ti reface zambetul perfect!

Ce este un implant dentar?

Aceasta tehnica medicala este folosita de zeci de ani pentru a inlocui dintii care lipsesc. Structura fizica a unui astfel de implant este una relativ simpla. Mai exact, o piesa din titan este prinsa in os, cu rolul de a substitui radacina dintelui, iar dupa ce aceasta s-a integrat, este pusa coroana. Marele avantaj al interventiei este ca dintii aflati in vecinatate nu sunt deloc afectati.

De ce este recomandat sa optezi pentru un astfel de tratament?

In urma unui implant dentar vei beneficia de o multitudine de avantaje. Iata cateva dintre acestea:

  • Infatisare naturala si confort: intrucat o astfel de tehnica inlocuieste un dinte de la radacina pana la coroana, te vei bucura de un rezultat perfect. Materialele folosite sunt de cea mai inalta calitate, iar zambetul tau va capata stralucirea si increderea pe care le merita!
  • Stabilitate: nu mai trebuie sa iti faci probleme atunci cand vei musca dintr-un aliment mai solid. Nou tau dinte este foarte bine fixat si nu se va misca din locul lui.
  • Rezistenta: un implant dentar este conceput din elemente extrem de durabile, precum titan si portelan. Daca vei acorda atentie igienei tale orale (spalatul pe dinti de doua ori pe zi, folosirea atei dentare si a apei de gura), dantura ta poate ramane intacta pentru zeci de ani!
  • Rata de succes a acestei tehnici dentare este de 98%. Cu toate acestea, exista si cazuri in care pot aparea efecte adverse. Cel mai des intalnit este inflamarea gingivala. Vizitele dese la cabinetul stomatologic te vor ajuta sa previi sau sa rezolvi aceasta afectiune.
  • Recastigarea increderii de sine: una dintre consecintele inevitabile ale pierderii dintilor este ca gingia se retrage si cauzeaza un efect de imbatranire a intregului chip. Prin folosirea unui implant dentar, aceste efecte negative pot fi combatute.

 

Principala cauza a pierderii dintilor

Desi implantul ofera avantaje incredibile, nimic nu se poate compara cu o dantura sanatoasa. Una dintre afectiunile cel mai des intalnite, care cauzeaza caderea dintilor, este parodontoza. Aceasta boala a gingiilor este cauzata de bacteriile acumulate la baza dintelui.

Ce anume contribuie la formarea stratului bacterian? Este vorba despre o igiena deficitara si un stil de viata nesanatos. Pe scurt, neglijarea spalatului pe dinti, consumul de bauturi carbogazoase, fumatul si consumul de droguri conduce la aparitia parodontozei, care, netratata, duce la pierderea dintilor.

Tocmai de aceea trebuie sa consulti in mod regulat medicul stomatolog. Nu astepta pana sa te doara un dinte sau sa iti sangereze gingiile. Este indicat sa iti faci un control dentar de doua ori pe an. Nu uita! Preventia si ingrijirea orala pot face minuni!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri