Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.12.2023

Eveniment

Implementarea conceptului de clădire inteligentă la UNIQUE Office Building, dublu premiată la KNX România Awards 2021 (P)

GALERIE
01 - UOB sep2019 01 + logo 2120x120002 - premii ICE -KNX Ro 2021 16x903 - UR slide spatii IS 16x9_0304 - UOB slide aero 16x10 a05 - UR slide spatii IS 16x9_0406 - unique-building-sist-incalz-cu-instal-la-ext-res
  • 01 - UOB sep2019 01 + logo 2120x1200
  • 02 - premii ICE -KNX Ro 2021 16x9
  • 03 - UR slide spatii IS 16x9_03
  • 04 - UOB slide aero 16x10 a
  • 05 - UR slide spatii IS 16x9_04
  • 06 - unique-building-sist-incalz-cu-instal-la-ext-res
- +

“Marele premiu KNX Romania” și “Cel mai bun proiect comercial Romania” pentru o clădire reprezentativă de birouri din zona Palas Iași, marca UNIQUE Residence.

Dezvoltatorul proiectelor imobiliare marca UNIQUE Residence edificate în diferite zone din Botoșani, Focșani și Iași, a implementat conceptul de clădire inteligentă printr-un sistem BMS (Building Management System) pentru clădirea de birouri UNIQUE Office Building, din zona Palas Iași, str. Sf.Lazăr nr. 56-56A.

Integrarea sistemului BMS protocol KNX, în colaborare cu ICE IT Solutions, a fost premiată cu “Marele premiu KNX România” și “Cel mai bun proiect comercial România” în cadrul Galei KNX România 2021 - asociație profesională ce promovează și susține aplicațiile de automatizări pentru clădiri ce utilizează standardul deschis KNX.

Clădire inteligentă, reprezentativă pentru mediul de business din Iași

UNIQUE Office Building este un proiect Premium destinat segmentului business, conceput și proiectat astfel încât să răspundă celor mai exigente cerințe. Având caracteristici și specificații de top, cu dotări de ultimă oră, specifice unui univers concentrat pentru business, pentru un loc de muncă corect, de ultimă generație, cu acces rapid către cele mai importante puncte de interes, clădirea este reprezentativă pentru mediul de business din inima Iașului.

Întreaga clădire poate fi controlată de la distanță prin intermediul unei platforme securizate cu diverse niveluri de acces: chiriașii au acces pentru vizualizare indecși și control total al spațiului închiriat; beneficiarii au acces pentru vizualizare indecși, alarme și controlul tuturor spațiilor din clădire; echipa tehnică are platformă separată pentru monitorizarea echipamentelor ModBUS unde poate să vadă parametri și eventuale alerte.

Un proiect premiat - o clădire cu adevărat “unique”

Ceea ce diferențiază UNIQUE Office Building de alte clădiri este platforma de stocare și gestionare a datelor prin intermediul căreia se pot genera automat facturi și rapoarte pentru chiriași și beneficiari. Pentru implementarea conceptului de clădire inteligentă s-au utilizat peste 240 de echipamente protocol KNX cu funcționalități multiple: control iluminat, atât on-off (sistem clasic) cât și dimabil (protocol DALI), control sistem HVAC, control ventilatoare, centrale termice și de tratare a aerului, control acces, control lifturi, control bariere și uși garaj, monitorizare nivel aer proaspăt și umiditate, monitorizare consumuri clădire, dezvoltare scenarii speciale context COVID “Lockdown”, “Back to work”.

Contextul COVID ne-a oferit oportunitatea de a testa limitele sistemului. Sistemul BMS protocol KNX s-a potrivit perfect pentru acest proiect datorită flexibilității și integrabilității lui. Având toate echipamentele în același protocol, vorbind aceeași “limbă”, este mai facil să creezi automatizări și să le faci să colaboreze armonios între ele.

Alegerea echipei UNIQUE Residence pentru dotările de ultimă generație, opțiunea pentru soluțiile inteligente cu sistem BMS protocol KNX, asigurarea de facilități și caracteristici de nivel superior, specifice unei clădiri de clasa A, accentuează unicitatea, armonia și calitatea proiectului, și nu în ultimul rând, justifică premiile acordate pentru crearea unei clădiri de ultimă generație - reper pentru mediul de business din regiune.”

Good Value for Money - spații pentru birouri și activități comerciale în ansamblul UNIQUE Residence Sfântul Andrei:

UNIQUE Residence pune la dispoziție și spații Shell & Core pentru activități comerciale și birouri, spre vânzare sau închiriere, la demisolul și parterul clădirilor ansamblului Made To Measure din str. Sf.Andrei nr. 7-9, zona Palas.

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Un caz şcoală despre cât preţ pune primarul Mihai Chirica pe interesul Iaşului şi al ieşenilor şi cât contează pentru el sintagma Iaşul – Capitala Culturală a României, de care, de altfel, abuzează în discursuri publice până la saţietate. E vorba de cazul Baia Turcească.

opinii

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Alexandru CĂLINESCU

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Fapt este că tânărul Pleșu se mișca dezinvolt nu numai în zona artelor plastice. dar și în teritoriul literaturii sau în acela al filosofiei. Teoretiza reușind să evite ariditatea conceptuală, era erudit fără pedanterie, scria de pe atunci admirabil, în egală măsură nuanțat și precis. Sunt pagini pe care, dacă îmi este permis să fac o supoziție, cred că le-ar semna și astăzi.

Jurnalul lui Asachi (7)

Neculai SEGHEDIN

Jurnalul lui Asachi (7)

Puțină lume poate reproduce un vers din Asachi, sau un titlu din opera acestuia. Puțini dintre noi știm ce a făcut, de fapt, Asachi în cultura română. Cu toate acestea, Asachi are o mare valoare simbolică, este un bun național, un blazon al culturii noastre, fiind, pur și simplu, …Asachi!

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

pr. Constantin STURZU

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

Următoarea „mişcare”, cea de a treia, este cea mai delicată şi necesită multă îndrăzneală. Vedem că Hristos nu-l cruţă deloc pe acel tânăr evlavios şi râvnitor, ci îi pune în faţă o alegere mai mult decât incomodă: aceea de a-şi vinde averea, de a împărţi totul săracilor şi de a urma cu totul Fiului lui Dumnezeu. 

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri