anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Eveniment

Implementarea conceptului de clădire inteligentă la UNIQUE Office Building, dublu premiată la KNX România Awards 2021 (P)

GALERIE
01 - UOB sep2019 01 + logo 2120x120002 - premii ICE -KNX Ro 2021 16x903 - UR slide spatii IS 16x9_0304 - UOB slide aero 16x10 a05 - UR slide spatii IS 16x9_0406 - unique-building-sist-incalz-cu-instal-la-ext-res
 • 01 - UOB sep2019 01 + logo 2120x1200
 • 02 - premii ICE -KNX Ro 2021 16x9
 • 03 - UR slide spatii IS 16x9_03
 • 04 - UOB slide aero 16x10 a
 • 05 - UR slide spatii IS 16x9_04
 • 06 - unique-building-sist-incalz-cu-instal-la-ext-res
- +

“Marele premiu KNX Romania” și “Cel mai bun proiect comercial Romania” pentru o clădire reprezentativă de birouri din zona Palas Iași, marca UNIQUE Residence.

Dezvoltatorul proiectelor imobiliare marca UNIQUE Residence edificate în diferite zone din Botoșani, Focșani și Iași, a implementat conceptul de clădire inteligentă printr-un sistem BMS (Building Management System) pentru clădirea de birouri UNIQUE Office Building, din zona Palas Iași, str. Sf.Lazăr nr. 56-56A.

Integrarea sistemului BMS protocol KNX, în colaborare cu ICE IT Solutions, a fost premiată cu “Marele premiu KNX România” și “Cel mai bun proiect comercial România” în cadrul Galei KNX România 2021 - asociație profesională ce promovează și susține aplicațiile de automatizări pentru clădiri ce utilizează standardul deschis KNX.

Clădire inteligentă, reprezentativă pentru mediul de business din Iași

UNIQUE Office Building este un proiect Premium destinat segmentului business, conceput și proiectat astfel încât să răspundă celor mai exigente cerințe. Având caracteristici și specificații de top, cu dotări de ultimă oră, specifice unui univers concentrat pentru business, pentru un loc de muncă corect, de ultimă generație, cu acces rapid către cele mai importante puncte de interes, clădirea este reprezentativă pentru mediul de business din inima Iașului.

Întreaga clădire poate fi controlată de la distanță prin intermediul unei platforme securizate cu diverse niveluri de acces: chiriașii au acces pentru vizualizare indecși și control total al spațiului închiriat; beneficiarii au acces pentru vizualizare indecși, alarme și controlul tuturor spațiilor din clădire; echipa tehnică are platformă separată pentru monitorizarea echipamentelor ModBUS unde poate să vadă parametri și eventuale alerte.

Un proiect premiat - o clădire cu adevărat “unique”

Ceea ce diferențiază UNIQUE Office Building de alte clădiri este platforma de stocare și gestionare a datelor prin intermediul căreia se pot genera automat facturi și rapoarte pentru chiriași și beneficiari. Pentru implementarea conceptului de clădire inteligentă s-au utilizat peste 240 de echipamente protocol KNX cu funcționalități multiple: control iluminat, atât on-off (sistem clasic) cât și dimabil (protocol DALI), control sistem HVAC, control ventilatoare, centrale termice și de tratare a aerului, control acces, control lifturi, control bariere și uși garaj, monitorizare nivel aer proaspăt și umiditate, monitorizare consumuri clădire, dezvoltare scenarii speciale context COVID “Lockdown”, “Back to work”.

Contextul COVID ne-a oferit oportunitatea de a testa limitele sistemului. Sistemul BMS protocol KNX s-a potrivit perfect pentru acest proiect datorită flexibilității și integrabilității lui. Având toate echipamentele în același protocol, vorbind aceeași “limbă”, este mai facil să creezi automatizări și să le faci să colaboreze armonios între ele.

Alegerea echipei UNIQUE Residence pentru dotările de ultimă generație, opțiunea pentru soluțiile inteligente cu sistem BMS protocol KNX, asigurarea de facilități și caracteristici de nivel superior, specifice unei clădiri de clasa A, accentuează unicitatea, armonia și calitatea proiectului, și nu în ultimul rând, justifică premiile acordate pentru crearea unei clădiri de ultimă generație - reper pentru mediul de business din regiune.”

Good Value for Money - spații pentru birouri și activități comerciale în ansamblul UNIQUE Residence Sfântul Andrei:

UNIQUE Residence pune la dispoziție și spații Shell & Core pentru activități comerciale și birouri, spre vânzare sau închiriere, la demisolul și parterul clădirilor ansamblului Made To Measure din str. Sf.Andrei nr. 7-9, zona Palas.

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

Pavel LUCESCU

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

La anumite intervale de timp, istoria pare să-şi iasă din minţi. Nu suntem departe, dimpotrivă, de un asemenea moment. Îl întrezărim şi îl simţim deja, dar e abia începutul. Nu ştim cât va dura mica apocalipsă, nu ştim de fapt nici cât de mică sau mare va fi şi nici cum voi ieşi din ea. Cei care vom ieşi. Dar ne putem pregăti, învăţând sau reînvăţând să fim mai buni. Cu ceilalţi şi cu noi înşine.

opinii

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

Iaşi, oraşul teilor

George PLEȘU

Iaşi, oraşul teilor

În niciun oraş rolul teilor nu este atât de important ca la Iaşi. Şi nu doar prin legătura cu Teiul lui Eminescu şi importanţa pe care poetul, sub influenţa folclorului german, unde era considerat copacul îndrăgostiţilor, a atribuit-o acestei specii. Ci prin modul în care mirosul teilor devine parte din patrimoniul intangibil al oraşului. Nu există ieşean, născut aici sau venit din alte părţi, ba chiar studenţi sau turişti, care să fi trecut în iunie prin capitala Moldovei şi să nu aibă amintiri unice legate de teii în floare.

Omul textual, noul protagonist postmodern

Codrin Liviu CUȚITARU

Omul textual, noul protagonist postmodern

Omul textual nu are o identitate stabilă, el migrează tipologic, în universul ficţional. Nu-şi arată niciodată fizionomia. Preferă imaginea „haşurată”, decompusă în „aburul” literaturii. Bret Easton Ellis este, indubitabil, unul dintre cei mai mari prozatori contemporani, un postmodernist pur-sânge.

pulspulspuls

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

La cererea publicului, stimaţi telespectatori, revenim la cele spuse aicea pe la începutul săptămânii curente referitor la destinul tragi-cosmic al şmenului penal Skoda şi la rolul unui procurorel nepoţel al unei inculpate conţilieră personală de actual edil şef. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.