Important! Ziarul de Iași preia ONLINE anunțuri de mica publicitate și abonamente la edițiile print și pdf
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

IMPORTANT!  Ziarul de Iași preia ONLINE anunțuri de mica publicitate și abonamente la edițiile print și pdf 

GALERIE
plata cu cardul
  • plata cu cardul
- +

"Ziarul de Iași" ține legătura cu cititorii care stau acasă. Nu este nevoie să veniți la redacție pentru anunțurile de mică publicitate.  Le puteți transmite foarte simplu ONLINE. Tot ONLINE, puteți obține abonamente la edițiile print și pdf. 

 

Aveți un anunț de mică publicitate? Nu trebuie neapărat să vă deplasați la sediul Ziarului de Iași sau la librăriile din rețeaua Sedcom Libris!

Îl putem prelua și online, nu vă faceți griji!

Accesați Anunț mica publicitate alege categoria în care se încadrează anunțul tău și vei fi redirecționat spre o pagină a partenerilor noștri de la PAYDEMIC.
Scrie anuntul, alege zilele în care vrei să fie publicat anunțul tău iar apoi plătește în siguranță cu cardul.


Doriți să faceți un abonament la Ziarul de Iași, ediția print, livrată acasă la dumneavoastră?

Accesați Abonament print și poți alege un abonament la ediția tipărită pentru 1, 3, 6 sau 12 luni. Alege perioada și vei fi redirecționat spre o pagină a partenerilor noștri de la PAYDEMIC unde vei putea plăti în siguranță cu cardul.


Doriți să faceți un abonament la Ziarul de Iași, ediția pdf?

Ediția DIGITALĂ a Ziarului de Iași vine în întâmpinarea cititorilor săi cu replica exactă a ediției tipărite, tot conținutul  fiind prezentat  exact așa cum apare în print, incluzând fiecare articol, fotografie, anunț de mica publicitate . Singura diferență este modul în care o poți citi.

Ediția DIGITALĂ este disponibilă pentru descărcare la prima oră a dimineții, începând cu 05.00 AM. 

Accesați Abonament pdf și puteți plăti prin virament bancar. Cititorii din afara României pot achita abonamentul online, prin intermediul binecunoscutului serviciu PayPal (USD sau EUR)

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce vacanţele în Grecia ar trebui interzise? Urlă toată ţara!

Dan CONSTANTIN

De ce vacanţele în Grecia ar trebui interzise? Urlă toată ţara!

Câteva idei despre preocupările estivale ale politicienilor  

Filmuletul zilei

opinii

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

Michael ASTNER

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

În loc de prefaţă, două însemnări de jurnal amnăşan.  

România lui Salvador Dali

Nichita DANILOV

România lui Salvador Dali

În Sectorul I al capitalei ne aflăm în plin surrealism. De fapt, acolo are loc un experiment, un performance făcut la o scară atât de mare, încât ar invidia-o orice performer. Căci, conform datelor statistice, Sectorul I al capitalei are în jur de 255.000 de suflete înregistrate oficial. 255 000 e cifră, pe care o poate lua în calcul chiar şi Big Data, care operează cu cifrele de ordinul sutelor de milioane şi chiar al miliardelor.

Pandemie şi senzualitate

Dana ȚABREA

Pandemie şi senzualitate

Deşi cu trimiteri evidente la carnal, spectacolul în regia lui Radu Afrim care-a câştigat premiul Uniter e poematic. Textul degajă senzualitate, imaginile video completează scenicul împlinit de trupesc cu peisaje umane caleidoscopice, reliefate prin efecte. Povestea se ţese din fragmente, cu actori care îşi expun umanitatea pe scenă sau ecran, care îşi ascund ori revelează inima, corporalitatea. Sunt foarte multe roluri, diverse, de compunere excentrică sau mai palpabile, pe adâncime sau mai exterioare, unele mai teatrale, altele filmice. În schimb, situaţiile scenice se volatilizează voit, într-un întreg fluid, eterizat, sub semnul unei detaşări implicate.

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.