Diete, refaceri după vacanță, schimbări majore de ritm cotidian
Importanța alimentației, toamna: de la stare psihică la imunitate
Odată cu venirea toamnei, alimentația noastră suferă adesea mai multe modificări, influențate în principal de factori precum schimbările de temperatură, scăderea luminozității, adaptarea la noul sezon etc. Aceste modificări sunt determinate atât de transformările fiziologice și emoționale pe care le aduce inerent toamna, cât și de disponibilitatea alimentelor sezoniere și tradițiile legate de acest anotimp.
Pregătirile organismului pentru noul sezon, cum scăpăm de kilogramele acumulate în vacanța de vară, cât de sănătoase sunt de exemplu murăturile și care este cantitatea optimă pe care o putem consuma? Sau, altfel privind lucrurile, cum să abordăm abundența de fructe și legume diverse specifică toamnei? Cum să procedăm cu copii acum, la schimbarea lor de ritm odată cu începerea școlii?
Despre toate acestea explică în detaliu pentru Ziarul de Iași, în dosarul jurnalistic din actualul număr al suplimentului «De.Sănătate» al ZdI, unii dintre cei mai cunoscuți nutriționoști-dieteticieni ieșeni.
În paginile dedicate suplimentului de Sănătate veți putea citi:
Sănătatea din cămară! Unele legume sunt mai bune murate decât crude. Sfaturile specialistului
Publicitate și alte recomandări video