Importanța unui termostat cu comandă prin Internet (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Importanța unui termostat cu comandă prin Internet (P)

GALERIE
termostat-controlat-internet
 • termostat-controlat-internet
- +

Termostatul comandat prin internet este cel de tehnologie mai nouă, dar chiar și un termostat care este conectat direct prin fir la centrală este foarte important deoarece costurile, confortul și randamentul sistemului depinde de acest mic, dar eficient centru de comandă. În cuvintele următoare vom vorbi despre cât de important este un astfel de termostat.

Sperăm că vom putea răspunde la cât mai multe întrebări care apar cu cât ne apropiem mai mult de sezonul rece.

 • Este mai ieftin să dai temperatura foarte jos când ești plecat?

Foarte mulți utilizatori fac acest lucru de fiecare dată când sunt plecați pentru mare parte din zi la birou sau urmează să nu ajungă în locuință pentru mai multe ore. În speranța că vor mai economisi niște bani, unii oameni setează temperaturile termostatelor foarte jos în timpul nopții sau în diminețile în care pleacă spre birou.

Este mai ieftin să faci acest lucru? Nu. În momentul în care utilizatorul va porni din nou termostatul pentru a putea ajunge la temperatura dorită, sistemul va consuma mai multă energie și resurse decât dacă ar fi mers într-un regim de menținere a temperaturii.

 • Programare sau temperatură constantă?

Este mai eficient să îți programezi un sistem de încălzire pe o întreagă săptămână în funcție de programul tău sau să lași senzorul de exterior să dicteze și el temperatura optimă sau să faci o simplă setare pe termostat comandat prin internet punând o singură temperatură care să rămână constantă? Dacă termostatul tău poate fi programat, atunci ar trebui să te folosești de acea funcție și să te ajuți de termostat pentru a crea un program customizat de funcționare. Vei plăti mai puțin fără să simți nicio diferență.

 • Trebuie să schimb bateriile la un termostat wireless comandat prin internet?

Semnalele de control și temperatură le poți obține prin internet, dar energie cu care funcționează termostatul nu vine din cer. Bateriile termostatului ar trebui schimbate la o perioadă de maxim 6 luni. Dacă termostatul tău va începe să nu mai lucreze eficient din cauza unor baterii terminate, există pericolul ca acesta să funcționeze greșit, să trimită semnale eronate centralei, iar costurile lunare vor crește.

Există și riscul ca într-o zi friguroasă de iarnă, să fii surprins că sistemul de încălzire s-a oprit și trebuie să porți mănuși înăuntru.

Concluzie

Orice termostat de ambient controlat prin internet este responsabil de eficiența sistemului tău de încălzire. Cu cât îți vei încălzi mai eficient locuința, cu atât vei putea să reduci costurile lunare. Dacă investești într-un termostat mai bun, vei vedea că începi să economisești.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

CFR - scurtă istorie

Cătălin ONOFREI

CFR - scurtă istorie

Să fie un semn că Drulă e alesul?

Filmuletul zilei

opinii

Povestea de război a marii Regine (III)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (III)

În emoţionanta sa scrisoare testamentară, intitulată „Ţării mele şi poporului meu”,  Regina Maria din anii senectuţii se dezvăluie cu aceeaşi sinceritate ca în cei ai tinereţii: „V-am iubit cu toată puterea inimii mele şi dragostea mea a fost puternică, plină de avânt; mai târziu a devenit răbdătoare, foarte răbdătoare. Mi-a fost dat să trăiesc cu tine, Poporul meu, vremuri de mare restrişte şi vremuri de mari împliniri. Pentru un timp, mi-a fost dat să-ţi fiu călăuză, să-ţi fiu inspiratoare, să fiu aceea care a păstrat flacăra vie, aceea care a devenit centrul de îndârjire în zilele cele mai negre. Aceasta ţi-o pot spune astăzi căci nu mai sunt în viaţă. În acele zile mi-ai dat un nume ce mi-a fost drag: m-ai numit «Mama tuturor» şi aşa vreau să rămân în amintirea ta, aceea care putea totdeauna să fie găsită în clipele de durere sau de pericol...”.

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

Michael ASTNER

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

În loc de prefaţă, două însemnări de jurnal amnăşan.  

România lui Salvador Dali

Nichita DANILOV

România lui Salvador Dali

În Sectorul I al capitalei ne aflăm în plin surrealism. De fapt, acolo are loc un experiment, un performance făcut la o scară atât de mare, încât ar invidia-o orice performer. Căci, conform datelor statistice, Sectorul I al capitalei are în jur de 255.000 de suflete înregistrate oficial. 255 000 e cifră, pe care o poate lua în calcul chiar şi Big Data, care operează cu cifrele de ordinul sutelor de milioane şi chiar al miliardelor.

pulspulspuls

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Multă lume auzim că a vibrat pozitiv zilele trecute, când s-a auzit că fostul premare Gigi a câştigat la Botoşani, în instanţă, pe cererea de eliberare condiţionată de la puşcărie unde stă din cauza mitei pretinse la semaforizarea inteligentă de la Iaşi. 

Caricatura zilei

Trenu

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.